Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1290 Dátum: 08 jún 14, 20:15:49 » |
|
Nem Norcyka...odáig én se fajulnék...De Mikototkám szereti a Norcsát...vagy legalábbis azt mondta... Ok Nóri...te nóri leszel...ha dühös vagyok rád akkor Nóra...vagy ha elfelejtem hogy azt utálod akkor is Nora...szal ált Nóra leszel...kivéve ha Nóri...szal érted..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1291 Dátum: 08 jún 14, 20:42:51 » |
|
Énénénén...én vagyok az uncsija...(enyhén szólva lelkes vagyok) WoW bero...csak ennyi? Kezdesz elpuhulni, nem? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ezt pont te mondod?? neked elég lenne 2 pohárral a heinekenből is x'DDDDD am nekem tetszik a felhozatal elősször most Siófokon ittam tequilát... nekem nagyon bejött
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1292 Dátum: 08 jún 14, 20:49:57 » |
|
Na de most mit kell húzni azzal hogy nem iszom sokat...de van egy olyan érzésem hogy többféle piát kóstoltam meg mint te...csak szimlán én egy korty után vélemény mondtam...és én igy boldog is vagyok...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1293 Dátum: 08 jún 14, 20:52:21 » |
|
tényleg kitudja lehet hogy rita egy zugivó (na jóvan...no....)
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1294 Dátum: 08 jún 14, 20:53:09 » |
|
sztem nem én voltam az aki beszólt de mindegy :F nemmondtam h ezzel gond van xD hmm... hát ha temondod biztos úgyvan.. hisz te mindíg mindent jobban tudsz xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1295 Dátum: 08 jún 14, 20:58:34 » |
|
Ez igazságtalan amit velem teszel...én nem szóltam be... Én szarkasztikus voltam...mellékesen ne gyere már mindig azzal hogy mindent jobban tudok...nem mindent...csak van amit igen...de ez iaz szerintem fordítva is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1296 Dátum: 08 jún 14, 21:22:52 » |
|
Én meg a falat ütötten egy kézzel ... Valahogy nem tört szét , de a kezem eltört
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
Chidori-san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
NaruSaku és Minato fan :D
|
|
« Válasz #1297 Dátum: 08 jún 15, 12:39:34 » |
|
eh... nem rossz:D nekem ugyan nem tört el. a fa törzséről egy darab viszont a kezemhez ragadt. tiszta lila és véraláfutásos lett... bár már csak lila:D
|
|
|
Naplózva
|
Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
|
|
|
kyuubi-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1298 Dátum: 08 jún 15, 12:42:44 » |
|
nekem is volt már olyan hogy beleütöttem a falba azért mert a szomszédban a kutyák vonyítottak reggel 5-kor .egy kicsit bepöccentem oszt beleütöttem a falba . a falnak nem lett baja de a kezem az fájt .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1299 Dátum: 08 jún 15, 13:09:48 » |
|
Nóra szép név bár errefelé elég ritkaság .Nem mintha az én nevem gyakori lenne annyira. Ja amugy az én nevem Cintia. De majdnem Júlia lettem. Én meg merőben kerülöm az alkoholt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 15, 13:14:27 írta Rina »
|
Naplózva
|
Az emberek döntései a kulcs a boldogság kapujához!\\\"
\\\"Küzdj hogy, mind elérd a céljaid\\\"
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #1300 Dátum: 08 jún 15, 13:22:49 » |
|
hát én c sak kétszer törtem be a fejem mind a kettő bringável eggyik a PEDÁL ált bele a tarkómba 5 évesen aztán a kormány pár centivel a halántékom mellé 6 évesen hát igen aztán még ott van az amikor rá álltam a székre 4 évesen Persze a széknek mért ne lett volna kereke azán kigurult alolam BUMM az asztalsarkába az orrom hát igen aztán 3 évesen valahogy akk is eltört az orrom aztán 1,5 évesen harisnyával és zoknival a lábamon beleléptem a forró kamillateába ami azért volt ott hogy átgőzöljék vele a takarót mert akk még nem tudták hogy asztmás vagyok és azt hitték hogy megfáztam persze nekem attól a gőztől csak rosszabbvolt úgyhogy próbáltam menekülni és hát perszehogy a forró teáb (azóta is ott az égési seb a bal lábamon) aztán 6 be volt zárva az ajtó belevégtam ököllel az ajtó csak reccsent a kezem meg szép lila lett
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
kyuubi-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1301 Dátum: 08 jún 15, 13:26:04 » |
|
ahogy látom és olvasom neked "fehőtlen" gyerekkorod volt .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
AVENGER
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1302 Dátum: 08 jún 15, 20:00:26 » |
|
lássuk: szeretem a barátnőm utálom:magamat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1303 Dátum: 08 jún 15, 20:03:41 » |
|
ou hát ez egy kicsit fura bemutatkozás volt mé utállnád magad azt még én se teszem pedig én itt vok rá kellett döbbennem a fórum leg önbizalomhiányossabb embere (ám nem is)
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
AVENGER
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1304 Dátum: 08 jún 15, 21:53:29 » |
|
Én kiskoromban fociztam az osztályteremben!és lefejeltem a radiátort,össze kellet varni a fejem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|