Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #5715 Dátum: 10 nov 01, 22:10:39 » |
|
eddig a rekordot vezetem suliba, tényleg fel lett újítva a klotyó és a rekordok még nincsenek beírva
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #5716 Dátum: 10 nov 01, 22:12:46 » |
|
A mi sulinkban valahogy mindig a B-sek a rosszak.
Abszolút dettó Képesek voltak magukra haragítani a [volt] igazgatót + az iskolarendőrt mindezt egy kép és egy hozzászólás Facebookon váltotta ki Đestri, ezt mi is megkaptuk noha nem mondják ki nyíltan a tanárok de látszik rajtuk ahogy az is hogy alig várják, hogy elballagjunkxĐ
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 01, 22:14:52 írta Kallen »
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #5717 Dátum: 10 nov 01, 22:13:37 » |
|
Na az is valami. Ne kelljen mondanom hogy nálunk mi volt felkenve a fiúwc falára. Na de ez szerintem már a Duma topicba tartozik. Bocsánat az Offért. Hogy ne legyen az: Nekem eddig csak 1 ofi figyelmeztetőm van, mert lógtam. Igen, drága jó lógás! Nincs jobb dolog annál, mint emelt angolról lógni.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #5718 Dátum: 10 nov 01, 22:14:09 » |
|
jó nekem meg azt nézték hogy egyszer suli után a suli előtt pipáztunk az Ofő eléggé WTF fejet vágott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #5719 Dátum: 10 nov 01, 22:15:29 » |
|
drága igazgató nő xĐ igazgatói iskolából kiszökésért ^^
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #5720 Dátum: 10 nov 01, 22:15:49 » |
|
<3 Szexi vagy drága exem:D nem véletlen voltál te az enyém<3 Jók lettek nagyon a képek. Az érettségid is legalább ilyen legyen és akkor irány a hárvárdXD A narutos képeknek mi köze az én topichoz? Azt hittem te leszel rajtuk...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 01, 22:16:29 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #5721 Dátum: 10 nov 01, 22:16:29 » |
|
Az se rossz! A hülyék meg azt csinálják hogy direkt kiállnak a suli elé cigizni hogy idegesítsék a tanárokat.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5722 Dátum: 10 nov 01, 22:19:02 » |
|
(most haltam be (hiein xĐ) ) hát igen ismerős meg Bmx-eznek ^^ de sok az off még kilöknek xĐ én egy hiperaktív lány vagyok ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #5723 Dátum: 10 nov 01, 22:20:50 » |
|
Észrevettem. Júliusban jöttem, azóta kb 100 hsz, te augusztusban, kb. 450 hsz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5724 Dátum: 10 nov 01, 22:22:10 » |
|
bárkit megkérdezhetsz gabesz tapasztalta... nem kell meszire menni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5725 Dátum: 10 nov 01, 22:25:15 » |
|
Klotyófelújítás... Általánosban én is bealkottam az udvari klotyónak az ajtóját... Kirúgtam tokostól a töritanár fejére... A nyáron voltam a suli udvarán kispályás focimeccsen, és azzal kellett szembesülnöm hogy az ajtó azóta ugyanúgy áll, ahogy visszatapostam a keretet falba... Vagyis 10 éve hozzá sem nyúlt a gondnok! xD Még az egyik deszka is ugyanúgy lötyög, ahogy hagytam! xD Biztos sokszor felújították azóta! xD Akkor kaptam csak igazgatóit egész életemben.. Többször nem buktam le! >Ja hogy elvileg nekem kéne itt moderálni... >>Most vegyem el Destri írási jogát? Ilyen átkot nem hozok a fejemre... Inkább szólok Cartnak hogy adjon neki melót, hogy lekösse megát, mert hiperaktív.. Na sulis témával továbbiakban irány a suli, vagy a Duma topikk!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #5726 Dátum: 10 nov 01, 22:25:43 » |
|
Nekem egyszer a tanár képes volt azért szaktanárit adni, mert almát "loptam"xĐ Tavaly év elején mentünk oltásra és visszafelé elmentünk egy olyan ház előtt, ahol az almafa félig kilógott az utcára. Rajtam kívül még hárman vettek le a fáról almát és erre a tanár elkérte az ellenőrzőnket. Utána persze kiderült, hogy a bácsié akié a fa, megengedi hogy leszedjük mert különben ott rohad meg. Anyummal rettenetesen röhögtünkxĐ
bocsesz, pár másodperccel utánad küldtem^^"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 01, 22:27:49 írta Kallen »
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5727 Dátum: 10 nov 01, 22:28:15 » |
|
>Ja hogy elvileg nekem kéne itt moderálni... >>Most vegyem el Destri írási jogát? Ilyen átkot nem hozok a fejemre... Inkább szólok Cartnak hogy adjon neki melót, hogy lekösse megát, mert hiperaktív.. Na sulis témával továbbiakban irány a suli, vagy a Duma topikk!Én már kértem xĐ de nem adott Igen moderátor vagy és te is Offolsz xĐ de most követ el ilyet az ember...Engem pl. Chakra megint le fog szídni O.o És azt nem szeretem T_T
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5728 Dátum: 10 nov 01, 22:28:42 » |
|
Mondom Duma topik! Moderátor
|