vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #2310 Dátum: 09 jan 19, 20:30:15 » |
|
Az oviban én sem tudtam aludni de a suliban annál jobban néha borzalmasan unalmas egy egy óra és jártam úgy hogy teljesen mélyen elaludtam és senki sem vette észre szerencsémre
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #2311 Dátum: 09 jan 19, 22:03:43 » |
|
Felkészülsz az egyetemre. Komolyan mondom, némelyik órát altatóként felírhatnák.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #2312 Dátum: 09 jan 19, 22:06:19 » |
|
de még egyébként az egy picit arréb van( még általánosba járok 7.) szóval még lesz időm eléggé felkészülni
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #2313 Dátum: 09 jan 22, 21:28:56 » |
|
Najó, unatkoztam ezért kaptok rólam egy képet [egészen 22:00 ig kinnlesz ] [Kép törölve] Myvipes...xD Ha végre levánszorgok MediaMarktba, hogy vegyek lapolvasót kaptok jobb minőségűt is...de egyenlőre nem, mivel elhagytam a fényképezőm usb kábelét :'D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 22, 22:06:04 írta Aysee »
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2314 Dátum: 09 jan 22, 21:31:55 » |
|
Köszönjük szépen, most le is töltöttem . nesztek h én is itt leek .. bár avataromon lathattok de azért na .. http://kepfeltoltes.hu/090122/DSC00066_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #2315 Dátum: 09 jan 22, 21:38:15 » |
|
Ezt most ugye nem mondod komolyan? T_T Hmmm...fura Mmint hozzászoktam a hosszú hajadhoz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2316 Dátum: 09 jan 22, 21:40:42 » |
|
hmhmm majd ehez is hozzá lesz szokva idővel nah amugy is nem rossz na
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #2317 Dátum: 09 jan 22, 22:52:45 » |
|
Kronitesó... hirtelen azthittem Omnistrife van a képen... olyan fejed lett mint az FWA kitalálójának Fura lesz látni téged rövid hajjal, bár mire újra találkozunk lehet hogy megint megnő
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #2318 Dátum: 09 jan 22, 23:50:15 » |
|
Huh te szokatlan ez a rövid haj neked Krono, eddig téged meg az ilyen sérót nem bírtam össze egyeztetni, de nem rossz, csak hozzá kell szokni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2319 Dátum: 09 jan 23, 03:39:07 » |
|
jézusisten****a x'DDDDD hát.. most megleptél bunshin xDD mien donhuan sérod lett xDDD azért neaggodj még nem tagadlak ki xDD (max le ) de am azért sztem nemvészes nekem igyis teccő x'DDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #2320 Dátum: 09 jan 23, 10:03:53 » |
|
Télleg elég szokatlan még, de sztem nem rossz ^^ szal akkor mostantól a te hajadat is szét lehet szedni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány