Ayaka
|
 |
« Válasz #375 Dátum: 07 aug 02, 15:48:15 » |
|
Nem szeretem h mindig lelöknek a gépről, miért nem lehetek itt egész ha épp nincs semmi dolgom?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #376 Dátum: 07 aug 02, 15:56:54 » |
|
hm..utálom mikor valaki leszólja a stílusodat.....pedig semmi köze hozzá  :idegroncs: :idegroncs:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fantos
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #377 Dátum: 07 aug 02, 21:46:03 » |
|
a piros vagy a szürke?
régeben Puposteve néven futotam aztán szerepjátékhoz kelet egy név és a Fantomas-ból vágtam ki a ma-t és ez lett de ettől függetlenül van egy két hely ahol mésok használják és ez fura
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Red13
Vendég
|
 |
« Válasz #378 Dátum: 07 aug 02, 22:02:23 » |
|
Természetesen a piros  Red13-nak hívjak vagyis a valódi neve Nanaki. Aki mellete áll az apja a kővé dermedt Seto.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #379 Dátum: 07 aug 02, 22:42:41 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 02, 22:44:21 írta Kenshin »
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya  Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla!  De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis!  Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan 
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
 |
« Válasz #380 Dátum: 07 aug 03, 11:11:08 » |
|
Én is imádom az Iwiw-et  , de a húgom utálja  Én a myvipet nem szeretem ;D
|
|
|
Naplózva
|
 "Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának." Sasuke megkattant!O_o
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #381 Dátum: 07 aug 03, 11:14:54 » |
|
Szeretem a Youtube-ot és az Iwiw-et is,nem sztem azt ha az anyám leéget nyílvánosan :idegroncs:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
 |
« Válasz #382 Dátum: 07 aug 03, 14:29:23 » |
|
Mit csinált? Kiskori fotókiállítást tartott ? na én azt utálom, mindenki megmutogatja milyen kis "cuki" voltam, annál nincs rosszabb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #383 Dátum: 07 aug 05, 20:33:50 » |
|
Utálom 10 pont... 1.magamat 2.magamat 3.magamat 4.magamat 5.magamat 6.egoisták 7.politikusok 8.pedofilok 9.önsajnáltatók 10. EMO-k hm.....  ..... Szeretni sokkal több mindent szeretek és nemtudnám sorszámozni őket........ de biztos elsők közt lenne Aya és Itachi 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #384 Dátum: 07 aug 05, 22:50:00 » |
|
Utálom, h vki a házibulit lezülleszti egy pókerpartivá... ;D
De 2 nap és : SZIGET!!!! :jupije: Ez mindent kárpótol...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 05, 23:37:36 írta Kenshin »
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya  Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla!  De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis!  Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan 
|
|
|
Ayaka
|
 |
« Válasz #385 Dátum: 07 aug 06, 09:24:16 » |
|
Nem szeretek veszekedni  Azt meg nagyon nem amikor csoportosan támadnak nekem. Viszont szeretem azt a zsenit aki feltalálta a zsepit 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sirien
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #386 Dátum: 07 aug 06, 09:48:25 » |
|
Nos a zsepi.... *nosztalgikus arc*
én szeretem ha valaki őszinte... de utálom, ha sértegetve mondja meg a véleményét!
|
|
|
Naplózva
|
Every techno-mage knows the fourteen words to make someone fall in love with you forever.
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #387 Dátum: 07 aug 07, 04:34:26 » |
|
nem szeretem a kéregető embereket mikor leszólítanak az utcán, hogy adjak neki 50 Ft ot mert szőlőérzékeny és tablettásbort akar venni :idegroncs: :idegroncs: :idegroncs:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
 |
« Válasz #388 Dátum: 07 aug 07, 06:10:37 » |
|
nekem mindig aztmondják, hogy buszra kell...én meg mindig aztmondom, hogy nincs nálam pénz...ezzel le is van tudva...  de énsem szeretem őket...énis kerültem már olyan helyzetbe, hogy nem volt nálam se pénz se bérlet...lógtam...  szeretem a bort! de csak mértékkel, finom ételek mellé mellékelve, a jó Villányi borok... :o  de most nincs itthon :'( mondjuk nem baj, mert olyan kaja sincs, ami mellé ihatnék... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #389 Dátum: 07 aug 07, 07:48:24 » |
|
Utálom az összes ügyvédet és banki dolgozót, vmi alapkövetelmény, h minden emberi érzés kihal belőlük egy év után??? ;D Á, mindegy ehhez is gyomor kell..., persze tisztelet a kivételnek, csak olyannal még nem találkoztam! Hm Gk, ha tudnád milyen fincsi szekszárdi Kékfrankoshoz volt szerencsém a hétvégén (2004es évjárat), éljenek a borászok!!! Pedig nem vagyok gy nagy borimádó, de a minőség előtt fejet hajtok... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|