izééőőő mivel nemakarom hogy kihaljon ez a topic ezért megírom a bemutatkozásomat mer az még nincsen xD
(azér jókor jut az eszembe nekemis pedig már lassan 1 éve untatom itten a jónépet
)
Nicknév választása asszem logikus xD
1994.11.11.-én születtem Zalaegerszegen, anyuék második lányaként xD (van még 1 öcsém). Apu informatikus, anyu meg itthon vagyon mivelünk hármunkkal mert ezt jobban teszi xD .Bagodban lakom, ami egy falu és Zegtől kb. 10 km-re található, és közlekedési szempontból is előnyös helyen van. Mivel a mamámék is itt laknak, ezért mondható, hogy valamennyire törzsgyökeres vagyok ^^ . Sajnos egyik fórumost sem ismerem, mert Zala megyében senki sem lakik, én pedig itt vagyok a világ végén mindenkitől messze
pedig szívesen megismerkednék velük. Most töltöm a 16. évemet és Zalaegerszegre járok a Kölcsey Ferenc Gimnáziumba német nyelvi előkészítő osztályba, ami 13. osztályig tart.
Kb. 175 cm magas vagyok, de ez minden mérésnél más; néha 172 néha 174 de tulajdonképpen mindegy, tény, hogy magas vagyok
. A hajam természetes színe barna és nincs még festetve; a szemem is barna. ŐŐő mivel magas vagyok, ezért többféle sporthoz is lehetőségem nyílt, így fél évig kézilabdáztam(kedvencem*-*) és 4 évig versenyszerűen tollaslabdáztam(jó, ehhez nem kell magasság de ilyent csak Bagodban lehet a környéken
). Bár jelenleg nem sportolok, - csak néha biciklizek - azért nagyon hiányzik. Ha már sport, a tv-ben minden sportot megnézek kivéve az ilyen billiárd meg sakk meg ilyenek xD .
Őőő úgy rólam annyit, hogy általában dől belőlem a hülyeség a baráti körömben, de amúgy csöndes vagyok(óó már megint az a rohadt ö-betűzés xD) kicsit lusta vagyok ezért az asztalomon például állandóan rendetlenség van (minek tegyek rendet amikor hamarosan úgyis rendetlenség lesz rajta? xD), imádok fényképezni ez egy nagy hobbim, de csak egy egyszerű gépem van , hmmhmm szeretek síelni mondjuk életemben csak egyszer voltam egy sítáborban de jóó volt xD . Szeretek utazni, sokfelé jártam már, Magyarország nevezetességeit nagyjából mind láttam. Külföldön nem sok helyen, de a legfontosabb, hogy jártam Erdélyben *-* .Őőő mit szeretek még hát filmeket, animéket nézni
Mit nem szeretek? Na az sok van xD nem szeretem a gyümölcsöket (családi adottság nagynéném se szeresse xD) egyenesen utálom a pókokat és az egyéb rovarokat (apu kitalálta, hogy méhészkedni fog és Eszti fél a méhektől
) őő nem vagyok odáig a horrorfilmekért mert nem tudok utána aludni (jó pl. az Elfen Liedet simán végignézem meg az olyant is ahol ömlik a vér meg röpködnek a kezek-lábak, de ahol ilyen szellemek meg halottak mászkálnak wááá kiráz a hideg tőlük xD) nem szeretem az ofőmet akivel igencsak ellentétes nézeteink vannak (még jó, hogy nem tudja xD majd 13. végén megmondom neki azt majd nagyot néz
)
nahjóvan nem írok tovább mert meguntam xD (sok sikert a végigolvasáshoz X'D)