kyuubi-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2055 Dátum: 08 dec 02, 17:57:57 » |
|
wow , még mindig ilyen vékony vagy , hát akkor rendesen kell enned , mert ,pl. ma a tornaórán pár kör futás után az egyik lány elájult mert nem evett reggelit .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #2056 Dátum: 08 dec 02, 18:01:56 » |
|
Amúgy tapasztalatom szerint minden baba duccer egy kicsit. Kb 12 éves koromig meg én is pálcikaember voltam, hááát utána.... khmm most meg sem merek szólalni Amúgy Noe télleg nagyon kis hejde helyeske vagy a képeken. Most egy pindurt irigy vagyok amiért gömbalakomban nincs rólam itthon semmilyen felvétel =/
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 02, 18:07:07 írta Ayaka »
|
Naplózva
|
|
|
|
Harrd
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
csodamesés D:
|
|
« Válasz #2057 Dátum: 08 dec 02, 18:04:06 » |
|
akkornálam pont fordítva lesz? soghanem voltam pálcikaember T___________T
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2058 Dátum: 08 dec 02, 18:06:45 » |
|
hé én rendesen eszek csak nem rendszeresen am tényleg nálam nemtudják hova tünik a kaja mert én sokateszem amugy hmm
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2059 Dátum: 08 dec 02, 18:10:47 » |
|
Höh én egyesek szerint dagi vagyok .. De en meg sose voltam dagi .. Majd elökeresem a picibabas képeim és lefotozom és felteszem ..
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2060 Dátum: 08 dec 02, 18:57:53 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2061 Dátum: 08 dec 02, 19:00:11 » |
|
nemis piszkáltalak miaz h piszkáltalak kikérem magamnak ezt a hangnemet am marhajó ez a karácsonyi olyan cuki és ez a másikis de a karácsonyi juj mek elolvadni
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2062 Dátum: 08 dec 02, 19:00:29 » |
|
...
16.
Hittelek úgy 19-nek... Így HSZ-ek, gondolkodás alapján...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
|
« Válasz #2063 Dátum: 08 dec 02, 19:01:57 » |
|
'csába akkor én sem írom ki máskor a koromat, és akkor engem is lehet hinni vminek
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 02, 19:02:37 írta Slane »
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #2064 Dátum: 08 dec 02, 19:22:35 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 02, 19:23:47 írta ipirike »
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #2065 Dátum: 08 dec 02, 19:57:06 » |
|
hű sok sok kiskori kép bár noe az ultrahangos vagy milyenes képpel ütött x) és dájó mindenki Olyan árányos hogy felölt magáról képet x) am Noe képei közül csak nekem nem akarja megnyitni az egyiket? xD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2066 Dátum: 08 dec 02, 20:03:15 » |
|
...
16.
Hittelek úgy 19-nek... Így HSZ-ek, gondolkodás alapján... Wow, hát. Köszi. Az elég sokáig tartó(höh, végülis jelenleg is) depi valamilyen szinten komolyabbá tett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
|
« Válasz #2067 Dátum: 08 dec 02, 20:05:36 » |
|
Csak pesszimistábbá, és sátánistábbá xP Komolyabb nem hiszem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2068 Dátum: 08 dec 02, 20:07:37 » |
|
Hát ugy is kifejezhetem magam, hogy mivel nem tul sokszor vagyok vidám, ezért elég ritka a hülyülös komolytalan állapot, és általában komolyabban viselkedem. A pesszimizmussal egyetértek. Végülis a sátánizmussal is, legalábbis szerintem emiatt kezdtek el érdekelni a sötétebb dolgok, zenék, az okkultizmus, stb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2069 Dátum: 08 dec 02, 20:08:52 » |
|
hmm ipirike azthittem világossabb a hajad...azaz most ugye világossabb a hajad? xenon azér jó h tod h egyik képem ultrahangods de egyiket se nem nyitja meg neked hmm am csak én nem néztem seedet időssebbnek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|