Lehidalok, hogy regisztrációm óta még egyszer sem írtam ide... o.O
Hát... Íme rólam egy kis történet. ^^
Sabaku no Temari a nickem, de attól még, hogy ilyen orbitálisan hosszú, nem kell így hívni, nyuuuugodtan ott a
Temi becézés. ^^ Nem harapok érte, inkább csak hálálkodok.
Azért választottam eme nevet, mert még olyan 2008 tájékán, mikor nekiestem a Naruto nézésének, az akkori "szerelmem" szerint én olyan voltam (külsőre és belsőre is), mint Temari. Így olyan szinten rám ragadt ez a név, hogy az leírhatatlan... Szóval since 2008 July hívnak így az animés ismerőseim. :3
Gyűjtés... Kiskoromban indult el ez a marhaság: Barbie babák. A legócskább, legórvarosabb, legolcsóbb. Mindegyik ilyen megvolt, mert nem volt kislány koromban egy fenomenális életem.
(Elvileg, viszont én boldog voltam.
) Később, mikor mindkét szülőmnek lett rendes állása, volt elég pénz arra, hogy mindenből normálisabb legyen: elkezdtem Barbie magazinokat kapni, később 13 magazin, W.I.T.C.H. újság (vagy 100 rész megvolt... beteges xD), MONDO magazinok (háááá, végre sikerült eladnom őket -> nem tettem volna meg ezt, de kellett karácsonyi ajándékra máni), IM magazinok... Ja meg ronccsá ment fülhallgatók, fejhallgatók....
Sosem akartam kidobni őket, mert hogy majd ha lesz egy kis időm, megjavítom őket.
Kit és mit szeretek ill. utálok? Hmm... Akit szeretek, az első sorban a
barátom, majd jön a
családom és a
legjobb barátnőm és
legjobb barátom. Amit szeretek, az a tisztelet, a megbecsülés, a barátság, a hűség, a kedvesség, az irodalom (Petőfi, Madách, Radnóti, József A.), a nyelvtan (everything), az informatika (KompoZer, Microsoft Office, PhotoFiltre, PhotoShop), a testnevelés (everything), pizza, sajtburger, csibeburger, sajttal töltött pulykamell, rántott sajt, sült csirke, pörkölt, paprikás krumpli, krumplifőzelék, paradicsomos húsgombóc, baracklé (Sió és Cappy), gyümölcstea, Kalinka, Royal, áfonyás Voila, Amaretto, gyümölcsvodka (epres, málnás), Naruto, Bleach, Fullmetal Alchemist, Full Metal Panic, Sailor Moon, Dragon Ball Z, Higurashi no Naku Koro ni, Suzumiya Haruhi no Yuutsu, Yu Yu Hakusho (amúgy szerintem az animéket jövő évig sorolhatnám... xD), judo
éééééésssssssss többet jelenleg nem tudok, tessék nyugodtan kérdezni!
Akit utálok... olyan voltaképp nincs, csupán akit nem kedvelek. Amit utálok, az a hűtlenség, a megcsalás, a követelőzés, a lenézés, az előítélet!, a kárörvendés, a kiközösítés! és a többi.... Még a matek (de csak azért, mert nem tanítják rendesen... :S Anno 5-ös voltam és IMÁDTAM! *.*), a pszichológia és a pedagógia (csak tanítás miatt, amúgy marha jó tantárgyak :]), sushi (csak azért, mert Debrecenbe ettem egyszer egy szörnyűűűűűt és azóta nemm.... Blööö....
), torma, fokhagyma, Avatar AZ ANIME! (nem tudom, miért...), sör (romlott pogácsa ízű :'3 [az amúgy nem tom milyen... xD] bocsi minden sörimádótól!
) ééééééés ennyi jutott pillanatnyilag eszembe.
A természetem egy tipikus mérleg, szóval azt szerintem hosszas lenne kifejteni, de ha netán valakit érdekelne, sikítson!
Ugyanígy a külsőmről is.
Azt hiszem, ennyit tudtam hirtelen mondani magamról.
Ha valakinek bármilyen kérdése van, nyugodtan írjon! ^^
U.i.: Látszik, hogy imádok regélni... xD Bocsi mindenkitől, hogy ilyen hosszas lett!