Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4920 Dátum: 10 feb 08, 17:05:13 » |
|
Én jó tanítvány lennék. Te lennél vacak mester Meg amúgy is milyen tanítvány lenne az aki már az első perctől kezdve felülmúlja mesterét? Élőben megismerni téged? Lehetetlen mert a találkozás első pillanatában megölnélek
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #4921 Dátum: 10 feb 08, 20:44:39 » |
|
Legalább egy dolog megvan benned amit elvárok a tanítványaimtólxD. Akad egy pár de még egy se tudott megölni:(. Pedig ez az elvárásxD. Chö el se tudod képzelni az erőmet:D. Ha eltudnád fáélnél tőlemxD viszont mivel nagy szád van else tudod képzelnixD. Na de nem offolom szét a topicot mert meg vernek a moderátorokxD. Hiei jó kis fiú
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #4922 Dátum: 10 feb 10, 05:08:06 » |
|
A vékony kéz szebb, mint a párnás. Nem olyan nőies de kifinomultabb. Úgyhogy ezen ne búslakodj. Uhh én sminkelni nem tudok. De nekem is jó fodrászom van a húgom személyében. a a kezem, az nagyon pici... a 8 éves hugomnak akkor a keze mint nekem. ha valamihez a sminkeléshez értek*-* fodrászhoz meg 1,5 havonta megy kiszipózni a hajam\hidrogénezni xD\ de am a barűtnőm vágja xD azértis néz ki olyan elvetemeltül. am áprilisl tervezem, hogy vörös leszek x]
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #4923 Dátum: 10 feb 10, 10:31:44 » |
|
De cuki lehet a kezed! *.* Nekem nem olyan kicsi csak nagyon vékony. Jó neked, hogy tudsz sminkelni. Eredeti hajszíned az nem szőke? Vagy miért kell olyan gyakran kihidrogéneztetned? Szerintem a szőke haj jobban illik hozzád. De mondjuk a vörös sem állna rosszul. esetleg fotoshoppolj meg egy képet, hogy megtudjuk nézni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
|
« Válasz #4924 Dátum: 10 feb 10, 12:45:01 » |
|
Nekem sok olyan lány ismerősöm van, akik összességükben sem sokkal nagyobbak, mint egy 8 éves. Szerintem egy lány külsejében nem igazán az ilyenek a fontosak, de ha igen, akkor van akinek még jól is áll. Amúgy a photoshoppolás mindig célszerű hajfestés előtt, csak arra ügyelj, hogy valami egyszínű háttér mögött állj, és úgy legyen a hajad, hogy könnyen kitudd vágni a képen. Mert a szőke árnyalati gyakran megegyeznek a bőr színével, és megnehezítik a dolgod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #4926 Dátum: 10 feb 10, 16:19:37 » |
|
Nagyon jó kép. Meg tényleg jól áll a vörös. Érdemes lesz belevágni szerintem. Csak vigyázz nehogy tönkre tegye a hajadat a sok festés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #4927 Dátum: 10 feb 10, 16:26:15 » |
|
Én is attól félek, de amikor először lett hidrogénezve a hajam azt mondták, hogy száraz tördezett lesz és lehet, hogy leég me, hogy szétronsolja és azóta sincs semmi baja^^" ez a vörös, pedig khm sokibarna volt 1× fürdötem és ilyen lett xD
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #4928 Dátum: 10 feb 10, 16:35:02 » |
|
Hát lehet hogy hosszú távon lenne baja a hajadnak. Az a hajfesték nem lehetett akkor túl jó minőségű bár nekem nagyon tetszik a hajszíned azon a képen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #4930 Dátum: 10 feb 10, 17:23:14 » |
|
Itt totál úgy nézel ki, mint az egyik általános iskolai osztálytársam. O_O Jó kép amúgy, bár én a vöröset nem ilyen vörösnek képzeltem, amikor említetted, de ez a hajszín tényleg jól áll.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #4931 Dátum: 10 feb 18, 04:39:31 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #4932 Dátum: 10 feb 18, 08:08:48 » |
|
Nem egészen jó, kicsit fel kellett volna emelned a fejed, és lefelé nézni. És mintha ezt sugallná a kép: 'Na alatvalóim...'
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #4933 Dátum: 10 feb 18, 10:13:02 » |
|
Á annyira azért már nem vagyok beképzelt. De kösz a tanácsot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #4934 Dátum: 10 márc 06, 22:01:34 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 22, 14:53:13 írta vivien.san »
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
|