fejbedobós már nekem is volt medicinlabdával. 1 kilóssal dobáltunk edzésen keresztbe a pályáb (20m). jó ívesen megküldtem, de megcsúszot a kezem és egy kicsit félrement a labda. Szal a lényeg, hogy jó nagy ívből 20 méterről ráesett az 1 kilós labda csapattársam fejére. Szegény egy 2 percig azt se tudta hol van... De engem is kapott már el jópárszor labda. Volt, hogy beáltam a kapufának támaszkodva. 5. es voltam, 1. edzésemen. Ott állok nagy lazán erre dob egy csapattársam (aki már 4 éve kézizett, szal marha erőset dobott) és telibe képen talált (naja, célozni nem tudott..
) Hát én is kaptam egy fejet:
De volt, hogy csak kóvájogtam és úgy lőttek ki, meg egyszer egy másik csapattársam (még új volt, de magas... még nállam is magasabb
) beállt elém végekezni, én talajról megküldtem izomból a labdát, csakhát kicsit későn engedhettem el, vagy ő volt béna, szal telibe képenkapta... utána egyre ritkábban járt edzeni, ellenem meg nem védekezett többé
valyon miért?
Olyan is volt, hogy el akartam venni az ellenféltől a labdát sprint közben, sikerült is, csakhát a lábam alá gurult... Ráléptem, zuhantam hanyatt és a kezem később ért le, mint afejem, szal nagyot koppantam...
de nyertünk
De akkor is az volt a legjobb, amikor szépen ugrás után egy csaj lábáraérkeztem és leforúlt róla a bokám... szépen lelilut 2 perc alatt a duplájára dagadt és mit hoztak rá? persze jég helyet... HIDEG SÖRT
a mai napig nem sikerült rájönömm, hogy ez a jég szerepét játszotta volna vagy le akartak itatni, mert úgy kevésbé fáj...
Am. mi a tanárokat csak kizárni szoktuk a terembőlXD
Oh, majdnem elfelejtettem: egyszer nem volt víz az öltözőbe, mert szedtek odakint szét valamit. A csak meg nyitva maradt... (lehet én hagytam úgy, nem emlékszem rá, lehet nem én) Míg mi nyugodtan edzegettünk visszajött a víz
Edzés végén az öltző melletti szertárban feltünően szivárgott a víz az öltöző felöl. Mikor kinyitottuk az ajtót a köszöbben egyszintben az egész öltörőben kb. 4 centis víz állt. Nagy nehezen beléptünk a másik küszöbre, csapattársam csukája kis csónakként elúszott előttem
az nagy poén volt
persze nekünk kellett a vizet lapáttal és kis pohatakkal vödörben legszedni és másnap kiírták az öltözőbe, hogy: "az öltöző ki lett súrolva, kérjük vigsázzatok a tisztaságra"
ezt is nekünk köszönhetik... szal ebből az a tanulág, hogy ha sok hülyeséget akarsz átélni és jó kis poénokat, menj kézizni. persze ez csak néhány dologvolt 5 éves pályafutásomból