24 nov 16, 17:36:37 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 67 68 [69] 70 71 ... 681
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Én  (Megtekintve 1522242 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Gangstakun
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1020 Dátum: 08 márc 25, 17:50:44 »

Be van tépve  Azt hittem csak csúnya emberek maradnak otthon kockulni normálisan kinézők vagy szépek nem .... ( nem tapasztalatból mondom én se vagyok cousamodo csak nincs 1 normális kép rólam ... ) ... Furcsa viszont , hogy a csúnya embrekből megleheősen sokat látni az utcán  Ohh My God ... Mivel annyit foglalkozik a KARC ezekkel a fényképekkel még mindig  nincsenek meg , de  majd csütörtökön rákérdezek már mi vanik vele ... Amúgy szerintem senki nem találja kimajd melyik vagyok én ,de .... Addig nem rakok föl képet , mert a web kamerámmal nem tudok jót csinálni a digitális fg meg máshol vándorol ... Úgyhogy én majd csak később tudok szolgálni info - val , viszont megtudtam , hogy 169 cm vagyok és 76 kiló Nevet ... Szóval msot csak enyi rólam ....

Ipririke téged el sem tudtalak képzelni... >.<# meg először a 2. képet nyitottam meg és már előre halottam , hogy ygere játsz velem úgyhogy kinyomtam aztán meg azt hittem az voltál te régebben >.<#
Én amúgy Gabesz  - t és Jennybaba - t és még mindeki mást másképp gondoltam , de nem tudtam őket elképzeln icsak nem ilyesmire számítottam ...
Naplózva

SR club alapító és tag
feleségem : Zakuro
lányaim : Tenchi , Pomegranate

Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Niggah-chan

« Válasz #1021 Dátum: 08 márc 25, 17:53:30 »

Én pl. 18 éves, épp a felsőokatásba készülő diáklánynak ikszdé................
Dehát, nejöttbe ikszdé..........................

http://image1.myvip.com/users/0003/00030815/5930557/caa43c58dc7dfa90d8d756ef431a6efb52435420.jpg

Hudekemény ez a kép ikszdé.............
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #1022 Dátum: 08 márc 25, 17:55:28 »

én azért kíváncsi lennék ki milyennek képzelt el...
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
jennybaba
ANBU újonc
*

Szászke-kun fan :D

« Válasz #1023 Dátum: 08 márc 25, 17:56:18 »

Gangstakun, rosszabb vagy jobb értelemben számítottál másra?Mosolyog (ezt meg kell kérdeznem! xD )
Naplózva
ipirike
Osztag Vezető
*

« Válasz #1024 Dátum: 08 márc 25, 17:59:40 »

akartok rolam egy 6 eves kepet , hogy maskor ne teveszetek ossze a csald tobbi tagjaval?
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 25, 18:04:00 írta ipirike » Naplózva

Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1025 Dátum: 08 márc 25, 18:01:09 »

Nem képzeltelek rosszabbnak , de jobbnak se csak nem  is tudtalak elképzleni :nuggeT: hiába elég szegényes a fentázám Nevet Noemimi - t talán az avatar miatt , de valahogy szőkének tudom elképzelni ( nem szőke , mint szőkenős vicc csak sárga hajú >.<# )
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 25, 18:05:48 írta Gangstakun » Naplózva

SR club alapító és tag

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #1026 Dátum: 08 márc 25, 18:03:10 »

nembaj hát azért egy kicsit engem is befojásoltak talán az avatarok
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #1027 Dátum: 08 márc 25, 18:07:48 »

Miért Gangstakun? Milyennek képzeltél? Am megsúgom nem mindig vagyok ilyen szőrös...  Mosolyog Majd teszek fel valami  képet , amin emberibb a kinézetem...
Naplózva
Haku
*

Niggah-chan

« Válasz #1028 Dátum: 08 márc 25, 18:10:27 »

Az avatarok nem mindíg mutatják, azt a karakter, aki leginkább hasonlít rád.............

Mert, pl. akkor, engem a fél fórum lánynak hinne.......

Mondjuk az újjakk közül, így is igen sokan hittek annak, de hogy miért???? ikszdé
Naplózva

ipirike
Osztag Vezető
*

« Válasz #1029 Dátum: 08 márc 25, 18:12:11 »

Engemet meg fiunak hittek volna  >.<# , meg ahajam szine sem a Sasukee.
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #1030 Dátum: 08 márc 25, 18:13:31 »

valahogy én azért nem hittelek lánynak haku, téged meg pláne nem fiúnak ipirike
Naplózva

Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1031 Dátum: 08 márc 25, 18:16:00 »

Fúúú mondom szegényes a fantáziám ilyen téren és  nem tudtam elképzelni senkit ... Csak úgy nem ilyesmilyen képekre számítottam ... De nem is számítottam semmire .... ááááá ... Már én se értem ... hagyjuk  ! Én simán lánynak gondoltam először haku - t .... Jó persze nem az avatar miatt lehet eldönteni , hogy ki , hogy néz ki meg egyebek csak valamiért befolyásol ....
Naplózva

SR club alapító és tag

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1032 Dátum: 08 márc 25, 18:16:52 »

Hát, látom haladunk a korral.  Hümm-hümm Úgy átszik nemsokára ide is egy perces szabályt kell vezetni.  Hümm-hümm

Nos, elég nagy a képzelő erőm íhy rám is nagy hatással vannak ezek a képek. Például egyesek fejéről eltűnt a csáp, vagy a szép ördögös, irigylésre méltó sz*rv. Mások testet öltöttek vagy átalakultak valami trutyi lényből.  Hümm-hümm

Persze csipkelődős természetem miatt most is gyűlik pár újonnan keletkezett sértés, de ezt senkinek sem a kinézetére, hanem inkább az önbizalom hiánya miatt.  :/ Moritának igaza van.  :/ elvégre számtalaln ember van, akinek jobb lenne elbújni a trágyás ingovány bűzös legalján. És mit tesznek ezek az emberek? Képeik ott ficegnek a myvipen, meg hasonló oldalakon, miközben hülye ruhaösszeállításokban feszítenek egy mocskos szobában, ahol tárva-nyitva áll a szekrény, amiből büdös zoknik kandikálnak ki.  >.<# Szóval szerintem itt senkinek sincs szégyelnie, azt hogy, hogy néz ki. elvégre mindneki ember, (sajnos  :'X ) mindenkinek ugyanabból az elnehezítő, gátakat adó fura anyagból van a börtöne (ezalatt testet értek. Tudod: Hús, bőr, haj... nyálka. [ezt csak a gyengébbek kedvéért hangsúlyoztam] )  :/

Szóval gratula mindenkinek a bátorságáért, hogy ilyen merészen képes volt szembe nézni, hogy berakjon egy képet egy olyan helyre, ahol nem csak a fórumos ismerősei vannak, hanem kábé még több ezer ember tévedhet ide. És mivel Földünk nem olyan nagy, de az emberek túl sokan vannak (ide vezetnek a lebilincselő törvények.  :'X úgy süllyedünk majd el a történelemben, mint a dínók, vagy az egyiptomiak) ezért ezek az emberek úgy sem fogják tudni, hogy ki vagy és úgy sem találkozol velük soha. Persze lehet, hogy ezek az ismeretlenek akarnák, de kit érdekel.  Nevet Szóval mindenkit csak bíztatni tudok, hogy rakjanak fel magukról képet.  Nevet Én meg maradok az inkognítóban...  :'X

Haku: Szerintem ez tényleg nagyon nem jött be. xD Ne aggódj, ez még nem jelent rosszat. xD max, hogy ne bízz emberi ítélőképességedben. ikszdé  Nevet

>> Öt új válasz?!  Ohh My God lassan átkecmereg a duma tropicból az élet ide.  Ohh My God

>>>Hát igen.  Hümm-hümm gondoltam, hogy ez a hsz elküldése sem megy valami gyorsan. Harmadik próbálkozás indul!! Ipirike, nem hiszem, hogy bárki is sasuke desingbe képzelt el téged. Azért az avatarok ennyire nem mesélő képesek.  :'X Szerintem max arról nyögnek nekünk, hogy gazdájuknak milyen az ízlése.  :'X

>>>> elértem a bűvös négyes számot a próbálkozásokat tekintve. xD Hát igen, aki sokat ír, azt kínozza ez az átok.  Hümm-hümm
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 25, 18:21:30 írta Saphira » Naplózva

ipirike
Osztag Vezető
*

« Válasz #1033 Dátum: 08 márc 25, 18:17:30 »

Hat rolam a nevrol lehetett kovetkeztetni , az ipirike olyan lanyos nev  >.<#
Megint egy fa vicc  >.<#
Naplózva

Haku
*

Niggah-chan

« Válasz #1034 Dátum: 08 márc 25, 18:19:03 »

Na, csak Crispy kedvéért:
http://kepfeltoltes.hu/080325/IMG_0048_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Moonie, és én, ott középen vagyunk ikszdé..................
Naplózva

Oldalak: 1 ... 67 68 [69] 70 71 ... 681
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins