24 nov 23, 03:03:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 681
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Én  (Megtekintve 1531204 alkalommal)
0 Felhasználó és 125 vendég van a témában
Asakurave
Vendég
« Válasz #435 Dátum: 07 aug 12, 19:53:27 »

Én régebben a kupakokat gűjtöttem:D de 400 nál abba hagytam a gyűjtését >Nevet Újabban nem gyűjtök semmit Nyelvesít de viszont nekem mániám számítógépzni, Nevet és 2-3 órát tekerni >Nevet kb. 60-al!
Naplózva
Ayaka
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

a tudás üldöz, de én gyorsabb vagyok

« Válasz #436 Dátum: 07 aug 12, 20:17:00 »

Kihagytam h mániám h naponta kb 70x mosok kezet. Nem tom miért, asszem ez egy kicsit már kóros. :-X
És kihagytam az egyik legnagyobb hobbim(erre is csak én vagyok képes), ez a meteorozás. Nagyon szeretem, csak nem tom honnan tanulni és így egy kicsit nehéz... :-[
Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #437 Dátum: 07 aug 12, 20:40:50 »

Huh nekem van par maniam pl a tarhalas bar ez mar lassan betegség de nem tok rola leszokni ikszdé, ezen kivül a foci is a maniam és a foma 1 a mozizas a hipp-hopp is a betegsegem de ha nekem nem hiszel kerdezd meg NKS-t.
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
DaViS
Akadémiai tanár
*

..........Air Gear.......

« Válasz #438 Dátum: 07 aug 12, 20:48:23 »

én a II. Világháborús katonai cucokat gyűjtöm köztük is a németet és hát gyűlik a gyűjtemény  Nevet van sisak gázálarc gázálarctartó....és még sok más  :Mosolyog Nevet
Naplózva
Handy
ANBU Kapitány
*

« Válasz #439 Dátum: 07 aug 12, 22:05:09 »

Mániám az h vmit mindig rágcsálnom kell, vagy papírt kell tépkednem, ha a kezem nem foglalatoskodik semmivel se...
Naplózva
Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #440 Dátum: 07 aug 13, 08:16:49 »

Hú még egy mánia: Egyedül a Fitt Cerbona müzliszeletet szeretem (a reklám helye), de azt tényleg nagyon....!! Viszont(!!!) utálom benne a napraforgót, és a mogyorót (alapjáraton magukban semmi bajom velük), ezért minden egyes darabból ki szoktam szedegetni.... :-[ egy kicsit macerás, de megéri!! :-[ Nevet
Naplózva

Balin oldalbordája  és lelkes kísérleti alanya kacsint
Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! Mosolyog
De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Mosolyog Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan kacsint
Balin
ANBU újonc
*

« Válasz #441 Dátum: 07 aug 13, 08:26:03 »

De elégsok van benne szal elég macerás munka lehet. Nevet
Naplózva

Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal.
LORD OF MORIA  Tanítványaim: Petikek, Kronosz7
Kenshin hites ura
Hugica:Csillus
Axel-sama
Akadémiai tanár
*

Keyblade master

« Válasz #442 Dátum: 07 aug 13, 10:00:29 »

mániám h naponta kb 70x mosok kezet. Nem tom miért, asszem ez egy kicsit már kóros. :-X

Ezt én is csinálom :-X Leszállok a buszról első dolgom megmosni a kezem. Megsimogatom a kutyám vagy macskám azután is megmosom a kezem. Mikor megyek suliba azért nem simogatom őket mer zavar ha piszkos a kezem :-X
Naplózva

Join The Naruto Online Multiplayer Game Naruto - Arena.com
"...SouthSide nigga..."
Amos
Vendég
« Válasz #443 Dátum: 07 aug 13, 12:34:10 »

DaViS: Nekem is van német sisakom. Nevet Meg orosz puskám is Nevet Apum meg ingyen kapott egy tankot, + kismillió világháborús fegyvert. Nevet Bár, van köztük újabb is, de kit érdekell Nevet (amugy ne kérdezd hogy..)

Én hobbiként a rajzolást említhetném. Mániám pedig h minden ajtót becsukok. ikszdé Rettentően idegesít ha valaki nyitva hagyja. Nevet
Naplózva
Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #444 Dátum: 07 aug 13, 12:53:05 »

Pont az ellentetje egyszerűen nem tudok csukott ajtónál aludni... Voltak már belőle konfliktusaim, de szép lassan leküzdöm ezt a szokást... Nevet
Naplózva

De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Mosolyog Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan kacsint
Zemori
VIP

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Zemochimaru

« Válasz #445 Dátum: 07 aug 13, 13:15:52 »

Egy kis mánia, vagy inkább furcsa dolog tőlem is: nem bírok úgy lefeküdni aludni, hogy éles tárgy legyen a szobámban - tudjátok a végén még életre kel éjjel és bánt:P - de komolyan! Egyszer pl este bent ettem a szobámban valamit és volt kés villa minden. Nem akartam kivinni a dolgokat és lefeküdtem...
de csak feküdtem és nem tudtam elaludni...
aztán kivittem és utána aludtam, mint a bunda...
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam
Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz.

"Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #446 Dátum: 07 aug 13, 13:23:04 »

Na jó kezdem belátni, h mániás vagyok...jó ez a topic, megismerem a gyengeségeimet! A kattogó órákkal se vagyok kibékülve, mindig kiveszem belőlük az elemet , még ha idegen helyen is vagyok, ez egy kicsit necces eljátszani az ébresztőórával...Mosolyog A másik meg olyan, mint Zemori-san éles tárgya vagyis onnan ugrott be; a porcelánbabák... (szerencsére manapság nem túl gyakran találkozok velük, kiment a divatból), egyszerűen félek tőlük, ki lehet velük kergetni a világból! (ez egy nagyon régi horrornak a következménye, ahol a baba életre kelt és elkezdett gyilkolni... a plüssökkel nincs problémám..!!!) Nevet Nevet Más azt hiszem nincs..  :-[
Naplózva

Zemori
VIP

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Zemochimaru

« Válasz #447 Dátum: 07 aug 13, 13:39:29 »

Whoa:D Nekem van egy porcelán babám:D Meg kellene próbálni chakrával irányítani és meglátogatni téged Kenshin ikszdé
Nem a Chucky volt a horror véletlenül? Attól én is félek, mint a fene:D

Mánia: jól megdörzsölni Béla nóziját naponta többször:D
És hagyja:D
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam
Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz.

"Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
Itachi.takuta
Akadémiai tanár
*

Ulquiorra Forever!

« Válasz #448 Dátum: 07 aug 13, 13:42:12 »

Gondolom az Itachi értitek, hogy miért. A takutáról nyilvánosan nem nyilatkozom, csak esetleg pm-be. Ott erről lehet kérdezősködni. kacsint
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Itachi.takuta
Akadémiai tanár
*

Ulquiorra Forever!

« Válasz #449 Dátum: 07 aug 13, 14:32:23 »

Nos...
Szeretem Itachi-t, Itachi-kun-t, Itachi-chan-t és Itachi-san-t. Ezen kívűl még Itachi-sama-t is.
Ha pedig komolyra veszem...
Szeretem a számítógépem, az internetem, Itachi-t, a Bio-t, a Naruto-t(tudni illik, Naruto-fan vok ikszdé),
és szeretm, hogy most jó kedvem van. Ha rossz kedvembe vagyok, mindent és mindenkit utálok.  És ez álltalába sűrűbben van. Ha pedig elérem a kritikus szintet, akkor meg idétlen állapotba kerülök, de ez off.
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Oldalak: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 681
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins