Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
|
« Válasz #6495 Dátum: 11 dec 24, 10:34:34 » |
|
Én 13 éves vagyok 162 centi magas 51 kiló szeretem a spagettit Dragon Ball fan vagyok no meg Naruto (de Dragon Ball jobban ) Szeretek úszni . Van ps3-m ps2-m nintendo 3ds-m game boyom retró mi? A felhasználó nevem a japán nevem: Vajda= Hidetada Bálint= Obinata ennyi lenne azt hiszem
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
Utakata24
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Tsuki no masutā
|
|
« Válasz #6496 Dátum: 11 dec 24, 14:23:17 » |
|
ja én bleach, naruto, nana, d.gray-man és bújj bújj szellem fan vok, ja és az új x-ment is szeretem nekem csak xbox360-om van, meg egy ipod-om, viszont apának van ipohne-ja és ipad-ja, és mindig azt mondja i paid=én fizettem magassagám nem változott 186 13 évesen és egy 78 kg(kicsit sok:S)
|
|
|
Naplózva
|
"A hülyeség nem pók, de mégis behálózza a világot" Andi
"Óvakodj az olyan dolgoktól, aminek nyele van, mert azokkal dolgozni kell!!!!!" Dávid
"Egy teve 2 hétig tud dolgozni anélkül, hogy inna; én 2 hétig tudok úgy inni, hogy közbe nem dolgozom" Tomi
E-szerint élek: "Jézus ott áll előtted, ha szomszédodat lelőtted. Máriától kapsz egy pofont, ha a boltba lopsz egy kotont. Kertedbe nő a vadkender, érted jő a pókember"
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #6497 Dátum: 11 dec 24, 15:23:34 » |
|
Minagi nagyon szép vagy! Köszönöm szépen! ...magassagám nem változott 186 13 évesen ...
Tejóég! Mi történt? Úgy volt régebben hogy a fiúk később érnek és Gimi 1-2-ben kezdenek el nőni igazán, te meg 13 évesen 186 centi vagy már? Meg úgy a legtöbben, a 12-14 évesek nagyon megnyúlnak. O.o
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6498 Dátum: 11 dec 24, 15:25:48 » |
|
Nekem csak 15 éves koromra jött össze a 168 centi, Utakata, ügyes vagy,csak így tovább!
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Utakata24
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Tsuki no masutā
|
|
« Válasz #6499 Dátum: 11 dec 24, 16:09:28 » |
|
Ez genetika nem munka de zért kössz.
|
|
|
Naplózva
|
"A hülyeség nem pók, de mégis behálózza a világot" Andi
"Óvakodj az olyan dolgoktól, aminek nyele van, mert azokkal dolgozni kell!!!!!" Dávid
"Egy teve 2 hétig tud dolgozni anélkül, hogy inna; én 2 hétig tudok úgy inni, hogy közbe nem dolgozom" Tomi
E-szerint élek: "Jézus ott áll előtted, ha szomszédodat lelőtted. Máriától kapsz egy pofont, ha a boltba lopsz egy kotont. Kertedbe nő a vadkender, érted jő a pókember"
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #6500 Dátum: 11 dec 24, 16:45:25 » |
|
Én egy éve lassan semmit se nőttem. És mindenki kezd túlnőni rajtam. Barátnőmmel rendszeresen nézegetjük, hogy az 5.-6.-osok már mind akkorák mint mi, vagy magasabbak. O.o
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #6501 Dátum: 11 dec 24, 16:50:37 » |
|
wow az nem semmi. am olyan furcsa, hogy mostanában egyre fiatalabban jön meg az "érettség" testileg. hmm én mindig is későn érő típus voltam, de nem bánom. főleg most hogy rövid a hajam xD kit érdekel mások vélemény, én mindig úgy öltözködtem, hogy kényelmes legyen, és olyan volt a hajam amilyen nekem is tetszett..nem értem egyesek mért kötnek belém O.o "csajt" akarnak csinálni belőlem, egyik barátom arról álmodott hogy szép voltam és döglöttek utánam a pasik...mondom, jó hogy emléxel rá mert ilyen nem fog többé történni... Szerk: és a fórumon Jounin vagyok!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 25, 15:42:48 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #6502 Dátum: 11 dec 24, 17:55:05 » |
|
Én 22 vagyok, 185 centi magas, x360 fan, és bleach, naruto főleg shouen fan, imádom a csajomat, ameriak olt timer izom verdákat is. Melózom, Közbe éretségizem, és majd tűzoltó szeretnék lenni!!
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #6503 Dátum: 11 dec 26, 16:26:40 » |
|
Minagi most látom, hogy tettél fel képet, tök jó! És szerintem is nagyon szép vagy. *.* És nőies is. :3 Én kicsi vagyok és vékony. 14 éves koromban kb megálltam a növésben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #6504 Dátum: 11 dec 26, 19:01:37 » |
|
Minagi~ Tényleg nagyon szép vagy! Kicsit irigy is vagyok... Az izomautókat én is nagyon szeretem! *-* Ne sírj Zsófi! Én örülnék, ha olyan lennék, mint te. :3 A hajad is olyan szép. *-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #6505 Dátum: 11 dec 26, 22:59:06 » |
|
Minagi most látom, hogy tettél fel képet, tök jó! És szerintem is nagyon szép vagy. *.* És nőies is. :3 Én kicsi vagyok és vékony. 14 éves koromban kb megálltam a növésben. Én 14 évesen indultam el a felhő karcoló szintre aszem 14 évesen voltam majdnem 180 centi , ja kábé annyi
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #6506 Dátum: 11 dec 27, 08:28:15 » |
|
Anna: Köszi. Amúgy annyira nem bánkódom rajta. Legalább szabadon hordhatok magassarkút. samdav: Húha az komoly. Amúgy szüleid is ilyen magasak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #6507 Dátum: 11 dec 27, 11:06:46 » |
|
Sevanna, A-chan nagyon köszönöm, ez most jól esik. ^.^ 14 évesen 180 centi samdav? Az szép, én szeretem ha valaki ilyen magas, már hozzá szoktam Anna: Köszi. Amúgy annyira nem bánkódom rajta. Legalább szabadon hordhatok magassarkút. Hehe, a barátnőm jó magas 180 körül lehet már, és néha szeret magassarkút hordani akkor még magasabb, de mindig mondja nekem hogy milyen "gáz már" ha egy fiú alacsonyabb nála... -.-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #6508 Dátum: 11 dec 27, 13:14:52 » |
|
samdav: Húha az komoly. Amúgy szüleid is ilyen magasak? Negatív. Nem nagyon Anyám 176 centi környékén van, apám meg ha még jól emléxem 185 centi volt.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #6509 Dátum: 11 dec 27, 14:31:31 » |
|
Magamról nem nagyon írnék semmit. Nem hiszem hogy bárki is túlságosan kíváncsi lenne rám, tekintve hogy nem vagyok egy nagy fórum arc =) Hébe-hóba felnézek írok 1-2 hszt és ennyi, de ha valakit érdeklek az szóljon =D
Hülye vagy te. Én szívesen olvasom. ;D És képet is tehetsz be, megengedem. Csak hogy tudjam, kinek is vagyok a múzsája. Haniinak, A-channak és Minaginak üzenem, most nem tudom konkrétan, hogy kinek vannak komplexusai hármótok közül, de mindnyájan jól néztek ki szerintem. Szóval csak magabiztosan. Flexeet (remélem, jól írom ) nem ismerem, de ő is aranyos. :3 Biztos nem gondoltátok volna, de Nikolett vagyok. Semmi esetre sem Nikolett a. Arra kiskorom óta allergiás vagyok. "A Nikolett név érzékeny, álmodozó, mûvészi hajlamokkal megáldott személyiség kialakulását támogatja. Nagyon igényli a harmóniát és a békét kapcsolataiban és a társaságokban, melyekben megfordul. Bár gondolatai és reakciói gyorsak, mások érzéseit nehezebben, lassabban érti meg. Néha nehézségei vannak a szóbeli kifejezéssel." Hát ez az utolsó másfél mondat annyira igaz basszus. xD Csak nekem úgy általában véve lassú a felfogásom. xD És még a memóriám is rossz. Szóval mire nagy nehezen megértek valamit, viszonylag hamar el is felejtem. xD Ezért szívok most vizsgaidőszakban. És mostanában nehezen is fejezem ki magam tényleg. Kár, hogy az érzéseimet nem tudom másba "átültetni", akkor nem kéne magyarázkodni. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|