xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #4590 Dátum: 09 nov 12, 18:35:45 » |
|
Ati? hm... te most a másik xenire gondolsz? hm am igen nekem kifejezetten hülyén áll a rövidhaj xDD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4591 Dátum: 09 nov 12, 18:37:21 » |
|
Igen xeni rá gondoltam Téged rövid hajjal már el se tudnálak képzelni... o.O
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4592 Dátum: 09 nov 12, 18:47:25 » |
|
X"DDDDDD de xeni lány akkor ez az ati is? na jó nem abbahagytam (am ez még a csigázásért tszhö) nyekem volt am kisfiussan rövidhajam is kissebbkislánykoromban és az se rossz dolog kéne vmi más frizura hmm
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #4593 Dátum: 09 nov 12, 19:00:37 » |
|
És a Hosszúhaj Fiúkon? :o
Nekem kifejezetten bejövős. Persze nem a nagyon hosszú haj, ami pl. Neked is van, hanem az a közepesen hosszú. És ha színre szőke, ill. ha társul hozzá a laza deszkás stílus, és a kék szem. Hmm... Vagy... rövid fekete haj + kék szem kombó. *-* Azt is szeressem. =D http://www.hajam.hu/data/468/3745_1.jpg ---> Vmi ilyesmire gondoltam, csak lehet kevésbé borzasabb. =D Persze így sem rossz. =P
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4594 Dátum: 09 nov 12, 19:07:31 » |
|
nyékem nem a haj a lényeg az tuti hmm bár gyakran előnya a picit hosszabb haj láttam már gyakran olyat hogy egy sác előnytelenebbül nézett ki rövidebb hajjal (de ellenpéldát is tok) de picit hosszabb haj azé jobb (meg azon a képen is bejövős a haj) *-* meg abba jó turkálni meg piszkálni hmm meg hmm ismételten belegondolok kimondottan rövidhajó pasikám sem volt még de kitudja mit hoz a majd X"DD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #4595 Dátum: 09 nov 12, 19:11:54 » |
|
ez nem hosszú haj xD ez ez megse közelíti a hosszú hajat ez a tüsihez közelebb van x"DDD am Noémi figy: _@_/"
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4596 Dátum: 09 nov 12, 19:13:28 » |
|
jóvan lányom igen a te már lassan skinhead leszel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4597 Dátum: 09 nov 12, 19:14:09 » |
|
Én amellett vagyok hogy kopasszuk meg xenit a csigájával együtt xD Hm legyen mindenki rasztaaaaaaaa :O
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #4598 Dátum: 09 nov 12, 19:27:43 » |
|
Nekem mindig azt kérdezik hogy miért nem vagyok raszta de nem értem mértxDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4599 Dátum: 09 nov 12, 19:39:28 » |
|
Gdat jo a kép, a szaltok mennek még? (: Am meg mi eza cica nadrág rajtad, nekem azon akadt fent a szemem, hogy nem feszes az 1 kicsit? (:
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #4600 Dátum: 09 nov 12, 20:11:26 » |
|
Cicanadrág? Kezdek aggódni érted, ha ilyeneket képzelsz férfiakra. Ugye még mindig szereted a jó csajokat? Szaltók mennek. Csak a hátraszaltó gyakorlásához kéne szivacs is, szal azt az irányt egyelőre még hanyagolom.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 12, 20:14:39 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4601 Dátum: 09 nov 12, 20:45:13 » |
|
Áh nyugodtásg 100%osan hetero vok . De kajak feszül rajtad a gatya.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #4602 Dátum: 09 nov 12, 21:09:38 » |
|
Rajtad nem? Nyomás gyúrni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #4603 Dátum: 09 nov 12, 21:59:49 » |
|
ez nem hosszú haj xD ez ez megse közelíti a hosszú hajat ez a tüsihez közelebb van x"DDD
Közepes hosszúságú. Tudod a férfiaknál azért még mindig inkább a rövid a gyakoribb. Szóval én a rövid férfi hajhoz viszonyítottam, és ahhoz képest igenis "hosszú". (Egyébként is, az oldalon, ahonnan a kép van, a "közepes hosszúságú" hajak közé sorolták.) ·· Ott ez tartozik a rövid kategóriába: http://www.hajam.hu/data/468/6668_1.jpghttp://www.hajam.hu/data/468/6617_1.jpgPersze az is relatív, hogy kinek mi számít hosszúnak. :O xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4604 Dátum: 09 nov 12, 22:25:15 » |
|
Nemár lábra nem akarok gyurni kösszXD.. Azt valahogy véknyabbá igyekszem tenni, aztmondták futással menni fog, de nem nagyon..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|