Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4515 Dátum: 09 nov 04, 18:02:36 » |
|
Igen ez volt a cél erre való a nagysága de mire felmásztunk rá xDD
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #4516 Dátum: 09 nov 04, 18:07:08 » |
|
Miért nem kértél meg egy jóképű faxit, hogy tartson bakot? Biztosan szívesen segítettek volna. =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4517 Dátum: 09 nov 04, 18:09:08 » |
|
Csak 1 baj volt...nem voltak -.- Csak az évfolyamtársaim meg ilyen idióták xD
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #4518 Dátum: 09 nov 04, 18:23:05 » |
|
Akkor miért nem kértél meg egy sánta, gülüszemű, félvak, púpos, szőrös, büdös, nyáladzó, pattanásos idiótát?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4519 Dátum: 09 nov 04, 18:24:12 » |
|
Najó kösz xD Fel tudtam mászni magamtól is :F hümm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Hamano
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Perverz és Gonosz Dög..^^ <3
|
|
« Válasz #4521 Dátum: 09 nov 05, 21:20:24 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Life is short.Live while you can. Mindegy, milyen tehetséges vagy,egyedül nem változtathatod meg a világot!De pont ez az, ami szép benne!
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4522 Dátum: 09 nov 05, 21:30:46 » |
|
jajj hogy te milyen kis cuki vagy :O de amúgy tényleg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #4523 Dátum: 09 nov 06, 22:13:47 » |
|
Mintha klónozták volna az egyik kiskőrösi haverom, ilyesztő, hogymikvannak, megtaláltam az alteregóját éés igazzz
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Hamano
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4524 Dátum: 09 nov 06, 23:51:48 » |
|
De a 2 másik képet nem merem felrakni ahol az egyiken hosszabb a hajam, a másikon meg nem egyenes. >.<
|
|
|
Naplózva
|
Life is short.Live while you can. Mindegy, milyen tehetséges vagy,egyedül nem változtathatod meg a világot!De pont ez az, ami szép benne!
|
|
|
Esztii
|
|
« Válasz #4525 Dátum: 09 nov 10, 18:23:23 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari Édes szüleim: Aemy és G-sama Sógoraim: Szanisz és Dani
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4526 Dátum: 09 nov 10, 19:43:18 » |
|
Hát.. Ezen a képen is elég hosszú hajad van.. Nem igazán látszik meg hogy olló járt a közelében... Kommentből aszittem hogy egész rövid lett! De te legalább ne fested a hajad.. Ugye?^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4527 Dátum: 09 nov 10, 20:02:58 » |
|
Hamano kicsi a spaka? Am jo kép nem sértésnek kicsit vicces . Nyugi az ha valamire én aszondom h vicces, az már nagyon jonak számit, meg hát fiukat nemfogok dicsérni, de Kaze a legcukibb˘˘
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Hamano
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4528 Dátum: 09 nov 10, 20:31:41 » |
|
Nee, én akarok lenni a legcukibb. Am. nem kicsi a sapi.csak így néz ki jól. De már pöppet régi a kép,azóta volt egy nyár ahol lelett vágva hajam,s megint hosszú. ^^" Am. Esztii jó kép,s nem tom milyen volt a hosszú...O.o
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 10, 20:32:54 írta Hamano »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4529 Dátum: 09 nov 10, 20:33:53 » |
|
Hmm engem meg emlékeztetsz vkire (nem nem vikire x"DDD) am nemtom kire hmmm én majd majd ah akarok fodrás és majd megin unatkozom és fotósorozatolok xD (lehet akkor már szőkéssen xD)
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|