2 év után végre én is rittyentek ide valami bemutatkozás félét.
Rolandnak hívnak, a felhasználónevem egyik része, amit mindenhol máshol is használok ebből adódott, az eleje viszont úgy jött, hogy amikor regisztráltam még úgy gondoltam, hogy milyen jó ötlet ez, úgysincs a Naruto-ban 10farkú, hát akkor leszek majd én, de mint utólag kiderült van, és még a nevét se így kell írni, sőt, mára már rájöttem h nem tetszik nekem a falhasználónevem
Csobánkán élek, egy Szentendrétől nem messze lévő kis faluban, Szentendrére járok gimibe, sajnos, mivel utálom azt a várost a benne élő emberek miatt. Elsősorban az osztálytársaimból indulok ki, akiket nagyon nem csípek, de ezt a másfél évet már kibírom velük. Eredetileg azt terveztem, hogy rajzos suliba megyek, de a lustaságom győzött így végül nem jelentkeztem, pedig a barátaim szerint lett volna esélyem bejutni a Kisképzőbe, de mindegy, egy "kis" hátránnyal fogok a Moholyra menni, ha minden igaz... Imádok rajzolni, imádok írni (bár azt mostanában ritkán csinálom, de sokak szerint ha a rajzos pályafutásom nem jön be, akár író is lehetnék), imádom a kutyáinkat (egy 10 éves japán akita és egy 1 éves amerikai akita), van egy nyulunk (ha rajtam és apámon múlna már megettük volna), és van egy öcsém. Sok mindent gyűjtök, többek között az osztálynak Monsteres dobozokat, amikből már két teljes sort ki tudtunk fűzni keresztül a termen (majd linkelek róla képet, mert egész jól néz ki), kólás dobozokat (otthonra ugyanazt tervezem), mindenféle filmes, játékos, autós, meztelennős plakátokat, ezekkel van tele a szobám, lassan már nem is látszik a fal.
16 éves vagyok, szombaton töltöm be a 17-et. Ahogy elnéztem az ismerőseim, osztálytársaim szülinapjait, és hogy mi náluk a menő, hát én nem fogok annak számítani, ugyanis szokásom szerint csak egy kis ünneplés lesz a családban és a legjobb barátaimmal. Alkoholt nem iszok soha, ami miatt nem vagyok túlságosan társasági lény (igaz barátaimat egy kezemet össze tudom számolni), cigit nem próbáltam, nem is tervezem. Sportolni nem sportolok, ősszel hagytam abba a krav-magát (izraeli önvédelmi sport), nemrég gyógyultam fel a lábműtétemből, úgyhogy egyelőre nem is tervezek sportot, vezetni imádok, bár még csak jogsi nélkül
![Nevet](https://naruto-kun.hu/forum_archivum/Smileys/default/grin.gif)
imádok bringázni, imádtam a tavalyi nyarat, és van egy nagy-nagy problémám, ami sokakat bánt még rajtam kívül. Nemrég tűnt fel, hogy tegnap még az óvodában játszottam a kisautókkal, ma meg már mindjárt érettségizek, és 17 év úgy elröppent, hogy fel sem tűnt igazán.
Barátnőm az nincsen, elég rég volt utoljára, de van egy lány, aki tetszik, egy áruházban dolgozik pénztároskén (sajnos mindig csak délelőttös, így nem tudom megvárni, míg végez), és nem merek odamenni hozzá ennyi ember előtt...
A tanárok nem nagyon szeretnek, ugyanis állandóan alszom, alig lehet ébren tartani. Rajz fakton sosem vagyok megelégedve az alkotásommal, úgy érzem lehetne jobb is, de nem tudom jobba megcsinálni, viszont amikor az egész csoport dicsér engem, akkor már elhiszem nekik, hogy nem lett olyan rossz. Ezenkívül emelt matek faktra jelentkeztem, mert hülye vagyok... Azt hittem a rajzhoz kell a matek, de rájöttem, hogy nem emelt szinten és sikerült buknom is belőle. Sebaj, év végére javítok.
Miről írjak még...
Ja, igen! Imádom a gyrost és a nyúlhúst! Mondjuk mindenféle húst imádok! Zenei stílusom behatárolhatatlan, ugyanis nem stílus alapján választom a kedvenceimet, hanem, hogy tetszik-e vagy sem. Ettől függetlenül rockot csak akkor hallgatok ha nem olyan durva és tetszik a szövege. Leginkább a techno felé húz a szívem, ehhez kapcsolódóan szeretem még az electro, dnb, trance, minimal, hardtechno, stb műfajokat is
Filmek terén szeretem az örök klasszikusokat, amik nem a nagy tömeget vonzzák. Kedvencem a Donnie Darko, ami nem túl ismert film.
Jaj tényleg, az egyik barátommal dolgozunk egy saját képregényen, amit terveink szerint egész életünkben rajzolni fogunk, és egyelőre még egy fejezet sincs teljesen készen, de a vázlatok már alakulnak.
Egyelőre ennyi jutott az eszembe, kérdezhettek nyugodtan, ha érdekel valami (ja, tényleg még imádok fotózni is), szeretek ismerkedni is. Najó, tényleg végeztem, elég hosszúra sikeredett amúgy is.
Szerk: Azóta eszembe jutott, hogy szeretek olvasni is.
És az is, hogy mindenki másmilyennek ismer, ami nem jó. A szüleim egy végtelenül önző, lusta gyereknek ismernek, a barátaimért viszont bármit hajlandó vagyok megtenni, ahogy a családomért is. Lusta nem vagyok, csak a kötelező feladatokat nem szeretem megcsinálni. Mostanában elég beteges vagyok, mind testi, mind lelki szempontból, ez megint csak egy rossz dolog. Sok minden zavar az emberekben, magamban, meg az egész világban. Idegesít ez az örökké tartó rivalizálás, háborúskodás a népek között. Utálom, ha valaki nem fogadja el mások véleményét, csak a sajátját védi mindig ugyanazokkal a rég megbukott érvekkel, és nem szeretem, ha valaki nem meri felvállalni amit gondol. Én nyíltan kijelentem, hogy utálom a zsidókat, amiért ezt tették az országunkkal, utálom a politikusainkat, ugyanezen okból kifolyólag, és még lenne egy két népcsoport akiket nem csípek. De, hogy félreértés ne essék: nem minden zsidóval van bajom, van zsidó ismerősöm, aki nagyon jó fej, hanem azokkal, akik ezt tették velünk. Ugyanúgy vannak magyarok között is rosszak, és zsidók között is jók. Büszke vagyok, hogy magyar lehetek, és nem kívánok távozni az országból, legfeljebb ideiglenesen, hogy helyrerázódjon az anyagi helyzetem, bár szüleim ezt ellenzik, mivel az ő pici fiuknak más jövőt terveztek, amiből én sajnálatukra nem kérek.