Pedig én is putirt olvastam egészen mostanáig...

Kallen: majd mindjárt megcsinálom, de most megyek el hazulról. :DD
szerkesztééééésööö:
Kallen: A nevednél már korábban megálltam párszor, mert mindig a 'fallen're, és arról meg a 'fallen angel're asszociáltam, fene tudja, miért. Ha így értetted (amit mondjuk nem hiszek xD), akkor szereted az titkos, benfentes dolgokat, ez pedig nem is tudom.. mély(? vagy nem tudok rá jobb szót. Bonyolult, az jobb.) személyiségre utal..na, ha így lenne.

egyébként meg passz.
avi: engem ez a csaj kicsit OP Peronára emlékeztet. Mivel rózsaszín, elég lányos stílusod lehet (és nem akarod, hogy itt fiúnak nézzenek xD). Meg nem is tudom, valahogy 'energikus' kép.
'energiavámpír': ezt áltlában pont a legpörgősebb, legenergikusabb és legpozitíabb emberek állítják magukról, és nálad még az avid is hozzá van véve xD aszem ez az állítás 'KACSAAA'

illetve csirke-->

falu:nem véletlenül a legtöbb ember akatsukis

. gondolom, nem azért van bejelölve, mert az a menő (mondjuk a felhőcske pofásan néz ki), hanem mert a goonoszokat szered te is. Ez jó. Gondolom, azért,mert nekik van a legemberibb szenélyiségük, míg a jók csak vannak. Nyílván jó embreismerő vagy, és nem hagyod magad (véleméynben) befolyásolni.
rejtett fürdőszobatükör?
Nekem erről mindig a horrorfilmes 'kimászik a tüköről - mást csinál/nincs a tükörkép' dolgok ugranak be. Belül sötéét személyiség
Ja, és halványan írom, mert azt mondtad, hogy 'pszt!'. ezt vedd suttogának 
aláríráás:
aj.jaj.jaj. Még egy reményes. x) Kb. 150 ilyet láttam már, ezt még pont nem. Mondjuk ez egész jó, de mostanában ezek a reményes idézetek elég divatosak, nem? Érdekes mefigyelni, ki melyik típust írja ki: a remény jó, vagy a remény rossz. Ha professzor lennék, tuti írnék róla egy tanulmányt xD Látom, ezt egy animéből idézted, ezen a fórumon így stílusos, ugyebár.

A reményrossz az jóval menőbb, én ezt az emo-k számlájára írom, remélem te nem vagy az. o.O Na de konkrétan a tiedről: szal a gyakoribb, második típusú vállfaj, a reményt büntetni kéne. Ennek viszont van egy 'második paragrafusa', ez tetszik benne, mert egydivé teszi: "..ha segítséget kér". Tehát ha te ezt komolyan írtad ki, akkor szerintem neked főleg az szúrhatja a szemed, ha valaki folyton nyávog, hogy segítsenek neki. Erről nekem a Higurashi no Naku Koro ni-ből ugrik be a Satokos-Satoshis, valamint Shionos szál o.O Jujj. Igazad van, ha abban a faluben élsz, inkább halgass, mint a sír, különben tényleg a sírban fogsz hallgatni.

tehát végkövetkeztetés: nem vagy emo ^^
Na, ennyit tudtam kihozni belőled. Gondolom a fele se igaz, de azért remélem jól szórakozol rajta. x) Ki is írom titulusba, hogy hivatásos profil-jósnő ^^
szerk2: b*sszus, hamisjoenak is lógok még eggyel. Kell még?Viszont megsúgom, a fiúk lelkivilágához nem értek. xD