Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
|
« Válasz #2070 Dátum: 08 dec 02, 20:10:04 » |
|
Biztató, hogy a náci Németországot is érdekelte az okkultizmus, a perverzek mentsvára akik azt mondják ők nem azok, csak érdekli őket az okkultizmus. Varázslat nincs ebben a világban, el kéne végre fogadni xP
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #2071 Dátum: 08 dec 02, 20:11:51 » |
|
am Noe képei közül csak nekem nem akarja megnyitni az egyiket? xD
zat hiszem ezennel megmagyaráztama dolgot am a másodikat nem nyitja meg x)
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2072 Dátum: 08 dec 02, 20:12:57 » |
|
Biztató, hogy a náci Németországot is érdekelte az okkultizmus, a perverzek mentsvára akik azt mondják ők nem azok, csak érdekli őket az okkultizmus. Varázslat nincs ebben a világban, el kéne végre fogadni xP Lehet, de én felvállalom mindenki elött, hogy elég perverz vagyok. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kyuubi-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2073 Dátum: 08 dec 02, 20:13:18 » |
|
Szerintetek én hány éves vagyok , de ne nézzétek meg az adatlapomat mert az ugy nem ér . Am én a seedet olyan 17 -nek gondoltam .Héé valaki nem tudja mennyi éves lehet a chakra vagy a cartnecker ??? Látom seed te ilyen pesszimista lélek vagy . Én mondjuk nem .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #2074 Dátum: 08 dec 02, 20:14:59 » |
|
Igen sensei az évek során világosodott a hajam.am de nem gondoltam volna ,hogy még mindig ipirikének irsz :'DDD Én aszittem ,hogy olyan 20 ,21 éves vagy Seed. 12 kyuubi-kun x'DDD pekh már láttam az adatlapodat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2075 Dátum: 08 dec 02, 20:15:18 » |
|
Nézd meg az adatlapjukat, asszem ott van.
ipiri: 20-21? wow.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2076 Dátum: 08 dec 02, 20:17:00 » |
|
hmm jah hmm most mértbajaz? pirizhetek is de nekem tetszik az ipiri am xenon ha akk http://kepfeltolto.hu/i/index.php?id=112679&g=gal ezek közül lesz a tátott szájas hmm hátha igy jo ha érdekelne
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #2077 Dátum: 08 dec 02, 20:20:32 » |
|
Nem baj az nem is azé mondtam Hát igen Seed na most nem vagyok egy pszichológus szal sac/kábé volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2078 Dátum: 08 dec 02, 20:24:21 » |
|
Azt viszont szeretném megjegyezni, hogy az okkultizmus, sátánizmus nem foglalkoztat hitként. Nem hiszek benne, csak nagyon érdekel a dolog felépítése, tanai, stb. Meg akarok ismerni mindent ami ehhez a témához kapcsolódik. A fordított kereszt nyaklánc és sátánimádó zenekaros pólók pedig inkább a zenei ízlésemet tükrözik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #2079 Dátum: 08 dec 02, 20:31:15 » |
|
az a Vízpartos kép tök ari és Mickey egeres Pulcsi x)
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2080 Dátum: 08 dec 02, 20:33:35 » |
|
mitkell kiröhögni a pulcsim jóvolt az a pulcsi és valahol talán megis van ha nem lett elajándékozva :F hmm hát igen tdom én még mindig ilyen ari vok hmm érdekes egomnált ált jól sikerülnek a képek
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #2081 Dátum: 08 dec 02, 20:35:41 » |
|
nem mondtam hogy nem jó pulcsi csak megemlítettem x)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kyuubi-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2082 Dátum: 08 dec 03, 14:30:35 » |
|
Szerintem tiszta jo az a pulcsi .Nekem tettszik .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2083 Dátum: 08 dec 04, 00:27:15 » |
|
Höhö kicsim, feltetted az avatarom ? Imádlak ^^ (L)
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Harrd
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
csodamesés D:
|
|
« Válasz #2084 Dátum: 08 dec 05, 20:34:14 » |
|
csináltam képet.. cska nagyonngayon ratiy lett, szal felseem teszem x____X vagy megnézem h van-e egy jó, ha va akkor felteszem x'D http://img389.imageshack.us/img389/8910/dsc00199bf8.jpg egyre csúnyább vagyok XDDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 05, 21:18:49 írta Harrd »
|
Naplózva
|
|
|
|
|