Szhabii-san
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Az isteneket túlszárnyaló harcos
|
|
« Válasz #5685 Dátum: 10 okt 16, 17:47:21 » |
|
A nicknevem háát.. gondolom nem nehéz kitalálni hogy Szabinak hívnak. A többi már csak úgymond toldalék xD Mivel nem akartam úgy írni hogy simán csak szabi legyen ott Jelenleg szakközépiskolába járok 11. osztályba informatikai szakon vagyok és programozást tanulok. Ha egy szóval kéne jellemezni magam azt mondanám hogy: ... Nem tudok mit mondani xD Általában poénkodós természetem van mindenkivel szoktam viccelődni ez valakinek tetszik,valakinek nem. Imádom a barátaim/barátnőimet rájuk mindig számíthatok. Imádom a Rap zenét. Ez a stílusomban is vissza köszön általába bő cuccokba járok fuxokkal, kivéve ha nem Nohát nagyjáből ez vagyok én.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #5686 Dátum: 10 okt 16, 18:29:35 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 29, 09:04:42 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #5687 Dátum: 10 okt 17, 08:49:47 » |
|
uuristen noéé a 2.*-* deszééééép az juj xd nagyon szép vagy
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #5688 Dátum: 10 okt 29, 08:00:19 » |
|
ezjött ki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5689 Dátum: 10 okt 29, 08:23:40 » |
|
Érik a dolog... Vágjunk bele: Ne használjátok képek feltöltéséhez a továbbiakban a képfeltöltés.hu-t!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #5690 Dátum: 10 okt 29, 08:57:02 » |
|
hát akkor ha szeretnéd átszerkesztem a hszem xD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #5692 Dátum: 10 nov 01, 18:06:44 » |
|
Én azért lettem Hanii, mert a barátnőimmel egyszer hülyéskedtünk és kitaláltuk hogy mi leszünk sziporka, puszedli, csuporka a pindúrpandúrokból. Nekem jutott csuporka szerepe, de én kijelentettem, hogy már inkább mézecske. Ez jobban hangzott, ezért én lettem Mézecske, puszedliből Tejecske, sziporkából Dszemecske. Aztán pedig szépen lefordítottam japánra valami webfordító segítségével és tadaaa!!
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #5693 Dátum: 10 nov 01, 20:11:56 » |
|
OMG WTF ez engem rocker mivoltom miatt szíven ütött
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sunyi96
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Rejtőzködő fórumozó
|
|
« Válasz #5694 Dátum: 10 nov 01, 20:23:29 » |
|
Gondoltam, bemutatkoznék (már kellett volna ). A nevem Sanyi, 14 éves vagyok,és Szolnokon (azon belül is Szandaszőlősön) élek. A nicknevem a születési évemből (utsó 2 számjegyéből ),és a haverokról rám ragadt becenévből jön (bár nem vagyok sunyi ... ). Nyolcadikosként járok iskolába, emellett még néptáncolok is (ott van a Szandaszőlős Néptáncegyüttes,ami egybefonódik a sulival-na ide járok). Szemüveges, magas, kinézetre férfinak tűnő fiú vagyok (sokszor néztek a kisgyerekek bácsinak ). Többet majd később..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #5695 Dátum: 10 nov 01, 20:29:36 » |
|
Nem kell megijedni, elég gyakran van olyan nálunk, hogy hülye beceneveket ragasztunk egymásra. Hétvégén bográcsoztunk, akkor pipihusi voltam xD A barátnőm meg pusihusi. 1 hónapja meg én voltam Miroku, az egyik barátnőm Koga, a másik meg Shippoo. xD Ezek a néhai értelmes dolgok, amelyek kellenek ahoz, hogy vidámak is lehessünk és ne depizzünk be problémák miatt.^^
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #5696 Dátum: 10 nov 01, 20:55:14 » |
|
Legalább te értelmes beceneveket kapsz Egyik barátnőm saját kreálmányait ragasztja ránk névnek pl. dzsidzsi, csicsusz, dingi.. és még sorolhatnám Rólam: Nevem azokból a kitalált történeteimből van kiválasztva, amelyeken szabadidőm túlnyomó részében gondolkodom. Álmodozó típus vagyok, emiatt gyakran elkalandoznak a gondolataim [nem perverz dolgok irányába! ]. Hamar ráunok dolgokra, így egy rajzom elkészítése hetekbe telhet Szeretek olvasni, főleg vámpíros-misztikus könyveket, meg olyanokat, amiken sokat lehet gondolkozni. Csokifüggő vagyok, de a cukrot azt nem szeretem Mindig jókedvű vagyok, a depizés nemszokásom
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #5697 Dátum: 10 nov 01, 20:57:34 » |
|
ez semmi... Voltam már lujza szörcsi szörcsomag citibank szántolya datolya citi cat és még sorolhatnám xĐ
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #5698 Dátum: 10 nov 01, 21:13:20 » |
|
töritanáromtól kapok extrém hülye beceneveket: mamesz, mamanda és még van egy csak elfelejtettem^^"xD
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #5699 Dátum: 10 nov 01, 21:16:42 » |
|
angol tanár: Cincike Matek/osztályfőnök : Csincsi vagy SZAJKÓ Cintia <--- tudja hogy utálom ha kimondja a teljes nevem -.-" Töri: Cintike Biosz: simán cintia Föci:jaj cincike nem érted a földrajzot xĐ stb.
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
|