Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4485 Dátum: 09 okt 25, 15:43:01 » |
|
Úristen Kaze XDDD ezakép.....nagyonelmebeteg xD
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #4486 Dátum: 09 okt 25, 15:46:30 » |
|
hmmm... az enyém jobb :eee én szebb vagyokxD Kira meg hát .. az egy beteg kép :"D
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #4487 Dátum: 09 okt 25, 15:54:08 » |
|
Történt valami a hajaddal?
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Kaze
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4488 Dátum: 09 okt 25, 16:32:39 » |
|
Igen félre lett fésülve Am igen Xenié se olyan rossz xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #4489 Dátum: 09 okt 25, 16:40:13 » |
|
Kérem az enyémet is X3 az raj :O
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #4490 Dátum: 09 okt 25, 21:49:49 » |
|
Kazemo és xemon >_< ez de fáj ez nagyon betegre sikerült
XENI KÉPETT!!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 25, 23:21:01 írta boci555 »
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
1 :)
|
|
« Válasz #4491 Dátum: 09 okt 25, 22:03:28 » |
|
omg Kaze ez durvao__OxD
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4492 Dátum: 09 okt 26, 00:53:52 » |
|
Úgy néz ki a hajad kaze mintha félrecsúszott volna a paróka! 'o.O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #4493 Dátum: 09 okt 26, 05:13:38 » |
|
A haj az hagyján, az arckifejezés még jobb, mint valami prédára leső pedó. xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4494 Dátum: 09 okt 28, 16:51:19 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 28, 16:53:41 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Kaze
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4495 Dátum: 09 okt 28, 17:07:05 » |
|
ÚÚÚrrrram atttyyyáááám mennyi Noémi lassan ellepik a földet >.< Amúgy meg ha kinyomtatod a képeket és pörgeted akkor 1 sztori lesz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4496 Dátum: 09 okt 28, 17:12:30 » |
|
aha-aha-aha de ez még a valódi mennyiségük fele se
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Kaze
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4497 Dátum: 09 okt 28, 17:13:47 » |
|
Mért van az h éreztem? Valahogy sejtettem h ez egy leselejtezett csomag
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #4498 Dátum: 09 okt 28, 18:04:37 » |
|
Noémi bemutatta a bunshinjait^^ Jók lettekXD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #4499 Dátum: 09 okt 28, 19:12:26 » |
|
Noé KICSIT unatkoztál ?! Amúgy meg tök jó képek lettek És íme rólam egy pillanatkép terorr háza alaksorában( telefonos minőség ). http://imagerz.com/QFdCWQ9QUQc
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
|