xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #1770 Dátum: 08 nov 02, 18:38:27 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Zato-7
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1771 Dátum: 08 nov 03, 21:45:47 » |
|
Avatarom: Yagari toga ^^ Banner: Naruto Userbarok: Most soroljam? x'D Ha nem gond, akkor ennyit közlök a népel ^^' OFF: adolf5 userbar? Az meg ki?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #1773 Dátum: 08 nov 04, 12:23:48 » |
|
Hehe Jó kép Gyümi de miért van fejjel lefelé? am megoldottam a dolgot egyszerűen elforgattam a képet x'D
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1774 Dátum: 08 nov 04, 14:12:37 » |
|
JA én is elforgattam a képet, nehogy kitörjön a nyakam . Am remek kép gyümi itt is szép vagy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1775 Dátum: 08 nov 04, 15:01:15 » |
|
hhhhmmm nagyonjóóólett a manga x""DDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1776 Dátum: 08 nov 04, 15:04:55 » |
|
Én méf nem olvastam eeel. de elfogom...xD Am épp az a lényeg hg ne forgassátok el, mert úgy szar...:F
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gibbi
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1777 Dátum: 08 nov 04, 20:58:15 » |
|
Ha vki eléggé laza el se kell forgatnia...úgyh simán elfordítom a fejem és LÁTOMXDam széép...h ne légyen OFF:képes vagyok fejreállított képeket megnézni,anélkül h elforgatnám a képet<--ezegy fontos infóó
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag,lakhely:TOBI sziget,Madaragakure (no sato) TOBI sziget algafutára Mesterlövész osztag tagja Tobi magazin szerkesztője ♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1778 Dátum: 08 nov 04, 21:02:26 » |
|
Tök jó kép rólad Csillaggyümi!! Nagyon szép vagy rajta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1779 Dátum: 08 nov 05, 00:11:28 » |
|
Höhö megjött az egod, kicsi oroszgolyo. Ez a kép ... emo powerpuff. Nyeh de az imádott felgma nézés itt is bevillan , legjobb kép a kosárlabád -.-" Azt nem mutogatod itt mi ? Vagyis emesenen láttam, peddig itt is lehetne ám mutogatni ha mar vissza kényszeritettetek forumra . Nyeh majd eccer teszek fel képet magamrol de én inkabb régit xD... Nyeh Ui.: Gyümölcsös kéne menni bilcsizni hétvégén, megyüüüünk ? *.*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 05, 00:13:46 írta kronosz7 »
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1780 Dátum: 08 nov 05, 00:19:20 » |
|
Drága Gyümi, tökmindegy, hogy fordítom a képet, mert mindenhogy szép vagy rajta, szóval le a kalappal. XDD Am most, hogy mondod Krono, nekem is időszerű lenne már képet felraknom magamról, csak előbb kéne csinálnom néhány olyan képet magamról amin élő emberre emlékeztet a külsőm. XDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 05, 00:22:43 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #1781 Dátum: 08 nov 05, 10:26:58 » |
|
Kata,nagyon jó kép tényleg szép vagy. Már majdnem felérsz az én szépségemhez..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1782 Dátum: 08 nov 05, 18:02:35 » |
|
Köszi Ritaa Nem is flegma.. xD jah és a kosarason hülye fejem van..x'D ÖÖ lehet hg hétvégén nem tok menni, de felőlem igen...xD értelem >.< jah am kösziii xD Nemmindegy hg hg van forgatva Hmm Peti.. ez lehetetlen. x'D ésamköszii.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1783 Dátum: 08 nov 05, 18:06:31 » |
|
Akkor mien ha nem flegma te dilibogyó ? Az felgma ien nyeh nézés .. Amugy nem sértésnek szanom de te biztos ismered akkor azt a shinichit ő meik nemet szereti ? Igy pár hsz-e utan nem tom öö eldönteni. Hamiltont szeretii, megg most ez a szépséges dolog hmm érdekes . De no para ez csak elsö véleményem lessz még több is .
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1784 Dátum: 08 nov 05, 18:10:10 » |
|
Jó akk flegma...xD Shin hetero xD
|