Saphira
|
|
« Válasz #5475 Dátum: 10 júl 14, 22:37:54 » |
|
Közgé?! xD Á, dehogy. És nem is Kossuth Zsuzsa. Nem jött be... hmm, ezzel szűkítetted is a kört... Bár, elég sok középsuli maradt még így is. xD Igazából nem bánom, hogy nem a Wigner padjait koptatom. Utálom a fizikát, nagyon nem bírnám. A matek még csak-csak elmegy valahogy, de azt sem csípem annyira. Rajz, magyar, történelem és kémia az én tantárgyaim. (Bár a rajz már nem, mert leadtam) Meg ugye, imádom a sulimat. *_* De most miért ne? Ilyen helyeken is lehet beszélni animéről. Nem is lenne rossz. Az emberek sétálnának az utcán és csak két alkoholtól bedilizett embert látnának, akik amiatt verekednének, hogy ki az erősebb: Sasuke vagy Naruto? xD Azt hiszem ez sok lenne a Dobón állomásozó hajléktalanoknak... beszállnának ők is. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aesir
Újonc
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #5476 Dátum: 10 júl 14, 23:12:02 » |
|
Köszönöm mindenkinek aki üdvözölt és a dícséreteket is köszönöm majd, megpróbálok beilleszkedni Öülök neki hogy szépnek találod a nevemet az anyukámtól örököltem és nekem is nagyon tetszik. És igen eléggé hasonlítunk Dennel. Dani már megint közhírré tetted a rántott húsos idézetet xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5477 Dátum: 10 júl 14, 23:20:26 » |
|
Hát nálam nagyon vegyes, rock (rockos jellegű) és trance (illetve más diszkós ütemű/stílusú zenét) hallgatok. (a rap, + RnB-t nemszeretem, de a rasztás haj az tetszik) Az öltözékem +: majdnem mindig farmert hordok (ilyen kánikulában farmerszoknyát), és sötétebb (nem feltétlenül fekete) felsőket. Nő létemre nemhordok táskát (mindig lecsúszkált a vállamról ), hanem mindent zsebbe pakolok. A hajam + minden 1es festés alkalmával más szinű...
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5478 Dátum: 10 júl 14, 23:32:21 » |
|
Stance milyen régóta tolod a parkourt? Énis szívesen kiprobálnám csak nemsokat tudok róla. De tök jó hobbinak tünik és nagyon élvezetes lehet. Bár szerintem nem lennék olyan merész mint egy-két ember de szívesen elsajátitanám legalább az alapjait.
Kb több mint fél éve, kisebb-nagyobb kihagyásokkal. Hát, először is tisztázni kell, hogy ez nem csak egy hobbi vagy egy sport, inkább a művelőinek egy életstílus. Bővebben ITT (kötelező anyag elolvasni). Én pl nem igazán nyomom egyedül, mert úgy uncsi. Szal szerintem te is valamelyik haveroddal kezd el, így húzzátok egymást, a motiváció és az élvezet is jobb. Alapjaiban ez annyi, hogy juss el A pontból a B pontba leggyorsabban. Az akadályok leküzdése gördülékenyen. Élvezetesnek tényleg élvezetes, csak előtte/közben edzeni és gyakorolni kell nagyon sokat, hogy ne törd össze magad. Freerunban a haverokkal funolás mellett a sikerélmény a másik legjobb dolog, mert az még is csak öröm számomra, ha egy például egy szép hátraszaltót tudok megcsinálni 4-5 méter magasról. Ez is motivál, hogy egyre csak jobb legyek. Ha nem, akkor meg az húz, hogy következőleg jobban csinálom. Nah, picit beleéltem magam a "mesélésbe", zárószóra egy sok okossággal teli videó:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 14, 23:33:18 írta Stance »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #5479 Dátum: 10 júl 15, 00:15:35 » |
|
kedden bulielőtt vonaton... igazándiból azt vátam h lefognak fényképezni de hát nem ugy terveztem h lekapnak amikor beszélek és probálok elhelyezkedni Oo http://img1.iwiw.hu/0106/user/00/98/49/97/1/user_9849971_1279114205057_boxja és batman gatya.xD
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #5480 Dátum: 10 júl 15, 02:02:14 » |
|
Azon gondolkodtam, hogy a topic címe én, mégis rólatok van szó. Hülyeség. Beszéljetek rólam, mert én vagyok én.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #5481 Dátum: 10 júl 15, 02:41:17 » |
|
Én meg azon gondolkoztam, hogy Klettuc milyen sexy igy batman cuccban. Ments meg én hösöm. Várunk még több képet.*-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #5482 Dátum: 10 júl 15, 08:26:44 » |
|
Nekem kicsit már sok a batmanekből. De a kreativitás nagyon tetszik. Sokkal jobb mint a tükörben pózoló fényképezőn önkioldót nem ismerő denevéremberek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5483 Dátum: 10 júl 15, 08:36:07 » |
|
Aes, ugye milyen pro vagyok? Hiába, a rutin. xD És mégis jobb, mint a másik tipp. Azon gondolkodtam, hogy a topic címe én, mégis rólatok van szó. Hülyeség. Beszéljetek rólam, mert én vagyok én.
Nem az én, az én vagyok. Vagy ki az az én? Hát, Micimackó! Erősen dominás beütésű ez a kép. xDxP
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Esztii
|
|
« Válasz #5484 Dátum: 10 júl 15, 11:46:06 » |
|
őőő Kletta, a vonaton általában az ülésen szoktak ülni nem? batman Aesir , üdv a fórumon ^^
|
|
|
Naplózva
|
Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari Édes szüleim: Aemy és G-sama Sógoraim: Szanisz és Dani
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #5485 Dátum: 10 júl 15, 13:01:11 » |
|
Ez az "önkioldót nem ismerő pózerek" duma akkora hülyeség. Próbáltál már magadról önkioldóval képet csinálni? Sokkal nehezebb, mert ha nincs állványod, akkor találni kell egy olyan helyet, ahová leteheted a gépet - természetesen se túl magas ne legyen, se túl alacsony. Fogalmad sincs róla, hogy hogy fog sikerül a kép, mert csak azután tudod ellenőrizni, miután elkészült. (Gondolok itt a beállítástól kezdve mindenre.) Akkor inkább fordítsa maga felé a gépet, ne a tükör felé. Én is tükör előtt csinálom a képeimet általában, de nem a tükör felé fordítom a gépet, hanem magam felé, így látom a tükörben a gép kijelzőjét, és így azért jóval könnyebb képet csinálni, mint önkioldóval. A legjobb természetesen, ha más valaki csinálja, de az meg nem mindig jön össze.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #5486 Dátum: 10 júl 15, 14:49:44 » |
|
Ne csinálj fényképet és nincs ilyen probléma.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5487 Dátum: 10 júl 15, 15:06:27 » |
|
Én alapból nem is készítek magamról képet, lol. Mindig van aki csinálna rólam, meg alapból, mé' fényképezzem én magam?xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #5488 Dátum: 10 júl 15, 19:41:46 » |
|
Láttam valamelyik topicban a strand volt a téma. Na most értem haza és vörösebb vagyok mint Kushina haja :S Legközelebb be kéne kennem magam De megérte
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alexa
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #5489 Dátum: 10 júl 15, 20:53:50 » |
|
Esetleg van itt valaki aki kaposvári? Össz-vissz 3 embert ismerek aki érdeklődik az animék után, de ők is csak Naruto és Bleach fanok.
|
|
|
Naplózva
|
Everybody chicken!!
|
|
|
|