eksar
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4620 Dátum: 09 nov 13, 18:02:21 » |
|
Akkor a téma szerint bemutatkoznék. Nicnév: Eksar Real name: Gábor Hobbi: Anime minden mennyiségben ami a csövön kifér. Autóvezetés és autó sport. Korom: Ne is látszik. 24 éves vagyok. Dolgozó ember. Eksar: a név a Star Wars univerzum egyik sötét lordját takarja kinek tisztes neve Exar Kun A név általam ennyit változott. Mielött kérditek ővele csak a regények oldalain lehet találkozni a filmekbe nem került. Hát ez vagyok én.
|
|
|
Naplózva
|
Megfogok halni, de én leszek a szemed, hogy láthassam a jövőt. Uciha Obito. A shinobi világban nem az számít, hogyan éltél hanem, hogy hogyan haltál meg. A ninja életében nem az a fontos, hogy hogyan élt, hanem inkább az mit ért el a halálával. Jiraiya a Konohai saninok egyike.
|
|
|
kagura
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
macskag
|
|
« Válasz #4621 Dátum: 09 nov 14, 15:17:20 » |
|
Aham... de én már láttalak ám a Code Geassben
|
|
|
Naplózva
|
anti-bagó club alapítótag ( másik alapító: sani-chan ) nem KGB és nem FBI és nem ügynök. sem. asszem még Viir macskája és Noé lánya is -_* amúgy egyenes fekete haja van. és középfokon hazudik angolul
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4622 Dátum: 09 nov 14, 15:21:55 » |
|
Kroni. Ha vmikor lesz tali és tényleg elkezdted, akkor majd hozz boxkesztyűt és fogvédőt. Kva jó lesz. Ejj vérszemet kaptál te kezdök alázojaXD.. De am oks, ha akkor lesz tali amikor már párhonapja tanulom akkor okés .
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #4623 Dátum: 09 nov 14, 15:54:45 » |
|
Világos, hogy nem az első edzésed után akarom. Meg nem is a műsor miatt, hanem a sport élvezetéért. De ha noénak ennyire bejön ez a show rész, akkor ő szervezi és szedi majd a jegyeket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4624 Dátum: 09 nov 14, 16:00:19 » |
|
Megengeditek? Tényleg szabad? *-* Vérecske *_____*
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
eksar
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4625 Dátum: 09 nov 15, 19:21:42 » |
|
Aham... de én már láttalak ám a Code Geassben Ó bocsi azt elfelejtettem írni, hogy a code geass főszerepét is én játsztam. Bocsi ezt a poént nem hagyhattam ki.
|
|
|
Naplózva
|
Megfogok halni, de én leszek a szemed, hogy láthassam a jövőt. Uciha Obito. A shinobi világban nem az számít, hogyan éltél hanem, hogy hogyan haltál meg. A ninja életében nem az a fontos, hogy hogyan élt, hanem inkább az mit ért el a halálával. Jiraiya a Konohai saninok egyike.
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4626 Dátum: 09 nov 15, 19:27:09 » |
|
Világos, hogy nem az első edzésed után akarom. Meg nem is a műsor miatt, hanem a sport élvezetéért. De ha noénak ennyire bejön ez a show rész, akkor ő szervezi és szedi majd a jegyeket. Hehe . Joolvan, én benen vagyok, meg hát ugyis ugy lehet fejlödni, ha tölem jobb ellen küzdhetek ^^.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4627 Dátum: 09 nov 15, 19:32:30 » |
|
Piciképek picicsajokról: http://i33.tinypic.com/658k5w.jpghttp://i36.tinypic.com/sqqutu.jpga harmadik képet meg nem találom de majd megmutatom aztis
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #4628 Dátum: 09 nov 15, 19:34:41 » |
|
Mondd, hogy te vagy a hátrébb lévő (Szemből nézve bal oldali)
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4629 Dátum: 09 nov 15, 19:35:15 » |
|
...igen az vagyok én...mert? Másik az Hanna <3
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #4630 Dátum: 09 nov 15, 19:36:31 » |
|
Nehéz lenne Verát szőkén elképzelni xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4631 Dátum: 09 nov 15, 19:38:11 » |
|
Biztos az orrpatkó nemszimpatikus neki. De ezért nem kell hibáztatni, nekem se tetszik .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4632 Dátum: 09 nov 15, 19:38:46 » |
|
Hát Kroni ezt én már régóta tudom :"D Amúgymeg ja...én szőkén?Nem vagyok hülye...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4633 Dátum: 09 nov 15, 19:40:26 » |
|
Egyébként Február-->Tatto-->Én--->Boldog *-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #4634 Dátum: 09 nov 15, 19:41:11 » |
|
Amúgy... arcmemóriám... multkor a saját rokonomat nem ismertem fel a Délibe, amikor odajött hozzám haggyámáXD Viirrel meg ugye nem is találkoztam, szóval még kevésbbé emlékszem ráXD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 15, 19:41:45 írta Dancsa »
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
|