STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #6015 Dátum: 11 márc 12, 18:39:57 » |
|
Én sem haltam meg, sőt, könnyedén elviseltem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #6016 Dátum: 11 márc 12, 18:55:35 » |
|
te eleve halhatatlan vagy, az meg csalás
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #6017 Dátum: 11 márc 12, 19:02:29 » |
|
Hát, eléggé nagyon lemaradtam. Amúgy a képekhez: STM! Nem így képzeltelek el. Kellemesen csalódtam! Szerintem cuki vagy! ^^ Heo. Véletlenül nem Baukó Szabolcs a becses neved?
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6018 Dátum: 11 márc 12, 19:08:06 » |
|
A-chan, szerintem nagyon jó volt a képed. És én sem haltam meg.. Zizi, honnan jött a névötlet?
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6019 Dátum: 11 márc 12, 19:11:52 » |
|
Ez kérdés, Lille? Az önismerete súgta, hogy illene rá. Zizi, neked meg küldöm ezt a smilet: Na jó, igazából ezt, az előzőt ugysem vette senki komolyan:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 12, 19:12:34 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #6020 Dátum: 11 márc 12, 19:12:29 » |
|
Mivel hajnal mindig van így én nem halhatok meg. Zizi100 (ha jól emlékszem Kata) nem nem az vagyok a vezeték illetve családnevem Ládi (lehet röhögni). (kis h még mindig)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 12, 19:24:58 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #6021 Dátum: 11 márc 12, 19:16:29 » |
|
Most kerestem vissza STM a képed sokat árul el rólad like xd márha ugyanarról a képről beszélünk hmmm...a nevem vajon honnan lehet? szerk: oké rossz képet néztem, megvan az amin a fejed van én sem így képzeltelek el, de én is kellemesen csalódtam ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 12, 19:17:51 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6022 Dátum: 11 márc 12, 19:16:56 » |
|
Ha már mindenki ilyen vallomásokkal él, akkor én is bevallom, hogy a nevem nem Lili, hanem Zsófi(a), mert sokszor "el szokták téveszteni". STM, igenis kérdés volt. Kíváncsi voltam, milyen gondolatok után alapján el ehhez az eredményhez.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 12, 19:18:12 írta Lille17 »
|
Naplózva
|
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6023 Dátum: 11 márc 12, 19:21:05 » |
|
Az én nevem úgyis kiderült az előző trollbarlangban, amikor is egy topicban páran fogták magukat, és simán kitalálták ebből a három betűből. De nem bírom, muszáj vallmoást tennem nekem is.... a nevem.. a nevem... MÁRK!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 12, 19:24:06 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6024 Dátum: 11 márc 12, 19:22:42 » |
|
Na ez aztán a világrengető és korszakalkotó vallomás amúgy a Márk szép név a képedhez visszatérve, én úgy képzeltelek el mint az avatarodat nem mondhatnám hogy van fantáziám :d
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6025 Dátum: 11 márc 12, 19:24:11 » |
|
Nekem sosem szokták semmim kitalálni. Még a koromat sem, mindig idősebbnek néznek. ^^ Múltkor olyan szinten félreértették a nevem, hogy Dóri lettem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6026 Dátum: 11 márc 12, 19:26:02 » |
|
De nem csak a keresztneve(i)m ám. A vezetéknevemet is. Mindent úgy egyben. A te korod pedig... hmm... 19 év! NEEEEE... mondd, hogy hazudsz az adatlapodon.... Én... tévedtem? Mostanában bosszantóan sokadszorra... szipp... mindegy, Smile-szem-chan kellemesen csalódott bennem, pedig azt hitte, olyan vagyok, mint Greed-sama (ha tudná, hogy nagyon is tudok rá hasonlítani.. d mindegy), aztán azt mondta, kellemesen csalódott... *ego visszaáll a normális, Jupiter tömegű állapotba*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 12, 19:29:03 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6027 Dátum: 11 márc 12, 19:27:04 » |
|
Én voltam már "Ladik" meg "Ladihh" meg minden hülyeség, csak "Ladics" nem (a nevem ugyanis ch-val irandó bár egyszer a tesóm első áldozós lapjára "Ladics"-ot írtak ja és eSTéeM lassan megtanulhatnál írni vagy ekkora luxus a "mondd, hogy hazudsz"-ot leírni?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 12, 19:28:21 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #6028 Dátum: 11 márc 12, 19:37:42 » |
|
Nem a lelkem súgta azt, hogy Baukó, hanem az, hogy heo kísértetiesen hasonlított az általam megnevezett személyre. ^^ (és tudom hogy kicsi h, de mondat eleje volt. ) Amúgy, nyugi. én nevem Galló. Volt már, Galó, Gallo esetleg Galo. És, igen Kata! (bátyáim szerint Kaka... xD) Amúgy, én hiszem azt, vagy kihaltak a pogányok? (mármint a sehová sem tartozók) o.O Ui.: Csak mert én nem tartozok egyetlen valláshoz sem, meg se vagyok keresztelve. Ui2.: Amúgy, nagyon szeretem ha azt mondom, hogy amúgy.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 12, 19:43:01 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6029 Dátum: 11 márc 12, 19:43:15 » |
|
Nem hiszem, hogy azért a mai világban bárki téged is emiatt pogánynak nevezne.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 12, 19:49:15 írta Lille17 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|