Sevanna
|
|
« Válasz #6750 Dátum: 12 feb 27, 15:27:23 » |
|
A pécsi Árkádban készült. Lego Star Wars kiállítás volt és Danival meg öcsémmel megnéztük. Volt R2 is ilyen nagyban. Ja meg mindenki Darth Vaderrel pózolt, de szó szerint az 5 évestől a 90-ig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #6751 Dátum: 12 feb 27, 15:55:58 » |
|
Ilyenkor mindenkiben ott van a gyerek, bárcsak ide is eljönne a kiállítás...
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #6752 Dátum: 12 feb 27, 18:29:23 » |
|
Hát körbejárják az országot szerintem úgyhogy van rá esély. Ha van Miskolcon is Árkád akkor esetleg nézd meg a honlapját, hogy nem írnak-e vmit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #6753 Dátum: 12 feb 27, 19:33:47 » |
|
Hm... lehet Pesten voltak már? Megkukkolnám őket, olyan régen voltam az Árkádban úgy is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Art Disaster
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Deidara Addict™
|
|
« Válasz #6754 Dátum: 12 feb 29, 10:14:57 » |
|
Végülis nincs kikötve kinek szólt. Igazából nehezen barátkozós fajta vagyok az életben is, de ha sikerült valakit befogadnom akkor megtörik a jég. Persze most kicsit elvagyok havazva, a felvételik miatt. Ma is konkrétan szóbeliznem kéne, +még pár szintfelmérőt írni... És az egyetlen kívánságom hogy felvegyenek vhova. De jön a tavasz is lassan, elszabadulhatok itthonról is. Ha meg éppen nem, akkor animéket bújok és rajzolok. Viszont jólesik h nemúgy köszöntöttetek h istenem kiez?-.- ..
|
|
|
Naplózva
|
People can take everything away from you. But they can never take away your truth... But the question is Can you handle mine?
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #6755 Dátum: 12 feb 29, 17:39:02 » |
|
Hehe bocsi, néha elfelejtünk bunkók lenni az új emberekkel. Ezt még gyakorolnunk kell. Felvételi mint egyetemre, vagy középiskolába? Gondolom középiskola. Sok sikert hozzá!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #6756 Dátum: 12 feb 29, 18:08:36 » |
|
Én meg pont hogy fősulira tippeltem volna, de így megint elolvasva tényleg középsulisnak hangzik. Ha igen, akkor egy cipőben járunk Art Disaster. ;3 Amúgy neked is hosszú és bonyolult neved van, adjak neked is valami becenevet?
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #6757 Dátum: 12 feb 29, 19:05:43 » |
|
Igazából nehezen barátkozós fajta vagyok az életben is, de ha sikerült valakit befogadnom akkor megtörik a jég. Én is pont ugyan ilyen vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Art Disaster
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Deidara Addict™
|
|
« Válasz #6758 Dátum: 12 feb 29, 19:21:41 » |
|
Középbe még. De utólag is köszi. Egész jólment ma, olyan illedelmesen néztem ki hogy else hiszem... Na igen. Legalább egyszer egy évben. *like a sir* Hmm. A legegyszerűbb talán az lenne ha leesztiznél. De kitalálhatsz valamit ha gondolod, kíváncsi vagyok milyen nevet adnál.
|
|
|
Naplózva
|
People can take everything away from you. But they can never take away your truth... But the question is Can you handle mine?
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #6759 Dátum: 12 feb 29, 19:29:03 » |
|
És melyik városban jelöltél középsulikat? (: Hmm, a Diszeszter-hez mit szólsz? Vagy Diszeszti?
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Art Disaster
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Deidara Addict™
|
|
« Válasz #6760 Dátum: 12 feb 29, 19:33:53 » |
|
Pösti kölyök vagyok. Amolyan városi. Érdekesek. Utóbbi jobban hangzik. És veled mi a helyzet? Hová valósi vagy (nemcsak tőled kérdem, többiek is kibökhetik ha nem szégyenlősek )?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #6761 Dátum: 12 feb 29, 19:50:55 » |
|
Víí és ha szabad tudni hova jelentkeztél? Ha nem akarod megosztani, küldj Pü-t. ;3 A lényeg, hogy jó felhasználónevet választottál, könnyű volt belőle valami tutit faragni, kedves Diszeszti. Mellesleg én is Pestre fogok járni, ha minden igaz, és a közelében lakom. (:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #6762 Dátum: 12 feb 29, 19:52:21 » |
|
Ettől a névtől (mármint amit hanii talált ki) valami nemi betegség jut az eszembe. hanii, annyit küzdöttél, és jó tanuló vagy, nem hinném hogy nem vettek volna föl. -.-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #6763 Dátum: 12 feb 29, 20:00:44 » |
|
Ehhehe. Bocsánat, nem egy új nemi betegséget szándékoztam csinálni belőled. Remélem Minagi, most pénteken lesz az egyikben szóbelim, amit elsőnek jelöltem ott nem lesz, de majd már a március közepét várom nagyon amikor megjelennek az ideiglenesek. Jujj, szerintem az azokat megelőző napokon tiszta izgatott leszek és nem fogok aludni. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Art Disaster
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Deidara Addict™
|
|
« Válasz #6764 Dátum: 12 feb 29, 20:02:18 » |
|
Pfd. Most hogy mondod. Talán mégis a rendes nevemet kéne használni. Legalább megszokod. Bár már annyi becenevem volt hogy csodálkozom hogy ezt mondom.. Kölcsey Ferenc Gimn. Szinyei Merse Pál G. Szent László G. (sajna már esélytelen, nem hívtak be. -.-) Xantus János Gyakorló G.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|