Sevanna
|
|
« Válasz #6390 Dátum: 11 dec 19, 21:11:56 » |
|
Loah: amikor betetted azt a videót a fellépésetekről az alapján gondolom. Ezüstöm: végre *.* az egyik legjobb kép *.* Amúgy mi az, hogy ha akarok? Igazából már kérni akartam, hogy megint csinálhassak. Tök jó modell vagy, türelmes, nyugis és szép. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #6391 Dátum: 11 dec 19, 21:18:19 » |
|
Jólvan akkor majd ha jössz csinálhatsz Hááát ezen? Ez nem régi kép, 22 vagyok rajta
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6392 Dátum: 11 dec 19, 23:15:21 » |
|
Na, ott tényleg mindenki vékony és barna hajú .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #6393 Dátum: 11 dec 20, 08:10:48 » |
|
Igen. És habár ez önmagában semmit nem bizonyít, csak azt, hogy az állításod- miszerint sok vékony, barna hajú fiú van- igaz, de ennek ellenére én téged is ilyennek képzellek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6394 Dátum: 11 dec 20, 10:38:15 » |
|
Jó, bejött a tipped. Viszont mi számít "vékonynak"? 180 centire 78 kg vagyok, ezt inkább mondanám "átlagosnak" mint kifejezetten vékonynak .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #6395 Dátum: 11 dec 20, 15:13:15 » |
|
Csak félig jött be. Mert alacsonyabbra és vékonyabbra gondoltam. Szóval úgy értem, hogy kifejezetten vékonyra. Mert valóban a te magasságod és testsúlyod átlagos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6396 Dátum: 11 dec 20, 15:46:14 » |
|
Szerencsére a szépségem és az intelligenciám (meg persze az egóm) nem az!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #6397 Dátum: 11 dec 20, 18:55:35 » |
|
Gondoltam, ha már nyomulunk ezzel a méretekkel, én is beírom. 203 centi és 102 kiló?
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #6398 Dátum: 11 dec 20, 19:10:45 » |
|
Jó samdav de te ogre vagy. Ez egy ogrénak normális súly
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #6399 Dátum: 11 dec 20, 19:14:38 » |
|
Mondja ezt a törpe hercegnő
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #6400 Dátum: 11 dec 20, 19:15:37 » |
|
Én nem vagyok törpe 170-174cm között vagyok ez szerintem normális. Max hozzád képest vagyok az, de hozzád képest mindenki törpe
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #6401 Dátum: 11 dec 20, 19:26:25 » |
|
Ha így vesszük, akkor igen, nem vagy kicsi. Bár, ha az nézzük, Cart és én a WTC 2
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #6402 Dátum: 11 dec 20, 19:37:26 » |
|
Én olyan 170 cm vagyok, súlyra meg valahol 75 és 80 kg között. És állítólag szépek a szemeim. Mondjok nem vágom, mi szép lehet egy szemen...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #6403 Dátum: 11 dec 20, 19:40:39 » |
|
Mert a szem a lélektükre, ahogy a mondás is tartja Nekem olyan zöldes kék szemeim vannak, ami szerintem jó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #6404 Dátum: 11 dec 20, 21:08:43 » |
|
Én 164 cm és 44 kg vagyok. ^^ Magyarul a fórum legvékonyabb embere. És az egyik legkisebb is. -.-" Ezüstöm te szerintem is normális magasságú vagy. :3 samdav lehet mégis megijedek majd, amikor meglátlak. >.< Te észre se fogsz venni. Báár a folyatmatos szófosásom biztos fel fog tűnni. gman milyen színű a szemed? Nekem nagyon fontos a szem, én mindig azt nézem először egy emberen, szóval örülj, hogy ezt mondják. Nekem nincs nagy szám szemem, de a barátomé nagyon szép. :3 És csináltam is róla egy tök jó képet. *.*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|