24 nov 22, 22:08:54 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 681
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Én  (Megtekintve 1530426 alkalommal)
0 Felhasználó és 36 vendég van a témában
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #465 Dátum: 07 aug 14, 18:09:56 »

utálom mikor kitalálok valami jót és élvezem hogy végre létrehozok valami egyedit.. aztán koppintanak róla...és végül már divattá válik.. :idegroncs: :idegroncs: :idegroncs: :idegroncs: :idegroncs: :idegroncs:
Naplózva
Csiszi
Akadémiai tanár
*

Bíra

« Válasz #466 Dátum: 07 aug 16, 10:58:50 »

Az én nevem meg izé....ö.....hát:
1.:a Sok Counter Strike-ozás.. Nevet(régi nevem C$ I $zaR volt de amúgy még kenem a műfajt  Nevet)
2.:a Sorozat(Helyszinelők Nevet)
3.:Mert nem nagy a fantáziám.....(eredetileg a vezetéknevemből jött...Csiszár)
De hívhattok csiszinek..(vagy cs-nek d e ezt annyira nem szeretem)
Naplózva

Szivem Rina (L)
Husi Dusi Puszi Nyuszi
Vendég
« Válasz #467 Dátum: 07 aug 16, 20:17:08 »

nem szeretem: az önző és bunkó, pöffeszkedő, nagyravágyó és a lista végtelen embereket.
szeretem: magamat. számomra én magam vagyok a legfontosabb  :-[
Naplózva
Pettinho
ANBU Kapitány
*

« Válasz #468 Dátum: 07 aug 16, 20:18:07 »

Én meg nem sztem azt ha egy filmet 2x kell megnéznem egy hónap alatt kivéve egy film... Nevet
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #469 Dátum: 07 aug 18, 04:55:49 »

A nicknév ugyanúgy engem takar, de a a goért érztett rajongás miatt immár GOdat88 vagyok. Nevet
Naplózva
Datti
Osztag Vezető
*

« Válasz #470 Dátum: 07 aug 18, 09:49:03 »

nem szeretem, ha a szúnyogok telecsípnek, vagy pl a talpamon csípnek meg. és nem szeretem hogy egy most a bal tenyeremet csípte meg, és sokszor viszket, de még nem kaptam pénzt. Szomorú
Naplózva
Gk
ANBU Kapitány
*

Zisten

« Válasz #471 Dátum: 07 aug 18, 12:21:06 »

énsem szeretem, ha nem kapok pénzt... ;D
Naplózva
DaViS
Akadémiai tanár
*

..........Air Gear.......

« Válasz #472 Dátum: 07 aug 18, 12:46:08 »

utálom ha elfelejtek és elvesztek dolgokat  ezektől néha fel tudnék robani  Nevet :idegroncs:
Naplózva
Pettinho
ANBU Kapitány
*

« Válasz #473 Dátum: 07 aug 18, 12:46:49 »

Azt én is utálom Szomorú De sztem a Supernaturalt és leszeretek tölteni dolgokat a gépre mint most a Supernaturalt Mosolyog
Naplózva
Csiszi
Akadémiai tanár
*

Bíra

« Válasz #474 Dátum: 07 aug 18, 15:08:46 »

Utálom ha az emberek csak a felszint látják meg a dolgokba..(dolgok alatt nem a külsőt hanem a viselkedést értem...)meg ha valaki naon hátsó szándéku .. ja és a w,a,s,d beragadt gombokat szeretek.. Nevet meg még sok mást de majd mondom azt is biztos ha..................... Nevet
Naplózva

Szivem Rina (L)
Datti
Osztag Vezető
*

« Válasz #475 Dátum: 07 aug 18, 16:35:29 »

utálom ha elfelejtek és elvesztek dolgokat  ezektől néha fel tudnék robani  Nevet :idegroncs:

én is utálok elveszteni dolgokat. és nem szeretem, ha 5 percen belül indulnom kéne vhonnan, de nem találok egy fontos dolgot. és amikor már tiszta ideg vok, a legfeltűnőbb helyen botlok bele abba a vmibe.
Naplózva
annee
Vendég
« Válasz #476 Dátum: 07 aug 18, 21:36:53 »

Imádom, ha az emberek a külsőmről ítélnek... Még a Túró Rudit is nagyon szeretem Nevet Nagyon szeretek zenét hallgatni, vásárolni, társaságban lenni, beszélgetni, bulizni. Még azt is imádom, ha megdícsérnek vagy vmi olyan dolgot mondanak, amiről nem is tudják, h mennyire örülök neki. Még szeretem az X-IT-es cuccokat, főleg amik nekem vannak Nyelvesít Nem szeretem a bő polókat, mert annyira nem állnak nekem jól Szomorú Szeretem, ha az emberek magukat oltogatják, mert azon annélkül lehet nevetni, h megsértődnének. Nem szeretem, ha előttem aláznak le/meg vkit. Meg még azt se szeretem, ha lefikázzák a kiszemelt pasimat... Huh, nagyon sok ilyen dolog van, szal majd még sokat írogatok ikszdé Jah, meg imádok moziba járkálni, de oda inkább 2esben (pasi, bnő, tesó, stb) mint társasággal...
Naplózva
Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #477 Dátum: 07 aug 19, 16:01:41 »

Utálom, mikor apa zuhanyzása után úszik a fürdőszoba a vízben!  >Nevet Ha lábat akarok mosni megoldom magamtól!!! Nevet Erre a rejtélyes képességre családom férfi tagja tettek vhogy szert, de lehet, h ez genetikailag öröklödik a családban..
Naplózva

Balin oldalbordája  és lelkes kísérleti alanya kacsint
Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! Mosolyog
De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Mosolyog Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan kacsint
annee
Vendég
« Válasz #478 Dátum: 07 aug 19, 17:56:29 »

Jaj, én azt utálom, h állandóan lecsesznek, h ne fürcsizzek napi 3szor Nevet Nevet Jah, meg most jut eszembe, h azt is utálom, h nem tudok kimenni futni, mert a sok agyatlan ismim odakint császkál az utcán... :idegroncs:
Naplózva
Gk
ANBU Kapitány
*

Zisten

« Válasz #479 Dátum: 07 aug 24, 23:40:09 »

szóval...egyenesen rühellem az ilyen "embereket"! és nincs türelmem hozzájuk...holott tudom...csak itt jár a szájuk...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 681
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins