Igen kicist furcsáltam , de csak ego - nak tartottam
... Nekem Bence a keresztnevem ... eléggé rühelhessem , de nem tudpom mire változtassam meg ... többnyire a vezetéknevemen hívatom magam , de általában csak simán tegeznek név nélkül ... szóval te vagyok
Amúgy tb a monogrammom ... És azt a képet még mindig vadászom ...
Na háát szerény és viszonylag visszahúzódó , de barátkozó vagyok ...
Sok embert lenézek , de főleg azokat akik gyerekkel vannak és látszik mennyire meg hogyan nevelik a gyerekük , mert még jó példával nem találkoztam ...
Amúgy meg van olyan , hogy valakinek már alapból nem akarok vagy se köszönni vagy kezet fogni , mert már előre tudom , hogy ez egy gyökér és igazam is szokott lenni ( tapasztalat már volt párszor ilyen 2- nél többször ) ...
Mások dolgait nagyon lebírom fikázni (önkénytelnül is , tényleg nem bírom megállni) , ha nem tetszik még akkor is , ha én se tudok jobbat
Szóval aki jóba akjar velem lenni az kérem ne küldjön fic - keket , mert nagyon letudom húzni ...
) ...
Jó nagy parasztnak állítottam be most magam pedig azért nem vagyok az csak az osztály társaim is olyanok meg néhány tanár, hogy elő rántanék 1 pisztolyt éskiloccsantanám azt a *******... agyát .... Ja azt írtam már , hogy átlagosan higgadt vagyok
Amúgy tényleg nem könnyű felhúzni ... De 2 és fél év alatt meg lehet csinálni ...