Na üdv mindenkinek!
A nicknevem egy Mátray Márk nevű 17 éves srácot takar, és gondolom nem nehéz rájönni, hogy honnan jött ez a név
.
Jelenleg Tatabányán lakom, 11. osztályos tanuló vagyok, emelt informatika és matematika fakton. ^^ Leginkább ez is tekinthető a hobbimnak
leginkább programozással foglalkozom szabadidőmben (PHP,Pascal,HTML). Mondhatni elég kocka gyerek vagyok
. Ha már itt tartunk a kockaságnál gamek közül leginkább az FPS(lövöldözős), RPG, MMORPG és stratégiai játékokkal tolom. Sportolásilag leginkább a kosárt preferálom, de inkább csak játszani mint nézni
.
Sorozatok terén elég sok mindent szoktam nézni: Stargate(sima,atlantis,universe), Voyager, Supernatural, Merlin. A filmek közül is a hasonlókat szeretem, bár ott kicsit szélesebb a paletta ^^: Transformers, Hp sorozat, akciófilmek, fantasyk, vígjátékok de a kedvenceim a horrorok
. Olvasni is elég sokat szoktam, leginkább a Harry Potter könyveket olvasom újra és újra illetve 1-2 fanasy, sci-fi könyvet(Eragon, Gyűrűk ura, Starcraft, Mass Effect könyvek) illetve még HP-s fanfictionöket is szoktam olvasni. Talán az már kitűnt, hogy eléggé HP fan is vagyok
.
A Naruto témát illetőleg, körülbelül 2 éve találkoztam vele először, már az első pillanattól fogva megragadott, gyorsan fel is mentem netre és megnéztem az addig megjelent részeket (Talán Shipudden 50 körül tarthatott akkor?) és 1 hét alatt le is nyomtam odáig, viszont nem bírtam kivárni azt az egy hetet a részek között és neki is álltam a mangának, mondhatni sokkal jobban élveztem a sok filler rész nélkül. Viszont egy fél éve kb. valahogy abbamaradt ez is és teljesen el is feledtem a Narutot, aztán egyik haverral a mai nap beszélgettünk róla és eszembe jutott, hogy mennyi mindenről maradhattam le.. Ezért gyorsan be is pótoltam azt a 15-20 fejezet mangát amit kihagytam, mondhatni nem csalódtam, elég sok minden történt amíg nem kísértem figyelemmel
. De az a lényeg, hogy újra itt vagyok és már alig várom a következő fejezetek
.
Ha már animéknél mangáknál tartunk a másik kedvencem a Bleach nevű sorozat, amivel hasonló élményem volt mint a Narutoval, eleinte csak az animét néztem és ugyanúgy áttértem a mangára később. Egyetlen anime amit még néztem az a Death Note volt, nagyon megfogott igaz a végkifejlet nem tetszett örültem volna, hogy ha a "gonosz" kerekedik felül a végén.
Most így visszanézve elég sokat írtam, remélem nem untattam senkit ^^.
Ha bármire szükségetek lenne, gondolok itt technikai segítségre, vagy kellene 1-2 game, nem shareware program nyugodtan szóljatok
.