Mystgun
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
Best in the World!
|
|
« Válasz #6540 Dátum: 12 jan 01, 11:06:39 » |
|
OFF: Utakata24: Manapság már mindenki FB-n lóg, mindenki azon beszéli meg gondjait, osztja az észt meg az érzéseit, leírja, hogy kúrták meg, hogyan sz*rik, és részletesen leírja, hogyan megy be egy kollégiumba... SMS? Már a múlté, mindenki face-n nyaral... TEHÁT NEM GÁZ![Szerintem ez a kérdés már nem ebbe a témába tartozik Utakata24 , de lehet hogy tévedek.]
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 01, 11:07:52 írta Mystgun »
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #6541 Dátum: 12 jan 01, 11:10:48 » |
|
sztem meg ponthogy az... kit érdekel hogy ki mit csinál. én facen is csak azért vagyok hogy pár emberrel tudjak néha beszélni akivel ritkán találkozok.. najó meg póker.. hívd fel. ha akarsz valamit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Utakata24
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Tsuki no masutā
|
|
« Válasz #6542 Dátum: 12 jan 01, 14:28:59 » |
|
ja jólvan pedig megint egy lényeges kérdést tettem volna fel. remélem van pszihológia szakon végzett naruto rajongó
|
|
|
Naplózva
|
"A hülyeség nem pók, de mégis behálózza a világot" Andi
"Óvakodj az olyan dolgoktól, aminek nyele van, mert azokkal dolgozni kell!!!!!" Dávid
"Egy teve 2 hétig tud dolgozni anélkül, hogy inna; én 2 hétig tudok úgy inni, hogy közbe nem dolgozom" Tomi
E-szerint élek: "Jézus ott áll előtted, ha szomszédodat lelőtted. Máriától kapsz egy pofont, ha a boltba lopsz egy kotont. Kertedbe nő a vadkender, érted jő a pókember"
|
|
|
Mystgun
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
Best in the World!
|
|
« Válasz #6543 Dátum: 12 jan 01, 15:17:09 » |
|
ja jólvan pedig megint egy lényeges kérdést tettem volna fel. remélem van pszihológia szakon végzett naruto rajongó Nyomjad azt a kérdést! Ha rólad szól, jöhet! Olyan kérdésekre gondoltam, amit ezelőtt feltettél, sztem ez már csajozás, ezt valahova a Férfi Topic-ba kéne írni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Utakata24
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Tsuki no masutā
|
|
« Válasz #6544 Dátum: 12 jan 01, 19:12:04 » |
|
már megfejtettem magamban . rá ment egy fél délutánom
|
|
|
Naplózva
|
"A hülyeség nem pók, de mégis behálózza a világot" Andi
"Óvakodj az olyan dolgoktól, aminek nyele van, mert azokkal dolgozni kell!!!!!" Dávid
"Egy teve 2 hétig tud dolgozni anélkül, hogy inna; én 2 hétig tudok úgy inni, hogy közbe nem dolgozom" Tomi
E-szerint élek: "Jézus ott áll előtted, ha szomszédodat lelőtted. Máriától kapsz egy pofont, ha a boltba lopsz egy kotont. Kertedbe nő a vadkender, érted jő a pókember"
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #6545 Dátum: 12 jan 02, 14:03:51 » |
|
Kicsit sok már itt az off. Ennyi elég is volt belőle. Ez még mindig az Én topic.
Moderátor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Esztii
|
|
« Válasz #6546 Dátum: 12 jan 02, 16:03:08 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari Édes szüleim: Aemy és G-sama Sógoraim: Szanisz és Dani
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #6547 Dátum: 12 jan 02, 17:55:39 » |
|
Köszi. Én meg téged. Amúgy megkaptam a fordítást úgyhogy remélem összejön majd a Kvár februárban. *.*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #6548 Dátum: 12 jan 02, 18:37:13 » |
|
Na azt már én is remélem Kvárt Viszont a képeid nekem is tetszettek, te fotóművész Csinálj egyszer olyat, hogy fekete-fehér színben, nyitott ablak előtt egy szék, a székre rávetül egy kis árnyék és van átlátszó függöny az ablakon, ami a széltől meglibben a szék elé éppen. Azért tudok ám Szerintetek, ha zöldre festeném a hajam, mint Zorónak, úgy menőnek néznék ki?
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #6549 Dátum: 12 jan 02, 19:08:13 » |
|
Ja. Zöld hajjal bárki menőnek néz ki, valami viszonylag kevéssé tartós festésen már én is gondolkoztam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mystgun
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
Best in the World!
|
|
« Válasz #6550 Dátum: 12 jan 02, 21:00:19 » |
|
samdav: Ha lesz a mellhasadon ilyen vágás ami össze lesz varrva, rövid zöld hajad lesz, lesz 3 katanád (kettő kézbe, egy a szádba) és ha lesz egy olyan menő pólód, valamint úgy fogsz kinézni mint Zoro, akkor kérek tőled egy autogrammot
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 13, 22:33:18 írta Mystgun »
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #6551 Dátum: 12 jan 02, 21:05:20 » |
|
Semmi mert nem vagy japán(vagy az vagy? ). Sam D. Av: meg kell menő derék melegitő is. Amúgy ha tényleg befested a hajad akkor rakd már fel ide.(egyáltalán van hajad?Én nekem valamiért úgy rémlik kopasz vagy ,de lehet tévedek.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #6552 Dátum: 12 jan 02, 21:31:55 » |
|
Huhú ha zöld leszel, tegyél bele kérlek lila csíkokat, úgy nagyon állatul néznél ki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #6553 Dátum: 12 jan 02, 21:46:18 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Mystgun
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
Best in the World!
|
|
« Válasz #6554 Dátum: 12 jan 02, 22:53:37 » |
|
samdav: - A hajat még növeszteni kell egy picit - ez nem kerül pénzbe! - A vágást és a varratott megtudom én is oldani, csak egy kés, tű és cérna kell hozzá! - Ha kell menő póló, akkor szétvágunk egy otthonit! - Ha zöld festék kell, kérünk kölcsön a szomszédtól. - Katanát meg majd csinálunk lemezből Több talán nem is szükséges, és teljesen ingyen megvan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|