24 nov 23, 06:38:26 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 681
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Én  (Megtekintve 1531717 alkalommal)
0 Felhasználó és 41 vendég van a témában
Zemori
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Zemochimaru

« Válasz #450 Dátum: 07 aug 13, 16:39:04 »

Szeretem, mikor bekattanok és olyan leszek, mint egy hétéves:D XDXDXD
hihi sztem az ötperc hamar letelik:D
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam
Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz.

"Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
Amos
Vendég
« Válasz #451 Dátum: 07 aug 13, 17:01:35 »

Híí, azt én is szeretem. Nevet Főleg akkor van, mikor álmos vagyok. Mosolyog
Mit szeretek, mit nem.. Lássuk csak...: nem szeretem, ha elalszok a kádban, vagy egyéb helyeken ikszdé nem csípem, ha valaki mindent jobban tud nállam és ezt a tudtomra is hozza, és ráadásul henceg is vele ikszdé (mer ha nem tom, akkor nem számít Nevet) Szeretem magam, meg a ciccemet, szeretem a barátaim, meg még sok egyéb mást is, pl a szotyit Nevet
Naplózva
Zemori
VIP

Zemochimaru

« Válasz #452 Dátum: 07 aug 13, 17:06:08 »

Én totál szeretném, ha h*lye helyeken aludnék el... nekem csak az a fura az alvásos pillanatokban, hogy néha már olyan sokáig maradok fent msn-en, vagy egyéb okból, hogy amikor este pl lefekvéskor kinyitom a krémet, h bekenjem a kezem már nem jutok el odáig, h be is kenjem, csak letekerem a tetejét. Nem szeretném, ha kiszáradna, de hamarosan ez lesz... Meg amikor a telefont a kezembe veszem, hogy majd ébresztőt állítok be, de végül még előtte telefonnal a kezemben elalszok... na ezt nem szeretem, mert akkor kellemetlen, amikor elalszom.
Amit utálok: ha valaki merészel felkelteni az előtt, h én magamtól felkeltem volna! Akkor aztán egész nap nagyon rossz az illetőnek, ha az én álmos morgásom és házsártosságomat kell kiállnia!
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam
Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz.

"Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
Datti
Osztag Vezető
*

« Válasz #453 Dátum: 07 aug 13, 17:06:39 »

szeretem a jó filmeket. nem szeretem amikor egy rossz könyvből csinálnak egy még rosszabb filmet. szeretem a filmeket kritizálni meg baikat keresni bennük, akor is ha nagyon jók. :Mosolyog
Naplózva
Arisa
Akadémiai tanár
*

« Válasz #454 Dátum: 07 aug 13, 17:07:49 »

Nem szeretek vásárolni.. főleg ha a tanszereimet kell megvenni  ;D
Szeretek firkálni az új füzeteimbe ikszdé
Naplózva
Datti
Osztag Vezető
*

« Válasz #455 Dátum: 07 aug 13, 17:28:55 »

án szeretek vásárolni. főleg ruhákat. de tankönyveket én sem, viszont szeretem az új tankönyvek szagát :Mosolyog
Naplózva
Arisa
Akadémiai tanár
*

« Válasz #456 Dátum: 07 aug 13, 17:30:46 »

Az új tankönyvek illatát én is szeretem ikszdé Vásárolni meg csak mangát, könyveket és cd-t szeretek Nevet
Naplózva
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #457 Dátum: 07 aug 13, 17:34:11 »

hm.. én egyszerűen imádok shoppingolni..fiú létemre  :-X :-X :-X ..... hm..szeretek még autókázni pesten..hm és közben a csajokat nézegetni >Nevet ...
Naplózva
Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #458 Dátum: 07 aug 13, 19:04:40 »

Idegbajt kapok attól, h anyáék állandóan benyitogatnak a szobámba... nem véletlenül zárom be. Esküszöm tini koromban nem csinálták ezt, akkor meg most mért? Nembaj szeptember és pápá szülői felügyelet, üdv szabadság... Nevet Nevet
Naplózva

Balin oldalbordája  és lelkes kísérleti alanya kacsint
Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! Mosolyog
De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Mosolyog Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan kacsint
Zemori
VIP

Zemochimaru

« Válasz #459 Dátum: 07 aug 13, 19:08:28 »

Kenshin! Úgy ahogy mondod! Én is várom már emiatt a szeptembert, csak az a baj, hogy megrövidül - drasztikusan - a fórumon töltött időm... :'(
Mert szeretem a Fórumot!!
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam

Amos
Vendég
« Válasz #460 Dátum: 07 aug 14, 14:10:34 »

Lássuk csak. Én egy műholdról loptam a nevem. Nevet És hát megtetszett. Igaz h férfi név, de kit érdekel Nevet
Egyébként majdnem mindenhol Dragonheart néven vagyok regelve, de itt tettem egy pici kivételt. Mosolyog

Hát, nem tudom mit írhatnék magamról, külsőre nincs rajtam semmi különleges, de talán belsőre se. Szeretem az állatokat, van is egy macskám, Mafia. Szeretek zenét hallgatni, lovagolni, szeretem nézni a csillagokat, szeretek másokat cikizni, szeretek véleményt nyílvánítani, és persze megjegyzéseket tenni. Aki szeretni akar, fogadja el ezeket az apró idegesítő tényeket, és olyannak szeressen amilyen vagyok. Mosolyog

Hobbiként talán a rajzolást említhetném (imádok rajzolni ), vagy az olvasást. A kedvenc íróm Stephen King, könyvei közül pedig a Tortúra tetszett a legjobban. (eddig ) Esetleg még szóba jöhet a Herri Kókler is.

Piton és Sasuke fan vagyok. (Piton elérte az extrém gonoszság fokozatot, Sasukének meg emo feje van. Nevet)
Naplózva
Gk
ANBU Kapitány
*

Zisten

« Válasz #461 Dátum: 07 aug 14, 14:27:16 »

ehhem...bocs...Heri! nem Herri...Piton az extrém gonoszságot? tetudod... Mosolyog
Dragonheart = sárkányszív...szereted a filmet, vagy mi? Nevet
és furcsamód...rengetegen imádnak rajzolni... :-X

jóvanna...
Naplózva
Amos
Vendég
« Válasz #462 Dátum: 07 aug 14, 14:53:25 »

Na, most mért bántassz? Nevet Senki sem tökéletes.. Herri, Heri, nekem tökmindegy. Az extrém gonoszságát pedig egy fanfictionból szedtem. Na, ott már tényleg gonosz. Nevet ( a címe Tabu, kicsit (kicsit nagyon) perverz, de érdemes elolvasni. Izgalmas Nevet)
Igen, szeretem a filmet.
És nagyon jól tudom, csak belém szorult némi tehetség is. (ego a köbön ikszdé) Nevet
Te aztán szeretsz kötözködni, mit ne modjak. Nevet
Naplózva
Zemori
VIP

Zemochimaru

« Válasz #463 Dátum: 07 aug 14, 15:29:55 »

Hihi:D Na most Gk is bemutatkozhatna itt az újaknakXD De ahogy elnézem majd megismerődik ő is:D
Én meg magamról - ha már betévedtem a topicba - folyamatos változásban vagyok. Van,h a teljes őrületet produkálom - lásd tegnap a Deidara hangulat - és van, h teljes komolyságba és csendbe burkolózom. Majd változgatnak az avatarok is folyamatosan. Egyébként a nicknév a legjobb, amit valaha választani tudtam:D
Én meg ... kicsi vagyokXD
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam

Skizoh
Vendég
« Válasz #464 Dátum: 07 aug 14, 16:15:40 »

Éljen a skizofrénia! Whúúú! Wíí! :faintos:
maximum egy hétnél tovább én sem viselek el egy avatart mert mindig "kinövöm" ...  Nyelvesít
Naplózva
Oldalak: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 681
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins