Nos azt hiszem, h én még be sem mutatkoztam o.O (szégyenlős fej) De túl sokat nemis nagyon tudok mondani, na nem baj xD.
Kurosaki ischigo, szemszín banra, hajszín sárga, foglalkozás középiskolás, és helyettes shinigami
Ja, nem.
Szoboszlai Szabolcs
15 éves
hajszín: fekete
szemszín: barna
foglalkozás: középiskolás
Mint ahogy azt a találó, és kreatív vezetéknevem is mutatja Hajdúszoboszlói vagyok.
Környezetem nem hemzseg az anime fanoktól, xD szóval általában nem unod még a "mesenézést"? xD féle kritikákat kapok, főleg anyukámtól
nicknevem: Hát régen amikor nagybátyámmal elkezdtünk egy játékot, ő találta ki ez nekem. Akkor nem tetszett, és most sem tetszik nem is értem mért adtam meg itt is ezt
doktor szabi mekkora hülyeség már
úgyhogy a nevem elől ezt a kis dr-t simán ellehet hagyni
Professzionális képességeim:-egy kicsit tudok focizni(mármint tom a szabályokat, de nem vok vmi messi
)
-egy kicsit tok sakkozni is(bár nem tom, apától általában töbször kikapok, mint hogy nyerek, de egyik osztálytársammal egszer sakkoztunk, és 3 perc alatt lerendeztem kb)
-majomkodás(hát igen ebben vok a legjobb. Főleg kosárpalánkok és egyéb csöveken lógok, meg mindenféle hülyeséget csinálok xD fára is tok mászni, egy kicsit)
-kriminál szpichológia(ha nézek egy krimi filmet, gyakran rájövök, hogy ki a gyilkos, még a film előtt, sőt néha még a való életben is tudom kamatoztatni, a jó megfigyelő, képességem : )
-alvás(az imént tévedtem, ebben vagyok a legjobb.xD)
-szerénység(vagy nem?
)
Amiben nem vagyok olyan jó: -ébredés( az alvással ellentétben ez már sokkal nehezebben megy, így néha előfordul, hogy az iskolából is elkések)
-rajzolás( a tesómhoz képest művész vagyok, de egyébként nem igazán tudok rajzolni
-a focin kívül kb a többi sport (kivéve a ping-pong és a csocsó xD )
Ami egyikben sincs benne, az vagy nem jutott eszembe, vagy őőő nem tudom.
Sajnos elég lusta vagyok, azon kívül, ha focizni kell xD Tanulni se nagyon szokott kedvem lenni, de a 4-5-öst azér még próbálom tartani.
ŐŐ ennyi jutott most eszembe, bár ár ez is bőven elég szerintem xD Képet most nem rakok fel, ezen a gépen egy darab sincs, de amúgy se sok kép van rólam, főleg ami normális. Hát meg az amúgy is olyan illúziórombóló lenne nem?
Köszönöm a figyelmet annak, aki elolvassa, és további jó fórumozást