Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #4875 Dátum: 10 feb 03, 20:56:57 » |
|
Rövoden összefoglalva az a lényege. Hogy én is olyan üde vagyok mint az Ede. Legyél te is az. Megéri.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #4876 Dátum: 10 feb 04, 12:17:59 » |
|
yay Vivi de nagyon gyönyörű szemed van*-*
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4877 Dátum: 10 feb 06, 18:48:28 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4878 Dátum: 10 feb 06, 19:03:44 » |
|
Nincs is hülye fejed... De ki aludt a fotelban?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4879 Dátum: 10 feb 06, 19:07:50 » |
|
Fotel? Ha arról beszélsz ami mögöttem van az bátyám ágya ^^ Így tényleg elég fotel formája van
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #4880 Dátum: 10 feb 06, 19:17:15 » |
|
Ejj ejj csalódtam... hol marad a bőrszerkó amazonomxDD. Ez így nem Harem no justuxDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4881 Dátum: 10 feb 06, 19:17:58 » |
|
Hát bocsi Majd legközelebb xD (amúgy is azt élőben akarom megmutatni )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #4882 Dátum: 10 feb 06, 20:44:54 » |
|
Ritlíííííííííííííííí dejó szine van a hajadnak :O eredeti?*-*
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #4883 Dátum: 10 feb 06, 21:24:24 » |
|
Máshogy képzeltelek, de így is jól nézel ki. ;D
Hasonlítasz az egyik b.nőm szobatársára. Ő is jófej. ;D
(Egyébként pont ma gondolkodtam rajta, hogy postolnom kellene nekem is néhány képet. Ebben is megelőztél.) ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4884 Dátum: 10 feb 07, 12:34:23 » |
|
Igen Kletta eredeti. Nikkie miért miben előztelek még meg? Rakj képet kíváncsi vagyok rád O_O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #4885 Dátum: 10 feb 08, 13:55:19 » |
|
Még? Jó kérdés, nem tudom. :"D De biztosan van valami. ;D Hát, egye fene, csak most, csak a Te kedvedért: Ez tegnap készült, szóval mostanában valahogy így nézek ki, persze ez is változik valamilyen szinten, mert kaméleon vagyok. (Na jó, igazából nem is, csak vannak napjaim, amikor egész tűrhetően nézek ki, máskor meg még így se.) xD http://img6.myimg.de/0184d48.jpg(Csináltam szemüveges verziót is, de azt valami borzasztó, úgyhogy inkább hagyom.) Ballagás után otthon pózerkodtam. :"D (2009. április vége) http://img6.myimg.de/028c5fc.jpghttp://img6.myimg.de/03ad9aa.jpg (---> talán ez a "legNikisebb") http://img6.myimg.de/046b16c.jpg (---> személyes kedvenc, a huncut Niki - kicsit homályos, de ez van)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4886 Dátum: 10 feb 08, 13:58:17 » |
|
Uuuuuuuuuuuu egy Nikkieeee *.* Az a legNikkiesebb kép tök jó. Olyan Nikkies
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #4887 Dátum: 10 feb 08, 14:02:44 » |
|
Köszi szépen! ^¸^ Újra olyan frufrut akarok vágatni, mint azon a képen. A mostani sem olyan rossz, mert igazából nem is úgy szokott állni, mint a képen, hála a sapkámnak. xD Meg tartós volumennövelésen gondolkozom. Lehet, hogy tavasszal csináltatok, és akkor mindig olyan dús lesz a hajam, mint a ballagáson.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4888 Dátum: 10 feb 08, 14:10:49 » |
|
Hát én meg pont ugyanúgy nézek ki mint ballagáson xD Najó a szemüveget leszámítva Nem vagyok kaméleon mint te. Mindig ugyanúgy nézek ki (remélhetőleg 20 év múlva is ugyanígy fogok kinézni xD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #4889 Dátum: 10 feb 08, 14:14:47 » |
|
Azért akkora kaméleon én sem vagyok. Egyszerűen jó erre fogni azt, ha az ember épp nincs a topon. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|