Alap, hogy felveszik.
Főleg, mivel elsőnek jelölte. Én úgy voltam, hogy:
1.) Raoul W. HuSzIG - Oktatásügy - 5 év
2.) Pogány Frigyes Kéttannyelvű - 5 év
3.) Raoul W. HuSzIG - Szociális - 4 év
4.) Raoul W. HuSzIG - Oktatásügy 4 év
Éssss 4,3-as átlagom volt, 52 pontos lett a központim és felvettek az 5 évesre, 11.-nek. :]
Barátnőm 2,4-es átlaggal bekerült a 4 éves szociálisra, szóval szerintem nagy esélye van, mert jó az átlaga és mert elsőnek rakta a sulimat.
Gyönyörű az épület, viszont dohányozni már ugye tilos, délig nem mehet ki senki az iskola elé, csak kilépővel. Belépőkártyája mindenkinek van, venni kell első évben nyakkendőt és kitűzőt. Minden évben van Raoul nap, sportnap és a többi. :] Vannak nagyon jó tanárok, vannak kevésbé megfelelelőek, de hát ez minden suliban így van!
Amiért megéri jönni, hogy lehet, hogy nem kap az ember egy alap papírt arról, hogy ezen és ezen a szakmán volt középsulis, viszont ha OKJ-s képzésen akar maradni az ember a suli elvégezte után, AUTOMATIKUSAN felveszik.
Az igazgatónő nagyon kedves, bár még csak egy éve ő az új diri.
Amint megtudja, ki lesz az osztályfőnöke, sikítson, mert mondom, hogy pozitív illetve negatív személyiségű az illető.
(Hogy mire készüljön fel a nyáron...
)
Off: Húha, nem tudja, hogy néztek ki illetve hogy hanyadikosok vagy a nevüket?
Bár a Raoulba kevés a pasi, mégis, egyszerűen vetődnek rájuk a nők...
Velem majd tud találkozni, ha akar, egy évig még odajárok, végzős leszek, szóval a fél iskolát ismerem (mint diákokat, mint pedig tanárokat).
Te nem jössz hozzánk?