Shainingu
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2190 Dátum: 08 dec 29, 12:20:18 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 29, 17:22:18 írta Shainingu »
|
Naplózva
|
\\\"Amikor egy személynek van valami értékes, amit megvédjen…akkor válik igazán erőssé!\\\" \\\"Do not be worried I have influence on you to protect you yet if I die.\\\"
|
|
|
Oxygene
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2191 Dátum: 08 dec 29, 12:31:10 » |
|
Nekem pulykával volt ilyen...de meg oldottam, rá uszítottam a kutyámat (állítólag )
|
|
|
Naplózva
|
"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
|
|
|
|
LaSasuke
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2193 Dátum: 08 dec 30, 00:18:32 » |
|
hát az én szomszédom meg vitte legelni a bikáját és eccer csak elkezdett felém szaladni deh gyorsan beugrottam a szomszédhoz, mert ha elkap végem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akakashi26
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2194 Dátum: 08 dec 30, 04:09:48 » |
|
á most jut eszembe, mikor a mostaninál is kisebb voltam, akkor... próbáltam lovagolni a szomszéd vizsláján #3 vittem nyeregnek pokrócot, meg valami cipőfűzőt kantár ként #Đ yamm hát hogy én miket meg nem ettem... szerintem ami a kertben volt, abból mindenből kóstoltam 1 szer :c) hallod.. arról kellett volna 1 képet csinálni :majom:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 30, 04:10:25 írta akakashi26 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rachet
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2195 Dátum: 08 dec 30, 17:16:30 » |
|
Hát én még most is kisgyerek vagyok Pl szerintem szüleim nagyon kiakadnak azon, hogy egész nap a gép előtt ülök nade amikor még picike voltam szerettem mindent szétverni, és ugrálni le az asztalról
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #2196 Dátum: 08 dec 30, 19:33:05 » |
|
Osztálykirándulás, éjszaka. Idióta társam kitalálta az "emeletes ágyról fejes a matracba" c. játékot. Csukafejessel a fődbe, mert valaki vicces ugrás előtti pillanatban lekapcsolta a lámpát...
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Grubbs
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2197 Dátum: 08 dec 30, 20:19:51 » |
|
nos akkor már én is bemutatkozok hmm...hol is kezgyem... eléggé lusta vagyok , bunko vagy jófej ( döntsd el te ) külsö: nos ha érdekel akkor msn en kapsz képet hobbi: nem nagyon van... kockulás...vagy haverokkal kint lenni ( na ez értelmes volt xD ) imádom az animéket, kedvencek -> Darker Than Black, Hellsing, Fate Stay Night, Yuu Yuu Hakusho és imádom a ... ot ... na kb ennyi.. többi info profilban..de ha érdekel valami akkor irj pm et xD
|
|
|
Naplózva
|
Live to win, 'till you die, 'till the light dies in your eyes...Live to win, take it all, just keep fighting till you fall
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2198 Dátum: 08 dec 30, 20:22:21 » |
|
Üdvözlet néked Grubbs Jelenleg egy mohács melletti kis faluban lakom,nevet nem mondanék,de jövőre Szekszárdra költözöm. (Igen,akkor fogom aktívan Atillát molesztálni xDDD najó nem ) hát igen, de ezt nem tudom mire vélni, hogy te ENGEM. minden nap durrantok egy petártád az ablakod előtt, meg ellopom a szintidet, és te még azt se fogod tudni hogy hol lakom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #2199 Dátum: 08 dec 30, 20:49:40 » |
|
Nemtudod,kit fenyegetsz Nyugi,majd meghívhatsz a kínai kajáldába egy 'Egyél-Amennyi-Belédfér'-re xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ichigo Dave
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2200 Dátum: 08 dec 30, 22:25:54 » |
|
Én is teszek egy próbát! Bár lehet hogy nem érdekel senkit. Na sebaj. Ichigo név a jelentése miatt választottam mert sokat jelent számomra. Néha meg tök olyan stílusban is tudok beszélni (mármint nem a hangutánzásra értem) és mikor először láttam Bleach-et akkor rögtön szimpatikus volt. A Dave-et nem kell magyaráznom asszem egyértelmű. Szőke, kék szemű de nem herceg vagyok aki szeret sportolni hiszen kispályás labdarígó vagyok (régebben nagypályán Ífjúsági NB-I B ligáig vittem). Persze ez nem azt jelenti hogy buta, bunkó, paraszt ember lennék ( manapság ennek tartják a játékosokat), környezetemben legalábbis nem tartanak annak. Amúgy szeretek olvasni újságtól elkezdve könyvekig bármit. Még 23 vagyok és az istennek se fiatalodom!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #2201 Dátum: 08 dec 31, 02:06:21 » |
|
Unatkozom, és csak ezért írok magamról részletesen: Adri vagyok, 14 éves Bpesti fórumkocka,súlyosan otaku jááány.^^ Teljesen Japán megszállott vagyok mindent szeretek ami azzal kapcsolatos (kivéve a wasabit xD) Sorozatfüggő vagyok, de csak a kedvenceimet vagyok hajlandó megnézni X"D (Szívek Szállodája,Narancsvidék,Született feleségek és a Jóbarátok). Én---------->CSAK saját felelősségre >___< Ha bármi érdekel még ezen kívűl írjáá PÜ-t. Én vagyok a legnagyobb Hinata fan a fórumon ezt elhiheted Ja meg a legnagyaobb Naruhinás. NEM tudsz megverni ebben Ha a tulajonságaimat kaaod felsorolni írj PÜ-t és kiegészítem^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rachet
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2202 Dátum: 08 dec 31, 09:49:48 » |
|
jut eszembe, elsős koromba osztálykiránduláson éjszaka denevéreket kergettünk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Detti
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2203 Dátum: 08 dec 31, 21:14:45 » |
|
..Kiskooromba .. minden kaját a fejemre raktam.. húsleves xD és tészták csüngtek a fejemen .Jah meg a fára épitenii akartam egy kis házat mint a filmekben ..és még csak 1 ksi padot csináltam ráültem de kicsuszott alólam .. és bumm le ..a "" pad " meg rám xD .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ichiro
Újonc
Nem elérhető
Senpai
|
|
« Válasz #2204 Dátum: 09 jan 01, 06:43:25 » |
|
Fú. Mi csak öreg bácsinak a lakáskulcsát tettük el mindig amikor elment otthonról, mert amikor berúgtuk a labdát azt nagyon utálta(magányos vén dilis öreg volt) és mindig tűzre dobta a lasztit.. Amikor elment akkor meg bezárta a kaput és belül egy szögre mindig felakasztotta a kulcsot. Onnan meg abszolút 'gyerekjáték' volt leszedni és bedobni a p.csába ^^ Más csínyt nemigen csináltunk. Viszonylag higgadt egyed voltam ^^,
|
|
|
Naplózva
|
"Sorry, I'm late guys, a black cat crossed my path so I had to go the long way" - Kakashi
|
|
|
|