Asakurave
Vendég
|
|
« Válasz #435 Dátum: 07 aug 12, 19:53:27 » |
|
Én régebben a kupakokat gűjtöttem:D de 400 nál abba hagytam a gyűjtését > Újabban nem gyűjtök semmit de viszont nekem mániám számítógépzni, és 2-3 órát tekerni > kb. 60-al!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #436 Dátum: 07 aug 12, 20:17:00 » |
|
Kihagytam h mániám h naponta kb 70x mosok kezet. Nem tom miért, asszem ez egy kicsit már kóros. :-X És kihagytam az egyik legnagyobb hobbim(erre is csak én vagyok képes), ez a meteorozás. Nagyon szeretem, csak nem tom honnan tanulni és így egy kicsit nehéz... :-[
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #437 Dátum: 07 aug 12, 20:40:50 » |
|
Huh nekem van par maniam pl a tarhalas bar ez mar lassan betegség de nem tok rola leszokni , ezen kivül a foci is a maniam és a foma 1 a mozizas a hipp-hopp is a betegsegem de ha nekem nem hiszel kerdezd meg NKS-t.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
DaViS
Akadémiai tanár
Nem elérhető
..........Air Gear.......
|
|
« Válasz #438 Dátum: 07 aug 12, 20:48:23 » |
|
én a II. Világháborús katonai cucokat gyűjtöm köztük is a németet és hát gyűlik a gyűjtemény van sisak gázálarc gázálarctartó....és még sok más :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #439 Dátum: 07 aug 12, 22:05:09 » |
|
Mániám az h vmit mindig rágcsálnom kell, vagy papírt kell tépkednem, ha a kezem nem foglalatoskodik semmivel se...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #440 Dátum: 07 aug 13, 08:16:49 » |
|
Hú még egy mánia: Egyedül a Fitt Cerbona müzliszeletet szeretem (a reklám helye), de azt tényleg nagyon....!! Viszont(!!!) utálom benne a napraforgót, és a mogyorót (alapjáraton magukban semmi bajom velük), ezért minden egyes darabból ki szoktam szedegetni.... :-[ egy kicsit macerás, de megéri!! :-[
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #441 Dátum: 07 aug 13, 08:26:03 » |
|
De elégsok van benne szal elég macerás munka lehet.
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
Axel-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Keyblade master
|
|
« Válasz #442 Dátum: 07 aug 13, 10:00:29 » |
|
mániám h naponta kb 70x mosok kezet. Nem tom miért, asszem ez egy kicsit már kóros. :-X Ezt én is csinálom :-X Leszállok a buszról első dolgom megmosni a kezem. Megsimogatom a kutyám vagy macskám azután is megmosom a kezem. Mikor megyek suliba azért nem simogatom őket mer zavar ha piszkos a kezem :-X
|
|
|
Naplózva
|
Join The Naruto Online Multiplayer Game Naruto - Arena.com"...SouthSide nigga..."
|
|
|
Amos
Vendég
|
|
« Válasz #443 Dátum: 07 aug 13, 12:34:10 » |
|
DaViS: Nekem is van német sisakom. Meg orosz puskám is Apum meg ingyen kapott egy tankot, + kismillió világháborús fegyvert. Bár, van köztük újabb is, de kit érdekell (amugy ne kérdezd hogy..) Én hobbiként a rajzolást említhetném. Mániám pedig h minden ajtót becsukok. Rettentően idegesít ha valaki nyitva hagyja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #444 Dátum: 07 aug 13, 12:53:05 » |
|
Pont az ellentetje egyszerűen nem tudok csukott ajtónál aludni... Voltak már belőle konfliktusaim, de szép lassan leküzdöm ezt a szokást...
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #445 Dátum: 07 aug 13, 13:15:52 » |
|
Egy kis mánia, vagy inkább furcsa dolog tőlem is: nem bírok úgy lefeküdni aludni, hogy éles tárgy legyen a szobámban - tudjátok a végén még életre kel éjjel és bánt:P - de komolyan! Egyszer pl este bent ettem a szobámban valamit és volt kés villa minden. Nem akartam kivinni a dolgokat és lefeküdtem... de csak feküdtem és nem tudtam elaludni... aztán kivittem és utána aludtam, mint a bunda...
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #446 Dátum: 07 aug 13, 13:23:04 » |
|
Na jó kezdem belátni, h mániás vagyok...jó ez a topic, megismerem a gyengeségeimet! A kattogó órákkal se vagyok kibékülve, mindig kiveszem belőlük az elemet , még ha idegen helyen is vagyok, ez egy kicsit necces eljátszani az ébresztőórával... A másik meg olyan, mint Zemori-san éles tárgya vagyis onnan ugrott be; a porcelánbabák... (szerencsére manapság nem túl gyakran találkozok velük, kiment a divatból), egyszerűen félek tőlük, ki lehet velük kergetni a világból! (ez egy nagyon régi horrornak a következménye, ahol a baba életre kelt és elkezdett gyilkolni... a plüssökkel nincs problémám..!!!) Más azt hiszem nincs.. :-[
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #447 Dátum: 07 aug 13, 13:39:29 » |
|
Whoa:D Nekem van egy porcelán babám:D Meg kellene próbálni chakrával irányítani és meglátogatni téged Kenshin Nem a Chucky volt a horror véletlenül? Attól én is félek, mint a fene:D Mánia: jól megdörzsölni Béla nóziját naponta többször:D És hagyja:D
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Itachi.takuta
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Ulquiorra Forever!
|
|
« Válasz #448 Dátum: 07 aug 13, 13:42:12 » |
|
Gondolom az Itachi értitek, hogy miért. A takutáról nyilvánosan nem nyilatkozom, csak esetleg pm-be. Ott erről lehet kérdezősködni.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Itachi.takuta
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Ulquiorra Forever!
|
|
« Válasz #449 Dátum: 07 aug 13, 14:32:23 » |
|
Nos... Szeretem Itachi-t, Itachi-kun-t, Itachi-chan-t és Itachi-san-t. Ezen kívűl még Itachi-sama-t is. Ha pedig komolyra veszem... Szeretem a számítógépem, az internetem, Itachi-t, a Bio-t, a Naruto-t(tudni illik, Naruto-fan vok ), és szeretm, hogy most jó kedvem van. Ha rossz kedvembe vagyok, mindent és mindenkit utálok. És ez álltalába sűrűbben van. Ha pedig elérem a kritikus szintet, akkor meg idétlen állapotba kerülök, de ez off.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
|