kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2325 Dátum: 09 jan 25, 23:15:30 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2326 Dátum: 09 jan 26, 14:17:58 » |
|
aemy az egy jó sorozat hmm am felix king az nemmas mint ő: http://avonlea.hu/images/guide/cast/characters/felix_king.jpg é nem tom nekem vhogy kroni végkép nem hasonlít rá...nemtom
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 27, 18:07:05 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2327 Dátum: 09 jan 27, 18:03:54 » |
|
Nézzétek vettem szoknyát >>katt<<Szerintem aranyosXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2328 Dátum: 09 jan 27, 18:09:29 » |
|
csak ne lenne ki annyira a derekad megfázol azt meg nem akarom =/ de amugy jól áll
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2329 Dátum: 09 jan 27, 18:19:59 » |
|
Téynleg jól ál...én amúgy is szoknyapárti vagyok
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2330 Dátum: 09 jan 27, 18:23:47 » |
|
Köszönöm szépen Nem vagynuk egyfomrák.. Meglepő bátorságra vall hogy ilyet mertem venni...de hát néha ez is kell
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #2331 Dátum: 09 jan 27, 19:11:58 » |
|
Én a felnőtt Felixre gondoltam. És mert Kroni ugyanolyan pimasz, mint Felix, meg a haja is most olyan lett. Morita cool a szoknya. Van még1?
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2332 Dátum: 09 jan 27, 19:15:57 » |
|
de várjál aemy az nem ugrik be milyen? az milyen? rita én is utállom a szoknyákat pfuj *_*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2333 Dátum: 09 jan 27, 19:35:12 » |
|
Van még egy drága Aemy Kell?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2334 Dátum: 09 jan 27, 19:39:21 » |
|
Dejóó*___* télleg ari vagy :" D Szoknyákat énse szeretem, legalábbis hordani nem. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #2335 Dátum: 09 jan 27, 19:43:53 » |
|
Morita Aemym azt üzeni, hogy örömmel megvenné tőled azt a plussz szoknyát. Csak azért nem ő ír, mert épp vacsit főz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2336 Dátum: 09 jan 27, 19:49:22 » |
|
uristen énis nagyon nem szeretem a szoknyákat :'DDD nadrág párti vagyok xD márévekóta ünnepségre se mentem szoknyába =S
>> dejó dolgod van Gábor... ott az asszony a háznál :'D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 27, 19:50:44 írta Crispy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #2337 Dátum: 09 jan 27, 19:52:06 » |
|
Aemy azt üzeni, hogy: Már megin ezze gyüssz? Kapni fogol a popódra. xD Csúnya csúnya nyuszi És igen nagyon nagy mázlim van, tekintve, hogy csak néhány dolgot tudok megfőzni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 27, 19:52:44 írta Gabor-sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2338 Dátum: 09 jan 27, 19:53:17 » |
|
uristen kezdek félni :'D de én nemis jöttem még ezzel de ijet... Gábor itt fórumozol miközbe Aemy főz :'D igazán segíthetnél neki ... :'D biztos örülne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki