Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
 |
« Válasz #360 Dátum: 07 júl 31, 12:10:41 » |
|
szeretek kellemesen csalódni :  utálom a plázacicákat, és a pókokat már nem utálom, hanem gyűlölöm :gaara7: (mer' ma reggel volt egy a szobában, és hatalmas egész valójával majdnem rámászott az eragonos poszteremre, és nekem meg a még kómás fejemmel le kellett botorkálnom a földszintre a porszívóért, hogy végezhessek vele >  )
|
|
|
Naplózva
|
 "Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának." Sasuke megkattant!O_o
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #361 Dátum: 07 júl 31, 18:57:37 » |
|
Énis gyűlölöm a pókokat, a szűnyogat, a hangyákat, legyeket, és a nagyibb, fekete bogarakat amikkel tele volt a szobánk a táborban. X.X És utálom ha hangya boj van a házban. T.T
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Asakurave
Vendég
|
 |
« Válasz #362 Dátum: 07 júl 31, 18:59:30 » |
|
Én azokat utállom, akik lenézik a nőket. Viszont utállom azokat a nőket is, akik tényleg buták.
Én meg azokat, akik lenézik a férfiakat!  Viszont szeretek gépezni, focizni, cengázni... stb...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
 |
« Válasz #363 Dátum: 07 júl 31, 20:38:21 » |
|
Énis gyűlölöm a pókokat, a szűnyogat, a hangyákat, legyeket, és a nagyibb, fekete bogarakat amikkel tele volt a szobánk a táborban. X.X És utálom ha hangya boj van a házban. T.T
a szárnyas hangyákat is utálom! :gaara7: azok még a "sima" hangyáknál is rosszabbak.
|
|
|
Naplózva
|
 "Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának." Sasuke megkattant!O_o
|
|
|
Arisa
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #364 Dátum: 07 aug 01, 20:38:43 » |
|
Nagyon nem szeretem a több órás autóval való utazást..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #365 Dátum: 07 aug 01, 20:39:57 » |
|
szeretem mikor pénteken/szombaton haverokkal elmegyünk és bulizunk 1 hatalmasat......legalább akkorát hogy még hétfőn is másnapos legyek  8) 8) :jupije:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Skizoh
Vendég
|
 |
« Válasz #366 Dátum: 07 aug 01, 22:38:12 » |
|
Még nagyon régen ragadt rám ez a név a testvéremtől... azóta fórumokon, vagy más helyeken mindig ezt használom :3 Nem azért mert sokan vagyok  vagy legalábbis remélem nem.... ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #367 Dátum: 07 aug 01, 22:46:27 » |
|
A kroni az valamejest a kronosz-bol jön csak ez a nicknevem altal krealt becenevem  , nehany *****haverom kezdett el igy hivni mondvan ho a kronosz tul hosszu igy hat mondtam ho jo fellem hivjatok és ramragadt de csak naluk szal kevesen hivtakigy de a multkoraban vki rahibazott a foruimon es elkezdett mindenhol igy hivni aztan meg masok is követtek igy inkabb atirattam a nevem kronira. Remelem igy amr mindenkinek vilagos  .
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #368 Dátum: 07 aug 01, 23:08:29 » |
|
Utálok másnapos lenni..., az egész napom pocsékba megy..  De nem szoktam  (hála a jó kis trükköknek!  )
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya  Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla!  De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis!  Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan 
|
|
|
acid
|
 |
« Válasz #369 Dátum: 07 aug 02, 00:42:50 » |
|
szeretek ZP-ben rockkoncerteken bemenni pogoba h összevissza dobáljanak és ütlegeljenek 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
 |
« Válasz #370 Dátum: 07 aug 02, 06:11:01 » |
|
nem szeretem a pogot  eddig háromszor voltam...a dobálás megvolt...az ütlegelés is...és az a durva csípőficam...meg az a porckorongtörés 3 helyen 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #371 Dátum: 07 aug 02, 07:44:07 » |
|
Én már azt se szeretem, ha rátaposnak a lábomra.... 
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya  Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla!  De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis!  Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan 
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #372 Dátum: 07 aug 02, 10:55:23 » |
|
azt én se. és utálom az olyan bunkókat akik még mocsánatot se kérnek utána.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #373 Dátum: 07 aug 02, 13:39:23 » |
|
Nekem meg fogalmam sincs hogy honnan jött a Saphira. Csak úgy megtetszett és most már mindenhol Saphira vagyok. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Red13
Vendég
|
 |