xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #1755 Dátum: 08 okt 28, 14:11:59 » |
|
nos mivel annyira unatkozom hogy nagyon gondoltam beteszem az egyik Conon készült képet szerény személyemről mondjuk a hangsúly Crispy-n van akit a kezemen tartok mondjuk nem túl előnyös de jobb mint a semmi nem? és felelősséget nem vállalok az esetleges látószervet ért sérülések miatt
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 okt 28, 14:12:46 írta xenon »
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #1756 Dátum: 08 okt 28, 14:57:24 » |
|
De kis husi és nagyon édi a nyusszancs a kezedben ^__^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #1757 Dátum: 08 okt 28, 16:05:28 » |
|
köszönöm de a nyuszi Aemy érdeme hiszen ő készítette rá a köpenyt xD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Wegita
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1758 Dátum: 08 okt 28, 18:47:55 » |
|
hello! Mikós Norbert vagyok a valóságban (mst 7.-es)! azért választottam ezt a nevet mivel a DBZ volt az első ,,favorit" anime-m ! és abban van benne Vegita! ő egy flegma emberke aki nagyon erős! és átírtam az első betűjét W -re ! már nem emléksz miért de vmiért bisztos ! Imádok mototrozni, deszkázni , sportolni ,gépezni , ps2-zni , tv-t nézni ! hobbym: pc, ps2, gördeszka, és egyéb sportok !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Han-Joe
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Hivatásos fórumleső xD
|
|
« Válasz #1759 Dátum: 08 okt 28, 20:45:17 » |
|
Szia, Naruto-Kun Website Fórum! Han-Joe, polgári nevemen Hanák József Ferenc volnék. A Han-Joe becenév a polgári nevemből ered Sok jó dolgot szeretek, de hosszú, ezért nem sorolom fel. 1 társoldalatokon is ott vagyok, de ezt csak azok tudják, akik ott vannak Most úgy döntöttem, hogy itt is fogok írni 1 párat! Barátságos vagyok. Most mást nem fogok írni, mert elegem volt az írásból Sziasztok, próbálok rendszeresen írni!
|
|
|
Naplózva
|
Aysee kutyája^^ | A világ egyetlen és igazi kedvesköcsögje | NHFK Tag és Mottókitaláló^^ | Idegbeteg álmodozó
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1760 Dátum: 08 okt 28, 21:18:22 » |
|
hát üdv han-joe érezd jól magad a fórumon
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Owner
Újonc
Nem elérhető
ALL HAIL OF! 8o|
|
|
« Válasz #1761 Dátum: 08 okt 28, 21:45:56 » |
|
Hello! Nos, ha már Han-Joe bemutatkozott, akkor én is megteszem. Mindketten ugyanazon a társoldalon vagyunk fennt. Vannak itt is akik ismernek. Akik ismernek azok között vannak olyanok akik szeretnek és vannak olyanok akik nem. xD Hobbim mily meglepő: Anime nézés és manga olvasás. Ja és imádom az igénytelen Naruto-s oldalakat parodizálni. Emellett nem rég készítettem egy Parody Mangát ami nagyon tetszett az OF-eseknek és kb. 9-10 NKW-snek. (Azért 9-10-nek mert annyian látták. ) Egyesek szerint nem vagyok normális. Sőt, a kettesek szerint is meg a hármasok szerint is meg a né- ... xDDDDDDDD Nah, szal üdv NKW fórum!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1762 Dátum: 08 okt 28, 21:48:07 » |
|
Ajjajjajajjajajjajajjjjj Ennyiből össze is tudnám foglalni a helyzetetXD De az a manga tényleg jó lett. Tényleg nem vagy komplett És üdv néktek!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 okt 28, 21:51:57 írta Takemitsu »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1764 Dátum: 08 okt 28, 22:24:57 » |
|
Üdv a fórumon néktek! amúgy az a manga érdekelne engem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1765 Dátum: 08 okt 28, 22:42:55 » |
|
Neee, megszálltak minket xD De legalább Yoshi (Han-Joe) normális... nem úgy mint szöszmanó (neki nem vagyok hajlandó leírni a rendes nevét xD) Am üdv itt (is)!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #1766 Dátum: 08 okt 29, 08:29:00 » |
|
Vohóóó Han joe és Offi itt ?O_o azt hittem megzakkantam vagy hogy az ofnak új külseje van de nem ezek télleg ők XDDDD és ez télleg az NKW fórum xDDD Saphi: egy menyét? xD esetleg élő? mert abban nem tudok segíteni de van egy bazinagy láda ősrégi plüss valahol a házban lehet van közte menyét is xDDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Han-Joe
Chuunin
Nem elérhető
Hivatásos fórumleső xD
|
|
« Válasz #1767 Dátum: 08 okt 29, 12:32:23 » |
|
Úgy látszik, már találtam nem OF-es barátokat De köszönöm Noemiminek, Saphirának, (és innentől OF-esek ) Morimotonak, Takénak, Xeninek, és Luminak (gaara_fan), hogy üdvözöltek!
|
|
|
Naplózva
|
Aysee kutyája^^ | A világ egyetlen és igazi kedvesköcsögje | NHFK Tag és Mottókitaláló^^ | Idegbeteg álmodozó
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1768 Dátum: 08 okt 31, 21:31:47 » |
|
ááá üdv nééktek barátaim ccsak azt akarnám kérdezni hogy esetleg azt a mangát énismegtekinthetném vmijen móóódon? XDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
What a sick, mazochistic lion..
|
|
« Válasz #1769 Dátum: 08 nov 02, 18:27:40 » |
|
az izé engem is érdekelne mily meglepő xD valakinek még?
|
|
|
Naplózva
|
Egy ember halála tragédia, millióké statisztika. kuciblog.
|
|
|
|