xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #2295 Dátum: 09 jan 18, 23:07:00 » |
|
Zemori ehez csak sok szerencsét tudok kívánni x"DD hm am nyenyenyenyenyeeeenyee én már láttam hugikám arcát szal kinyírhatsz de akkor is berakoko egy képet bár most tárgyalunk a feltélekről és módosításokról x"D Moonie neked is csak sok szerencsét tudok kívnánni ehez xD én soha nem akartam író lenni igaz állítólag ha akarok akkor nagyon szépen tudok fogalmazni de nem különösebben érdkel ez a dolog én inkább görnyedek a gép előtt x"DD hm közben sikerült megalkudni szal amint sikerül berakom a képet xDDD na szóval ez nem olyan jó mint az eredeti sőt a mosoly-t ezen kissé elbasztam na mind1 szal a lényeg hogy panaszkjodtam hogy nem mosolyog csináltam neki bohóc mosolyt :3 http://kepfeltolto.hu/i/?t=img&id=342693 az eredetin a szemeit is egcsináltam csak tiltakozott xD bár lehet így jobb is mert hugikám szemei nádon szépek x"D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 18, 23:10:30 írta xenon »
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #2296 Dátum: 09 jan 18, 23:07:59 » |
|
Mondjuk az igaz, hogy szerintem ha valaki tényleg "jól" (nem tudom, mennyire tudom ezt megállapítani, nem tartom magam olyan "jó"nakxD) akar írni, érdemes nyitott szemmel járnia a világban, és nem csak nézni, hanem látni is És rájöttem, hogy én imádom az ellentéteketxD Meg hogy jobb vagyok az angst (sötétebb, szomorúbb, elgondolkodtató...stb.) írásban Talán azért, mert alapból pesszimista típus vagyok Kösz xeni, remélem sikerül És neked is, Zemori néni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 18, 23:08:30 írta Moonie-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #2297 Dátum: 09 jan 18, 23:12:53 » |
|
Köszi Zemori, azt hiszem rám fért ez a fejtágítás és teljesen igazad van. Jah és igen, a mai világban tényleg nem könnyű íróvá válni és elérni, hogy kiadják az ember műveit, de mindkettőtöknek kívánom, hogy sikerüljön.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #2298 Dátum: 09 jan 18, 23:17:17 » |
|
Á, Moonie!!! Ezt most miért??? mi ez a néni?? Nyá Egyébként köszi:D És kívánom, hogy a ti álmaitok is váljanak valóra. Amennyiben úgy kell történnie. De "az ember nem ura akaratának" :p (Berserk (L) ) Csibe, nem akartam fejtágítani. Ennek olyan rossz a hangzása:p Ha mégis ez volt, akkor sajnálom. Viszont jól esik ha igazat kapok. Az kinek nem? Szeretnék valakit, aki megmondja, hogy mit hagytam ki. Hm. Asszem megyek aludni. Sziasztok. Hmm off? Én: égszínkék, türkiz és zöld:P A kedvenc színeim:p végülis én topic
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2299 Dátum: 09 jan 18, 23:19:41 » |
|
Ó, én szeretnék az írásból megélni, még ha ez nem is lehetséges valószínűleg Gondolkodtam továbbtanulásnál olyanon, ahol írni kell, csak nem igazán tudom, hol lehetséges ez Szerencsére jövőre még nem megyek továbbtanulni (maradok sulimban 1 év szakmai képzésen, ha 4 évet elbénáztam, meglegyen már az a grafikus szakmámxD), így van időm gondolkodni... újságíró nem leszek, mert nem vagyok elég rámenősxD Cikkeket szívesen írnék, vagy hasonló, de nem igazán vagyok tisztában az ilyenekkel sajnos Bocs, Zemori... néha szeretek néniznixD De akkor veled mostantól nem fogok És jóéjt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2300 Dátum: 09 jan 18, 23:21:04 » |
|
Nekem mindig Zemo-chan voltál. ^^ És jóccakát =) Hmm rem senki nem látta xeni képét, de most úgyis megnézi mindenki, no mindegy, de muszi volt Zemo-tól elköszönni x33 Amm jóan, rakok egy képet amin látszik a fejem is, örüjjön aki örül, sírjon aki sírni akar vagy mittomén xPP http://images.iwiw.net/0303/user/00/88/33/14/1/user_8833141_1232314080705_box
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #2301 Dátum: 09 jan 18, 23:23:10 » |
|
nyehehehe ha kell belinkelem mégegyszer X"DD és ki sírna a képeden? xD Senki xDDD Am Moonie és Zemori nagyon jól elvoltak ezzel az írós témával xDD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2302 Dátum: 09 jan 18, 23:24:47 » |
|
A szenvedély xenon, a szenvedély De most én is megyek szerintem, báj-báj^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #2303 Dátum: 09 jan 18, 23:28:47 » |
|
Na de Handy miért sírnánk nincs semmi baj ezzel a képpel azon kívül, hogy olyan képet vágsz rajta mint aki temetésről jött. Vagy csak a bátyád likvidálására készülsz azért van ilyen bús ábrázatod? Jó8 Moonie és Zemori! És bocsi hogy fejtágítás szót használtam, ezzel azt akartam érzékeltetni, hogy most én is megtudtam új dolgokat amikkel eddíg nem voltam tisztában.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 18, 23:29:36 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2304 Dátum: 09 jan 18, 23:31:51 » |
|
Nemis vok szomi, nemlátod h a szemem mosolyog? xD Amm félig mosolygok, a fénytől nem látszik! Amm minden képen mosolyogtam de rájöttem h azok a képek naon nyomik, ezért leszoktam róla xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2305 Dátum: 09 jan 19, 13:50:15 » |
|
íí nkem a "pulcsisok" teccenek legjobban :'dd de am anti tellós, és webkamos képek.! xDD aam akkor már: http://www.myimg.de/?img=XDDDDDDDefaad.gif eez csak azértt kamis mert mekiben csináltuk X"D Tessék kitalálni meik vok ^^.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 19, 14:26:55 írta Gyümi »
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #2306 Dátum: 09 jan 19, 14:32:32 » |
|
Szerintem a jobb oldali vagy. Az én szememet nem tudod becsapni az erő velem van x"D Már ott meg mondtam ahol csak a szád látszott
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 19, 14:33:36 írta xenon »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2307 Dátum: 09 jan 19, 14:39:33 » |
|
Szerintem is a jobb oldali, de talán te vagy Múzsa MSN-en is volt/van kint és az pont 3-ik a kapucnis nélkülitől nekem meg levágták a hajamat, mert már nagyon rossz volt a hajam, nem lehetett "ápolni", az egész tök hullámos volt már
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 19, 14:44:11 írta -Itachi- »
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #2308 Dátum: 09 jan 19, 14:53:49 » |
|
Igen, Sensei az erő velünk van és a szemünket nem csapja be semmi, szóval egyértelmű, hogy a jobb oldali szépség Gyümi. xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nihilus
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2309 Dátum: 09 jan 19, 15:00:33 » |
|
Lil' bit slowpoke here, but..... És igen eljött az a történelmi pillanat, hogy képet fogok kirakni magamról. Először magamat fotózom, elküldöm embereknek, kirakom iwiw-re és most ide xD Nihil és a 2 haverja a hibások!
Áh, ne is tagadd, tudom, hogy neked is jó volt. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|