A link előtti leírás alapján legelőször frankón egy olyan képet vártam, ahol mondjuk te és a nagypapid egy pelyhes kis birkát nyírtok épp megfele egy smaragzöld mezőn, háttérben a nyájjal, terelőkutyákkal, meg valami gémes kúttal.
Érdekes, hogy általában nem szokott tetszeni lányokon a rövid haj, mármint az ennyire rövid haj, mint a tied, mert volt már egy, khm, kellemetlen tapasztalatom ezzel kapcsolatban. Dióhéjban annyi, hogy valami úton-módon beszédbe elegyedtem a buszon a mellettem ülővel, akiről szentül hittem, hogy srác. Aztán mikor (már nem emlékszem) egyértelművé vált előtte, hogy fiúnak hittem, úgy besértődött, hogy elült mellőlem.
Hátde, basszus, tehetek én róla, hogy még a hangja is tök mély volt. Ha nem akarja, hogy ilyen kis malőrök történjenek meg vele, tegyen ellene/róla. Nem különösebben hatott meg a sértettsége, de azóta inkább 3-4x is megnézem az illetőt, ha gyanú merül fel a nemi identitásában.
Na, de visszalyukadva rád: nekem tetszik. Komolyan. Fiúsnak tűnik először, de jobban megnézve, kétszer-háromszor meglesve tök vagány szerintem. Nemcsak nagy lelki indíttatás kell ehhez, hanem bizonyos fokú bátorság is. Le a kalappal!
Nekem a szívem szakadna meg, ha valami történne az enyémmel.
Én már... fhú, idestova 3-3 és fél éve növesztem, csak mivel szőke a színe, nehezen nő nagyon, a vége mindig visszatöredezik picit, így mikor 2-3 havonta megyek festeni, fodrászom mindig levág a végéből egy olyan másfél centit. Gyorsan nő az utána, de... hát, nem tudom. :S Már megvettem a barna festéket, szóval olyan július eleje táján életemben először új színe lesz a hajamnak.
Rettenetesen várom, kíváncsi vagyok rá, hogy a sötétebb szín mennyire fog passzolni az arcomhoz, és fogja-e befolyásolni a hajam növekedésének gyorsaságát.
Na, bocsánat, ennyit regélni egy loboncról...
Bár egy nő legnagyobb ékessége a haja, szóval őrizni kell, szépíteni és egészségben tartani.
Hm, ha már ilyen sokat beszéltem róla, megmutatom, nekem meddig ér most köbö:
http://i50.tinypic.com/2qmqn42.jpgUi: a szarvadat észre sem vettem, míg mugen meg nem említette. Totál beleolvad a háttérbe. Legalábbis az én sasszemeimnek beleolvadt.
Mi a legendája, vagy azt csak a Hetek-Nyolcak, s te magad ismerheted?