24 nov 16, 05:54:30 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 77 78 [79] 80 81 ... 681
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Én  (Megtekintve 1520943 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
Gangstakun
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1170 Dátum: 08 ápr 22, 18:38:03 »

Mi mindig a p*nnon hibabejelentőt hívtuk baromságokkal ! Egyszer azt mondtam a nőnek jó parasztosan , hogy mikor a kádbn játszok a telefonommal megb... az áram és miért lehet ez ... Mind a padlón fetrengtünk a rühügéstől >.<# ... De még volt pár jó nagy poén ... >.<# Én tessómmal nem szórakoztam , mert idősebb nálam , de ,ha kisebb lett volna akkor se szórakozk vele ... Viszont volt , hogy az 1ik tanárnak akit utáltunk ikor írt a táblára az elsőpadból összedzsuváztuk a kabátját ... A tesi tanárt meg 1szer fejberúgtuk labdával nugget: ...
Naplózva

SR club alapító és tag
feleségem : Zakuro
lányaim : Tenchi , Pomegranate

Ledenay
Újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Néma figyelő

« Válasz #1171 Dátum: 08 ápr 22, 19:38:27 »

Emléxem,h 6.ba (asszem) medicin labdákat hajigáltunk...és én már akkor is óügyes gyerek voltam  Nevet nya és hátra kellett dobni a labdákat...én meg úgy fejbetaláltam a tanárnőt,hogy csodálkoztam,hogy nem esett össze  :'X  Nevet
Naplózva
Chidori-san
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

NaruSaku és Minato fan :D

« Válasz #1172 Dátum: 08 ápr 23, 13:36:55 »

fejbedobós már nekem is volt medicinlabdával. 1 kilóssal dobáltunk edzésen keresztbe a pályáb (20m). jó ívesen megküldtem, de megcsúszot a kezem és egy kicsit félrement a labda. Szal a lényeg, hogy jó nagy ívből 20 méterről ráesett az 1 kilós labda csapattársam fejére. Szegény egy 2 percig azt se tudta hol van... De engem is kapott már el jópárszor labda. Volt, hogy beáltam a kapufának támaszkodva. 5. es voltam, 1. edzésemen. Ott állok nagy lazán erre dob egy csapattársam (aki már 4 éve kézizett, szal marha erőset dobott) és telibe képen talált (naja, célozni nem tudott.. Neeem ) Hát én is kaptam egy fejet:  Technikai KO
De volt, hogy csak kóvájogtam és úgy lőttek ki, meg egyszer egy másik csapattársam (még új volt, de magas... még nállam is magasabb Nevet ) beállt elém végekezni, én talajról megküldtem izomból a labdát, csakhát kicsit későn engedhettem el, vagy ő volt béna, szal telibe képenkapta... utána egyre ritkábban járt edzeni, ellenem meg nem védekezett többé >.<# >.<# >.<# valyon miért?  Gondolkozik Gondolkozik Gondolkozik
Olyan is volt, hogy el akartam venni az ellenféltől a labdát sprint közben, sikerült is, csakhát a lábam alá gurult... Ráléptem, zuhantam hanyatt és a kezem később ért le, mint afejem, szal nagyot koppantam...  Johhny Depi de nyertünk  Győztes 
De akkor is az volt a legjobb, amikor szépen ugrás után egy csaj lábáraérkeztem és leforúlt róla a bokám... szépen lelilut 2 perc alatt a duplájára dagadt és mit hoztak rá? persze jég helyet... HIDEG SÖRT Söröz  a mai napig nem sikerült rájönömm, hogy ez a jég szerepét játszotta volna vagy le akartak itatni, mert úgy kevésbé fáj...

Am. mi a tanárokat csak kizárni szoktuk a terembőlXD

Oh, majdnem elfelejtettem: egyszer nem volt víz az öltözőbe, mert szedtek odakint szét valamit. A csak meg nyitva maradt... (lehet én hagytam úgy, nem emlékszem rá, lehet nem én) Míg mi nyugodtan edzegettünk visszajött a víz  No comment  Edzés végén az öltző melletti szertárban feltünően szivárgott a víz az öltöző felöl. Mikor kinyitottuk az ajtót a köszöbben egyszintben az egész öltörőben kb. 4 centis víz állt. Nagy nehezen beléptünk a másik küszöbre, csapattársam csukája kis csónakként elúszott előttem Pojén az nagy poén volt Pojén Pojén Pojén  persze nekünk kellett a vizet lapáttal és kis pohatakkal vödörben legszedni és másnap kiírták az öltözőbe, hogy: "az öltöző ki lett súrolva, kérjük vigsázzatok a tisztaságra"
 No comment No comment No comment No comment No comment No comment  ezt is nekünk köszönhetik... szal ebből az a tanulág, hogy ha sok hülyeséget akarsz átélni és jó kis poénokat, menj kézizni. persze ez csak néhány dologvolt 5 éves pályafutásomból >.<# >.<#
Naplózva

Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
Ledenay
Újonc
*

Néma figyelő

« Válasz #1173 Dátum: 08 ápr 23, 18:57:56 »

Hehehhh.... Nevet ez kemény  Nevet Multkor mesélték apámék,hogy 3-4 éves koromban sportot űztem abból,hogy a készletes csészéket,meg poharakat vágtam a hátammögé  Nevet Díjjazták rendesen  Nevet :'X
Naplózva
Chidori-san
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1174 Dátum: 08 ápr 23, 19:00:58 »

én nem direkt én csak ittam letettem a földre öt perc múlva valaki felrúgta:D ja meg kiskoromban bulémiás hajlamokat mutattam. azzal szórakoztam (én nem emlékszem, anyáékmesélték) hogy ledugtam az ujjam a torkomos. nem hánytam csak öklendeztem, de elvileg imádtam. most nincs az az Isten, hgy én ledugjam az ujjam a torkomon. annyira részeg még nem voltam soha:D
Naplózva

Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
Rekage
ANBU újonc
*

What a sick, mazochistic lion..

« Válasz #1175 Dátum: 08 ápr 23, 19:08:36 »

hehh én alvajáró vagyok...néha kiabálok éjszaka...meg egyzser megágyaztam a fürdőkádban aztán visszamentem a tök üres áágyba >.<#
Naplózva

Egy ember halála tragédia, millióké statisztika.
kuciblog.
Sarachi-kun
Chuunin
*

ThePeopleWhoIsBurnedd

« Válasz #1176 Dátum: 08 ápr 23, 19:10:17 »

En bulibvan kiementem a balkonra es leultem a szelere. Lassan elaludtam mikor erzetem, hogy valaki befele rant, es magara huz. Ott aludtam el azal aki berantott. Aszem a baratnom vagy e baratom volt. Nem tudom
Naplózva
Ledenay
Újonc
*

Néma figyelő

« Válasz #1177 Dátum: 08 ápr 23, 19:13:04 »

Rekage... az se semmi xD én ha hasonfeküdtem akkor felkönyököltem és motyogtam,aztán meg visszatettem a fejem a párnára...ha a hátamon feküdtem akkor meg felültem,mondtam vmit,és visszazúgtam,és általában mindig lefejeltem vmit >.<
Naplózva
Chidori-san
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1178 Dátum: 08 ápr 23, 19:23:01 »

Rekage: lol... én frászt kapnék ha reggel egy üres ágyban ébrednék és az ágyneműm a kádbanlenne...vagy ha felkelek és éppen nem tudom hol vagyok. de az emúgy veszélyes nem? vagy nem mászik ki az alvó ember az ablakon vagy valami?
Én nagyon hülyén tudok aludni. nyáron pl, mikor még kerítés se volt és tárvanyitott ablaknák 40 fokban éjszaka (az mászik be felettem aki akar, de ha felkelek reflexből dobom utána a shurikentXD ... ami miatt megjegyzem mehetnék a sittre, habár ő tört ben... mind1, így kell ezt) és akkor reggel arra kelen, hogy egyik lábam kint az abakon a másik lelóg az ágyról, volt olyan, hogy csak a fejem lógott le és mind a két lábam kintvolt az ablakon (képzelem milyen fejet vágott a szomszéd). amikor azt álmodom, hogy zuhanok valahonnan akkor mior felkelek, pont zuhanok a földre... ha szerencsém van akkor nem képpel lefele. van amikor 180 fokos fordulat miatt olyat fejelek a falba, hogy még 2 napig alszokXD  nekem emiatt nincs az ágy közelébe polc meg hasonlók, mert akkor az tuti eltöri valamimet és ezért van a falamon egy jó kis szőnyeg...
bár most vagyok olyan okos, hogy az ágyam mellett a földön van egy tászerűség, amiben tartom a kulcstartó készítéshez szükséges kellékeket. szal ha esek az ágyról, akkor egyenesen az ollóba a szikébe a rajzszögbe meg a vonalzóba de az nem veszélyes... szal remélem nem zuhanos le sehonnan álmomban. persz 16 éves fejjel ennyi eszm lehetne... na mindjárt el is pakolom... ha nem felejtem el vagy lesz hozzá kedvemXD mindnesetre ha eltűnök csak úgy egy hónapra akkor lehet már csak szellemént találkozunk... dehogy,
Naplózva

Ledenay
Újonc
*

Néma figyelő

« Válasz #1179 Dátum: 08 ápr 23, 19:53:41 »

Az kemény...Én se vok nyugodt alvó,de sose ébredtem úgy,hogy a lábam az ablakba volt xD Viszont hatalmas ágyam van,de folyton legurulok róla...Általában hétvégenként arra ébredek,hogy nem a párna van a fejem alatt,hanem valamelyik macska a 3 közül xDDD Monnyuk anyuék annak tudnak örülni,ha este 11kor lefexek aludni és másnap délután 3ig alszom xD volt már olyan,hogy benyitottak mengézni,hogy lélegzem-e még xD  Hümm-hümm Nevet
Naplózva
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1180 Dátum: 08 ápr 23, 19:57:53 »

Én 1szer káromkodva ébredtem föl ! >.<# Nem tudtam miért csak káromokdtam álmomban >.<# ... ja emg 2 -szer is bunyóztam álmomban és 1-szer a radiátort vertem ököllel 1szer meeg a szekrényt ... Meg a takarót rúgdostam magamról mindig ... Ja meg 1-szer kiskoromban húsvétkörül csináltam magamnak kakaót alais fölolvasztottam az összes csoki nyuzsit a gázojn >.<# öntöttem hozzá tejet is , de  leragadt az aljára a coski :nuget: szóval végül ittam meleg tejet kevés csokival >.<# ...
Naplózva

SR club alapító és tag
feleségem : Zakuro
lányaim : Tenchi , Pomegranate

Ledenay
Újonc
*

Néma figyelő

« Válasz #1181 Dátum: 08 ápr 23, 20:06:28 »

Multhéten tesómnak szóltam,a repülőútja előtt: "Részvétem...még mindig több repülő van a vízben,mint hajó az égen" >.<#
Apa pár perc fáziskésés után símán lehülyézett xDDDDDDD
Naplózva
Chidori-san
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1182 Dátum: 08 ápr 23, 20:28:13 »

Ledenay: hihi, ez kedves volt.nem tudom, én félek repüléstől... sztem fel se mernék ülni a gépnvagy végig azon malmoznék mikor halok meg. ha csak egy kicsit is megremegne alattam és sztem ott ölném meg magam...
én álmomban nem verekszem, de édren megesik:D ha valaki nagyon felhúzza az agyam akko annak tuti nekimegyek, legyen az férfi, nő, gyerek, felnőtt. ha szétveri a képem akkor is nekimegyek. persze ehz már nagyon dúrvát kell tenni/mondani, bár amikor bunyó van nem én kezdeményezek.  Gondolkozik Gondolkozik Gondolkozik most hogy belegondolok olyan 7 éve verekedtem utoljára amikor a legjobb b.nőm megütött... na az szép volt... nomeg a pályán, bár azt csak ízlásesen, hogy í bíró le lássa. pl.: ha már ugrik akkor testel neki... úgy feltörli a padlót, hogy öröm nézni... persze ha veled csinálják az már nem olyan jó...Nevet na, mind1...

ma órán az ablakunk alatt csipogott egy madár. de hangosan, olyan idegesítő volt. erre mindenki előkapota a telefont és mentek a madárcsicsergéses csengőhangok... a tanár már tejesen ki volt. bár volt amelyik nem is tudta, hogy nem az igazi madár Mosolyog hihi a teremben tiszta chidori hang volt...

na megyek, mert tesóm már nem hagy békén... ő is akar jönni a géphez...
addig megkisérlem megint telepakolni a táskáját súlyzóval... bár tehetnék a füzettartójába egy csipkés, rózsaszín... nem olyan nincs... fekete tangát is... mit kapna ha azt előrántaná órán... na jó, ennyire szemét nem leszek. + ő szivatna, hogy ez a tesómé és akkor meg én égek, hogy ezt pakolom a táskájába. mind1, ez hülye ötlet volt, de végülis gyerek vagyok... és ezek szerint gyagyás isXD
jó 8 mindenki... bár az odébb van
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 23, 20:31:32 írta Chidori-san » Naplózva

Ledenay
Újonc
*

Néma figyelő

« Válasz #1183 Dátum: 08 ápr 23, 20:37:00 »

Jó éjtöt Chidori-san és kellemetes súlyzópakolást  Nevet
am én is félek a repüléstől...jobb a földön,mint ott fent xD
Naplózva
strawberry-san
Gennin
*

Eszeveszett mint Vash XD

« Válasz #1184 Dátum: 08 ápr 24, 19:58:48 »

Sötétedés után csúcsforgalom alatt gyalog az M5ös felvezetőn ^^ de szép idők is az ienek
Naplózva

Nem kocka vagyok csak sok oldalú... egész pontosan 6

Oldalak: 1 ... 77 78 [79] 80 81 ... 681
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins