Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #1785 Dátum: 08 nov 05, 18:13:00 » |
|
lol kronosz csak poénból írtam a hamiltonos dolgot ^^" pedig éreztettem benne az iróniát,ha nem vetted észre,hát így jártál ^^" amikor meg azokat a HakuStyleHsz-eket írom azokat is csak poénból ^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1786 Dátum: 08 nov 05, 18:17:01 » |
|
:D Ne vegyél már komolyan csak beszologatok nyugi van . Látszik még nem ismersz eléggé .
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1787 Dátum: 08 nov 05, 18:18:03 » |
|
Monnyuk téged lehetetlen kiismerni sztem.. :O xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1788 Dátum: 08 nov 05, 18:19:30 » |
|
Gyümi cuki kép^^ OMG én meg most találtam egy olyan képet magamról amin még barna volt a hajam sokkkkkkkhatás
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #1789 Dátum: 08 nov 05, 18:19:59 » |
|
jó,ha ismernélek poénra venném,de eddig kb. váltottunk 5szót max,aztis még anno a duma topicban na ne offoljunk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1790 Dátum: 08 nov 05, 18:32:48 » |
|
Monnyuk téged lehetetlen kiismerni sztem.. :O xD
Hehe, igen mert én ien titokzatos vagyok, és éjszaka mikor a telihold fénye bevilagitja a sütét utcakat, eljövök én mert oankor előtör az igazi énem ugyanis ÉN VAGYOK A KENDER LOVAG ...... Nyeh okké Víír én aszittem most is barna vagy de akkor fekete biztos.. ... Nemsoká teszek fel képet. Gyümi rájöttem h meik képed a legjobb! A boxolos, azt telleg nem lehet felülmulni. az a legflegmabb felgma arcod :D ö ha nem ugrik be tood a webcamos boxolos Múzsával.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1791 Dátum: 08 nov 05, 18:39:04 » |
|
Buktad kroni most lila a hajam ennyit erről
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1792 Dátum: 08 nov 05, 18:39:58 » |
|
Figy, nalam ez ugy van sötét van, meg vilagos tied sötét azon belül fene tudja már mien.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1793 Dátum: 08 nov 06, 19:09:49 » |
|
omg ... kronit lehetetlen kiismerni? háthányszor szopatott be azzal hogy elhittem amit mond? :F sokszor. tehát. egyetértek -___-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1794 Dátum: 08 nov 08, 12:51:17 » |
|
Engem csak azzal szopat hoyg 6x elmondatja velem a dolgokat...mostmár akkor is ráhagyom ha tényleg nem hallja, bár nem tudom ez mikor van... eszembe jutott hogy van egy képem mindjárt felrakom http://kepfeltolto.hu/i/?281024
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 08, 13:00:12 írta Morita »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1795 Dátum: 08 nov 08, 22:09:11 » |
|
LOL Morita... Kicsit átmentetek muszlimba? De jó kép!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #1796 Dátum: 08 nov 09, 06:44:45 » |
|
Jézusooom Rita x'DDDD Huh... de..hátöö...jó kép : D x'DD majdnem olyan jó mint az én fejjel lefelé ülős picture-öm x'D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 09, 08:06:52 írta kana-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #1797 Dátum: 08 nov 09, 09:39:03 » |
|
Mori az most Tényleg egy törölköző a fejeden? x"D mert nekem nagyon annak tűnik x"D
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1798 Dátum: 08 nov 09, 14:32:59 » |
|
Fuh Xenon zseni vagy...igen az egy törülköző... Tudni illik az én hajam nagy...és vagy 3/-ed óra lett volna megszárítani ilyen kis teljesítményű vackokkal amik ott vannak, szal inkább így végig mentem szoboszlón, kicsit se néztek az emberek, de nem izgatott... Am Kannus ne fikázz...te meg hintalovaztál Hát igen...de én már egyik angol faktra átmentem...körbetekertem egy sálat a fejemen és mikro a tanár megkérdezte hogy miért, megmondam hogy tegnap megtértem és muszlim lettem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1799 Dátum: 08 nov 09, 22:54:56 » |
|
omg ... kronit lehetetlen kiismerni? háthányszor szopatott be azzal hogy elhittem amit mond? :F sokszor. tehát. egyetértek -___- wtf? ezt most hogy kell értenem ? -.-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|