24 nov 16, 14:51:38 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 70 71 [72] 73 74 ... 681
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Én  (Megtekintve 1521999 alkalommal)
0 Felhasználó és 17 vendég van a témában
Harag
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1065 Dátum: 08 márc 25, 20:01:58 »

Nekem egyből leesett.
Ipirike, te tényleg jó tanuló vagy, ha 5-ös a legrosszabb jegyed!
Nálunk az kb. egy 3-as.
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
seiri
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1066 Dátum: 08 márc 25, 20:03:01 »

Na akkor én is hozzácsapok a rólam alkotott összképhez néhány dolgot...
Szerény vagyok ( gííí  Nevet ), kedves, barátkozó típus. Mindenkit egyenlőként kezelek, szóval nem vagyok az a lenéző emberke, és nem is bírom az ilyesmit  :'X
Kissé néha elgondolkozó, földfelett járó vagyok  :'X  Szeretek olvasni, fic-et írni, ( most már nem csak animéset) rajzolni is nagyon szeretek, szóval mondhatni hogy egy elveszett művészlélek vagyok. nem véletlenül kedvelem az ilyen Dei típusú fickókat se xD nem áll távol tőlem
De nem vagyok tipikusan otthon lógó se, bár tény hogy szeretek kockulni  Mosolyog Általában bármilyen baromkodásban benne vagyok, és szívesen járok kocsmázni vagy akármilyen ilyesfajta helyre  Mosolyog na ha eszembe jut valami még... akkor hurrá.
Naplózva
ipirike
Osztag Vezető
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #1067 Dátum: 08 márc 25, 20:04:18 »

Ja bocs csak mindig elfeletkezem  :'X , de igy sokkal nehezebb tanulni ha 1-10 ig osztalyoznak  :/
Hat orvosnak keszulok , de csak egy 5-om van ize egy 3-om meg egy nyolcas az olyan -4 es a tobbi meg 10 es 9-es Nevet
Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #1068 Dátum: 08 márc 25, 20:06:24 »

Ipirike... Erre mindjárt válaszolok a suli topicban, mert itt OFF...
Naplózva
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1069 Dátum: 08 márc 25, 20:12:44 »

Igen kicist furcsáltam , de csak ego - nak tartottam >.<# ... Nekem Bence a keresztnevem ... eléggé rühelhessem , de nem tudpom mire változtassam meg ... többnyire a vezetéknevemen hívatom magam , de általában csak simán tegeznek név nélkül ... szóval te vagyok Nevet Amúgy tb a monogrammom ... És azt a képet még mindig vadászom ...

Na háát szerény és viszonylag visszahúzódó , de barátkozó vagyok ...
Sok embert lenézek , de főleg azokat akik gyerekkel vannak és látszik mennyire meg hogyan nevelik a gyerekük , mert még jó példával nem találkoztam ...
Amúgy meg van olyan , hogy valakinek már alapból nem akarok vagy se köszönni vagy kezet fogni , mert már előre tudom , hogy ez egy gyökér és igazam is szokott lenni ( tapasztalat már  volt párszor ilyen 2-  nél többször ) ...
Mások dolgait nagyon lebírom fikázni (önkénytelnül is , tényleg nem bírom megállni) , ha nem tetszik még akkor is , ha én se tudok jobbat Szomorú Szóval aki jóba akjar velem lenni az kérem ne küldjön fic - keket , mert nagyon letudom húzni ...  :/) ...

Jó nagy parasztnak állítottam be most magam pedig azért nem vagyok az csak az osztály társaim is olyanok meg néhány tanár,  hogy elő rántanék 1 pisztolyt éskiloccsantanám azt a *******... agyát .... Ja azt írtam már , hogy átlagosan higgadt vagyok Nevet Amúgy tényleg nem könnyű felhúzni ... De 2 és fél év alatt meg lehet csinálni ...
Naplózva

SR club alapító és tag
feleségem : Zakuro
lányaim : Tenchi , Pomegranate

Crispy
Osztag Vezető
*

« Válasz #1070 Dátum: 08 márc 25, 20:14:14 »

Nah akkor énis leirkálom. Tehát Crispy alias Nóri vagyook és 16.kerbe éldegélek manapság (régebben 4.kerületi voltam)meglepő ugyan de szeretek iskolába járni..persze h nem tanulni xD dehát ott vannak a barátaim Hümm-hümm ésés otthon csak tézékre tanulok ettől függetlenl félévi átlgom 4.54 lett éjjenek a szünetek. ja 8.os vagyok és'94es.
169! centi vagyok Nevet és 65-70 kilo között lebegek valahol Nevet dehát a csoki az csoki Nyelvesít elég szókimondó vagyok és nem avgyok a jótékony és széép hazugságok híve sem. ha nem teccik valmi megmondom ennyi. (tanárok kcsitse szeretnek xD) de persze tudok bűűbájos is lenni a jobb jegy érdekébe  Pojén akkor tudni kell rólam hogy éjjel nappal zenét hallgatok. (órán nehezebb ugyan de ha ügyes az ember nem veszik észre és amit nem tudnak az ugye nem fáj Nyelvesít )
zenei stilusom eléggéváltozatos leginkább rock,metal,emo és hasonló jók Nevet
öltözködésileg.. hmm nemtudom xD ezis azis kérdezzétek a nagyit ő már látott Nevet
a hajam ?xD baarna Nevet a szemem? aziiis Nevet szeretem a társaságot nem éppen vagyok aza magányos fajta minig törekszem kapcsolatot kétesiteni ha egyedül vagyok akkoris. ezért nem vagyok géém fügő inkább a fórum Nevet
nagyon szeretem a könyveket. napersze az izgiket mostani kedvencem az Anita Blake sorozat ^.^ de nem hozták még ki a mostaniakat igy könyv nélkül vagyok Neeem neheee xD  na kábé ennyit rólam Nyelvesít:P
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #1071 Dátum: 08 márc 25, 20:17:47 »

akkor jól tanulsz örülnék ha nekem is így menne, de sajna túl lusta vagyok ezért is inkább szeretek felelni mert azt gyorsan megtanulom mondjuk igaz 4esem (az magyarban 2) is csak egy van az is fizika, de én inkább azt nézem hogy mi lessz a bizi hátuljáb írva és amíg kitüntetett addig nincs gond...
magamról mit írjak mé szóval tanulni nem szeretek, ki járni igen ha van hozzá társaság, szeretek pihenni, enni meg mindent ami jó az embernek tehát a 7 fő bűn közül a torkosság biztos a számlámra írható
szeretek beszélni, vannak akik nem nézik jó szemmel, hogy jó érzéssel tölt el ha kedves vagyok, segítőkész nem szeretek elhamarkodott véleményt alkotni viszont hamar fel lehet idegesíteni de haragtartó azért nem vagyok...
asszthiszem ennyi ha valamit kihagytam majd még írok...
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
ipirike
Osztag Vezető
*

« Válasz #1072 Dátum: 08 márc 25, 20:23:07 »

Noe a jegyeket azt inkabb beszeljuk a "Suli" topicba.
Naplózva

Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1073 Dátum: 08 márc 25, 20:25:15 »

94 - es vagy és 8. - os ? Én is 94 -  es vagyok , de 7.  -es bár leeht ,hogy , mert októberi vagyok ... Amúgy én is keveset tanulok csak si dogára , ha meg tudom , hogy muszáj akkor elolvasom 10 perec ( ez nem hiba , sajt szó a percre Nevet ) alatt aztán készen van ...  Olvasni nem nagyon szeretek , de azért 1-2 könyv még el megy ... Ja és rettentő lusta vagyok >.<# ...
külsőm már naggyából írtam ... Azóta se változott ...  Zenét én is hallgatok amikor tudok ... A tanárok engem kedvelének ... pedig nem szoktam nyalizni nekik csak értelmes emberke vagyok ...  A 7 főbűn fejből nem tudom meg azt se melyiket nem követtem el ... Amúgy ilyen mackó alsó felső vagyok kinézetből >.<# Olyan izmosabb nagydarab vagyok , de csak ilyen ksiszekrény .... >.<#

Naplózva

SR club alapító és tag
feleségem : Zakuro
lányaim : Tenchi , Pomegranate

Crispy
Osztag Vezető
*

« Válasz #1074 Dátum: 08 márc 25, 20:28:00 »

hát tudod én az oviban nem maradtam ott még egy évet... tehát nem vagyok évvesztes Nevet
Naplózva

ipirike
Osztag Vezető
*

« Válasz #1075 Dátum: 08 márc 25, 20:28:41 »

Nalunk ha nem jarsz ovodaba nem engednek iskolaba se jarni  :/
Naplózva

Crispy
Osztag Vezető
*

« Válasz #1076 Dátum: 08 márc 25, 22:36:22 »

nemkell félreérteni én jártam oviba csak nem jártam ujra a "nagycsoportot+ intahogy azt sokan teszik.
Naplózva

wolf
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #1077 Dátum: 08 márc 26, 17:56:30 »

Na mivel sokan kérték rakok fel képet.

Mostanság igy nézek ki--->  http://kepfeltoltes.hu/view/080326/zzzz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Itt 16 éves voltam----> http://kepfeltoltes.hu/view/080326/Bal_zs_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Melyik a jobb a rövid vagy a hosszú haj ?  Mosolyog

Sorry összekevertem a képeket most a jó  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 26, 18:00:49 írta wolf » Naplózva
Gk
ANBU Kapitány
*

Zisten

« Válasz #1078 Dátum: 08 márc 26, 17:58:57 »

a rövid Nevet az olyan...menő xD
egyébként én nem rakok fel képet...ha raknék, se látnátok...tudjátok, a fény... Hümm-hümm
Naplózva
gaara_fan
Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1079 Dátum: 08 márc 26, 18:00:49 »

Lányom látom megeredt az ujjad a billentyűzeten, de persze ez nem baj Mosolyog
Sztem most jobban nézel ki wolf ^^+

> az istenek amúgy sem szokták magukat mutogatn, akkor meg pláne nem ha Zisten vagy  Nyelvesít
Naplózva

Oldalak: 1 ... 70 71 [72] 73 74 ... 681
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins