kroni a 2. kép tök jó lett xD
hmm am énisénisén is énis akarok
Én nem vagyok más mint Peczen(ová) Noémi Zselíz(SR) városába születtem ennekelőtt már nyemistudom hány esztendővel (lassan 17 vííí
) egy februári estén...kedvenc számom hmm sokat szeressek pl a 6ost a 8ast vagy hmm a 11et és a 13at ez utóbbiak talán a favok *_* mert prímszámok am nemszeressem a matekot (kéne egy korrepetítor ha már itten tartunk mert külömben xD) hmm imádjam a törit *-* ésésés ha nagyleszek jólenne bekerülni egy múzeumosba xD ésésés én vok a világ legkomolyabb embere (igazából hiperaktív vok) és szeretem a bőgetős animéket és és és a hagymát és a HUSIT meg a sült vért meg a könyvesboltokat megmegmeg utazni
egy dolog van amivel kio lehet borítani asszem legalább is főleg ezzel sikerül az pedig az ha vki igazságtalan velem xD és ez főleg a fizikatanáromra érvényes
jaj és sokmindent szeretek pl a gyümölcsöket a citromkarikát *-* hmm mitetmég szeretem az osztálytársaim 1-1ig mert csak
és UtálloM a VáLtOzÁsT hajj
meg még sokminden
jaah és a fórumon hát van egy pár szerelmem az egész ritával indult már másfél évvel ennekelőtte majd a képbejöttt nórin meg anyá utánna lassan szilvi is meg szandy meg verá h a nyári kalandokról ne is beszéljek
jaj és szeretek sokmindent(kit)
ésésés aludni tényleg jó bár az is attólfügg mikor pl ha van mimiatt ébrenlenni akkor talponvok képes maradni napokat
6HSZ
pedig csak lelket őntöttem -.-
hmm hmm hmm jah amugy ami kimaradt én nagyjon féllénk vok
szal nyuff
amugy még fáradt is vok ésésés
még szerelmeim Néróka kutyum Maxikutyu ésésés még pár kutyu szeretek ugrálni és lovagolni ésésés szeretem pilótanyuszit is bár jólenne megenni *___*