hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #6810 Dátum: 12 márc 15, 18:46:27 » |
|
Szerintem is, ha nem tudnám hogy 13, 15-öt mondanék.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #6811 Dátum: 12 márc 15, 18:50:13 » |
|
Én is többnek nézném. Talán az arcán látszik kicsit hogy fiatalabb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #6812 Dátum: 12 márc 15, 18:56:20 » |
|
Hmm szerintem arcra is idősebbnek tűnik. De elképzelhető, hogy nekem rossz a szemem.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #6813 Dátum: 12 márc 15, 19:22:20 » |
|
Köszi mindenki. Amúgy tényleg idősebbnek nézhetek ki, valaki már 17 évesnek is gondolt kép alapján. Ez biztos te vagy? Most lebuktam, ez a szomszéd néni.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #6814 Dátum: 12 márc 15, 19:24:50 » |
|
Ezek szerint élőben gyerekes lehetsz. Ha csak kép alapján gondoljákxD Élőben, ha azt akarod, hogy ne tudják a korodat ne szólalj megXD Niki new target detectid.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #6815 Dátum: 12 márc 15, 19:25:19 » |
|
Most lehet hülyeséget kérdezek, nem tudom merre laksz, de az első képen nem a Sugar bolt mosdójában vagy?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 15, 19:25:52 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #6816 Dátum: 12 márc 15, 19:27:04 » |
|
Haha az komoly. Én utálom ha a koromat találgatják. Ezt már lehet meséltem, de nem baj akkor elmesélem mégegyszer, hogy 12 éves voltam és a papámat látogattuk meg szanatóriumban, amikor a szobatársa megkérdezte hogy melyik egyetemre járok. Pedig annyira öregnek nem nézhetek ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #6817 Dátum: 12 márc 15, 19:36:12 » |
|
Még mindig jobb mint barátnőm Ő egyetemista (23 éves, fél évvel idősebb nálam) és megkérdik melyik általánosba jár Na jó talán nézik középsulisnak (olyan 9-10.-esnek) Ráadásul van 2 húga és őt nézik a legfiatalabbnak közülük.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #6818 Dátum: 12 márc 15, 19:43:27 » |
|
A kérdés az, hogy eszik-e rendesen. Biztos azért van mert nem eszik rendesenxDDD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #6819 Dátum: 12 márc 15, 20:12:46 » |
|
Rikan,tényleg sokkal idősebbnek nézel ki, főleg az első és a harmadik képen. Sevának pedig teljesen igaza van/lesz. hanii, néha már engem is zavart, hogy akárhová mentem, mindig vagy 6 évvel idősebbnek néztek. Egy ideig vicces, de utána pedig már a sok "Tééényleg? Ugye neem ugraatsz? " már idegesítő.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 15, 20:16:39 írta Lille17 »
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #6820 Dátum: 12 márc 15, 20:20:00 » |
|
Engem borotválatlanul pár évvel idősebbnek szoktak nézni, nélküle pár évvel fiatalabbnak. A különbség a két állapot közt a bennfentesek szerint legalább öt év.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #6821 Dátum: 12 márc 15, 20:28:33 » |
|
Az öcsém idősebbnek néz ki mint én xD Kép alapján 16-17nek simán elmennél. Én nem tudom hány évesnek nézek ki o.O Kb. annyinak mint igazából.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #6822 Dátum: 12 márc 15, 20:43:36 » |
|
Ha jól emlékszem, akkor nekem idősebbnek tűntél az igazi korodnál Sabaku. Rikan, azon a képen, amit néhány hónapja(?) linkeltél, annyinak látszottál, amennyi vagy is. Ezeken viszont nagyon nem. Engem egy hónapja közép sulisnak néztek a boltban. Megkérdezték, hogy hányadikos vagyok, én meg mondtam, hogy harmadikos.. Erre meg: "Akkor már tervezgeted, hogy hova fogsz felvételizni?". Én meg: ... Amúgy nemrég találtam magamról egy jóóó~ régi képet, de nem mutatom meg. Beee
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #6823 Dátum: 12 márc 15, 20:59:29 » |
|
Hellchan én még nem is láttam rólad képet. Ez szörnyű. Pedig tiachan, ami képet mutattál még régebben azon nem tűntél középsulis korúnak, szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #6824 Dátum: 12 márc 15, 21:05:00 » |
|
Ugye? Szerintem sem. Nem tudom, hogy az a csaj honnan szedte... A végén meg kiderült, hogy még fiatalabb is nálam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|