SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #7065 Dátum: 12 máj 24, 20:00:47 » |
|
Ezt a kérdést én is feltettem Flexee-nek még pont tegnap így tudom, de nem írom le hátha titokban akarja tartani. A szarvat én észrevettem. Amúgy jól áll neked a rövid haj. (eleinte én is azt hittem, hogy fiú vagy de aztán rájöttem, hogy nem. Remélem nem vetted sértésnek)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 24, 20:07:20 írta SzG »
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #7066 Dátum: 12 máj 24, 20:05:55 » |
|
Hát igen egy kicsit elgondolkodtam én is hogy fiú vagy lány,főleg mivel a hím szarvasok agancsa ilyen:D De remelem nem veszed sértésnek Elmeseled a szarvsztorit?! Dudor, na ez troll:)
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #7067 Dátum: 12 máj 24, 20:14:24 » |
|
Hogy nézek ki? http://kepfeltoltes.hu/view/120524/K_perny_fot__2012-05-24_-_20.37.49_m_solat_www.kepfeltoltes.hu_.pngAú fáj az arcom, nem tudjátok, hogy mért lehet? ui.: Tényleg én vagyok a képen csak szeretek Photoshoppal szórakozni. Na jó After effects-cel. most boldogok vagytok?
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #7068 Dátum: 12 máj 24, 20:18:44 » |
|
Nikuccia : ha hiszed, ha nem,7,8,9 és 10.-ben amikor hosszú hajam volt ugyanígy nézett ki a hajam mint a tied =D Leszámítva hogy sötét barna volt, és nem volt ennyire gondozva =D A vége már csúnyán töredezett volt =D + egy kicsit göndörödött is. Egyébként ( már amit látok belőled ) jól áll a szőke, elgondolkodnék a helyedben ezen a barnán Ááá de nosztalgikus =D elő is kaparok mindjárt egy képet amin hosszú hajam van és röhögök egy jót =D Én egyből tudtam hogy Flexee lány, szerintem elég egyértelmű. edit: Szg fiam eszel te rendesen? :S
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 24, 20:20:02 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #7069 Dátum: 12 máj 24, 20:30:29 » |
|
Szg Határozottan jóképű , csak kicsit lobbanékony természetűnek tunsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7070 Dátum: 12 máj 24, 20:32:58 » |
|
Ezt még a Dumában ejtettem meg, mugen egyik kirohanása megkövetelte. Még így is azt gondolod, hogy ne váltsak színt? Elég fehér bőröm van, ahhoz meg nem megy a világos haj, és akármennyire is szeretem a szőkét (mert azt tartom a legszebb színnek), egyszerűen muszáj, mert ha nem balzsamoznám, sörözném meg mézezném (ez utóbbi kettőt persze ritkábban), akkor száraz lenne, mint a Góbi sivatag. A sötétebb színű hajjal ilyen szempontból nem lenne annyi gondom. De persze az se utolsó, hogy a szőke nős sztereotípiák miatt engem is bélyegeztek már meg hülye p*csának, holott nem vagyok az. Arról meg nem tehetek, hogy alapból szőke vagyok (khm, hajszínileg ), a festéssel csak rásegítek a búzaárnyalatra. Mindegy, a hajam már így is túl van tárgyalva. Mutasd azt a képet, Lew, nagyon kíváncsi vagyok rá. Volt a suliban egy rocker srác, ő elsőben kezdte el növeszteni a haját, és negyedik év végére se nőtt meg neki annyira, mint szerette volna, bár az enyémnél jóval hosszabb volt. Tibcsinek is barna haja volt... SzG, nem tetszik a mosolyod, nem szeretem a művigyorokat, tessék természetesen mosolyogni abba a kamerába! Így, e:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #7071 Dátum: 12 máj 24, 20:58:55 » |
|
Na előszor én nem hittem hogy te vagy:) De tessék tisztességesen megfejelni az asztalt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7072 Dátum: 12 máj 25, 05:06:35 » |
|
Figyelj, nem tudom, de számomra az " így leplezem le az inkognitómat" rész elég nyilvánvalóvá tette volna, de persze nem vagyunk egyformák. Nem vagyok fakír, semmilyen indíttatásból nem akarok magamnak fizikai fájdalmat okozni, mert... mert az fáj. :O Meg különben is, ha egy kos megfejel valamit, ott nemhogy asztal, de még romok se maradnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #7073 Dátum: 12 máj 25, 08:19:16 » |
|
Mutasd azt a képet, Lew, nagyon kíváncsi vagyok rá. Nem publikus =D Nagyon moslék =D Én még mindig azt mondom nem áll rosszul a szőke, de lehet hogy a fekete is jó lenne Mondjuk én imádom a fekete hajú lányokat szóval lehet elfogult vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #7074 Dátum: 12 máj 25, 12:46:21 » |
|
Nikuccia Nem gondoltam volna , hogy ezért felvetted ezt:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #7075 Dátum: 12 máj 25, 14:42:41 » |
|
Flexee!!! Jól áll neked a rövid haj. (meg a szarv is xd) SzG: Csodálatosan nézel ki! *.* Bár nem gondoltam volna, hogy ennyire csontos az arcod. Niki: Komolyan azt hittem, hogy azt a gifet csak a netről szedted. Amúgy tényleg jól áll neked a szőke haj. Hmm... ha gondoljátok lekapom magam webcammal. Írjátok meg, hogy milyen grimaszt vágjak hozzá. xd
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #7076 Dátum: 12 máj 25, 14:55:44 » |
|
Tudnál egy ilyen fejet vágni: ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #7077 Dátum: 12 máj 25, 15:00:11 » |
|
Esetleg mit szólsz ehhez a képhez: vagy ilyeneket: , , , , , ,
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #7078 Dátum: 12 máj 25, 15:27:23 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #7079 Dátum: 12 máj 25, 15:27:47 » |
|
Vagy ilyet =D Fenébe lekéstem ='( majd legközelebb =D
|
|
|