Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #7080 Dátum: 12 máj 25, 15:30:54 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 25, 15:34:36 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #7081 Dátum: 12 máj 25, 15:34:15 » |
|
Áhh Zizi ezek a képek xD. Tudjátok mit? A következő hozzászóló mondja meg xDDD az övé lesz az, lehetőleg csak egyet válasszon xDD. Mondjuk ez a legjobb ilyen xD:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 25, 16:35:28 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #7082 Dátum: 12 máj 25, 15:36:08 » |
|
Zizi, ezek rohadt jók! Az a legjobb amelyiket én mondtam.... Nagyon betegek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7083 Dátum: 12 máj 25, 15:37:36 » |
|
Flexee, akkor ilyen OMGWTF fejet vágjak neked? Nemá. xd Ui.: már csak 3 képet csinálok... Lew, Mini és SzG már nem mondhatja, hogy milyen fejet vágjak. Minagi: Tudom! De a legjobb a hajbajusz.
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7084 Dátum: 12 máj 25, 15:45:23 » |
|
Mini channak jutott a megtiszteltetés, hogy megmutassa milyen legyen a pofám xDDD.
Zizzzi: Nekem jöhet egy omfg xDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #7085 Dátum: 12 máj 25, 15:50:43 » |
|
Mondjuk valami olyat amilyet meg nem láttunk most! Egy egyszerű képet ahol nem grimaszolsz
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #7086 Dátum: 12 máj 25, 15:53:46 » |
|
Huhú, juj jaj, milyen legyen? Gondolgozz ... <-- ilyet szetnék. >_< meg egy ilyet: tőled is. ( best smiley) Na de ha már így benne vagytok én is teszek ki egy friss képet. Pár hetes... > íme <
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 25, 15:59:28 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #7088 Dátum: 12 máj 25, 16:16:02 » |
|
Khmm,nem akarok kötekedő hiszen ahogy a mondás is tarja "Csak annak van joga kritizálni aki a feladatot jobban meg tudja oldani!" De ez nem füves face hanem inkább jujjpofa vagy khmm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7089 Dátum: 12 máj 25, 16:18:30 » |
|
Minagi! :O Lehet hülyén hangzik egy lánynak azt mondani egy lánynak, hogy: de szép vagy! xD Remélem, ha felnövök akkor valami hozzád hasonló, nőiesebb külsőm lesz, nemúgy mint most. xd Flexee: Ezek nagyon jók! Meg kell téged zabálni! (ez is hülye mondat, de ez van xd) No, de az ígéret ígéret... és most már bárki ír, nem csinálok több ilyen képet! xd WTF fej: http://kepfeltoltes.hu/120525/image201205250024_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Még ez is nehezemre esett... bocsi. xd A kedvenc fotózkodási stílusom: http://kepfeltoltes.hu/120525/image201205250023_www.kepfeltoltes.hu_.jpg (igen, szeretem, ha nem látszik egészben a hülye fejem xd) Mugen kedvéért: http://kepfeltoltes.hu/120525/image201205250026_www.kepfeltoltes.hu_.jpgNos, ennyi volt a bazár, részemről... Óh, ne! Eldobtam az agyam, bocsi. xd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7090 Dátum: 12 máj 25, 16:19:14 » |
|
Ez most nem esett le O.o. Mondtam már, hogy ne dobálózzatok nekem mondásokkal, ha valamit mondani akartok, azt mondjátok lebutítva..a szintemre na. xD. Majd gyakorolom, milyen a betépett arc. Még nem volt szerencsém (?) élesben kipróbálni xD.
Zizii Úristen ezek a képek xDDD főleg az utolsó xDDDDD.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 25, 16:19:58 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #7091 Dátum: 12 máj 25, 16:24:33 » |
|
Nem hangzik hülyén, én is gyakran mondom lányoknak hgy szépek, perverz hátsó szándék nélkül. Egyébként... Nagyon szépen köszönöm! Hehe, én szokásom is volt néha így eltakarni az arcom ha fotózni akartak.. Csak azokat kitörölték mert hogy "Ez így nem jó, nem látszódik az arcod"... Nagyon jók, az utolsó, ha mondhatok ilyet... Ijesztő. Szépek a szemeid egyébként. Neked is Flexee! Főleg ahogy világítanak a Betépedt fejnél! Nagyon állat. >_<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7092 Dátum: 12 máj 25, 16:30:24 » |
|
Köszi Mini chan. ^^ Amúgy elkezdtem megtanulni egy táncot mindenféle tutorial nélkül -nem találtam hozzá- így egy eléggé tempós számot próbálok lekövetni.. ha tűrhetően összejön, akkor felrakom xDD. Amúgy ez lenne az: http://www.youtube.com/watch?v=YIBECglYfK4Amúgy erről tanulom: http://www.youtube.com/watch?v=3G2SSGTPaO0 (ennek nem bírom annyira a zenéjét, az előző jobb) Mondjuk megköszönném, ha valaki mutatna normális tutorialt, ha ismer xD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7093 Dátum: 12 máj 25, 16:32:24 » |
|
Nagyon jó kép lett, Minagi, baromi aranyos! Szép vagy! :3 Zizi, magyon beteg vagy, egy igazi figura. Egyszerűen néztem azt a "betépett fejed", és könnyesre nevettem magam.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #7094 Dátum: 12 máj 25, 16:47:03 » |
|
Zizi Ugy látom meg mindig vannak bizonyos dolgok amiket nem tudok leteagalni! Ma Ráébresztettek arra is , hogy nem Vagyok meg elit higgadt és türelmes : Éppen aludtam volna el erre meg az bsz fel , hogy valami sziréna és riasztó szinkronban szól de olyan hangosan , hogy egész Budaörs hallja ... És ez hat ...... És amikor 2 percenként megismétlődött mar kiakadtAm,na de ez ez a kép ez mar nem ez a kategória ez mar komolyan arcművészet!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|