Hát, látom haladunk a korral.
Úgy átszik nemsokára ide is egy perces szabályt kell vezetni.
Nos, elég nagy a képzelő erőm íhy rám is nagy hatással vannak ezek a képek. Például egyesek fejéről eltűnt a csáp, vagy a szép ördögös, irigylésre méltó sz*rv. Mások testet öltöttek vagy átalakultak valami trutyi lényből.
Persze csipkelődős természetem miatt most is gyűlik pár újonnan keletkezett sértés, de ezt senkinek sem a kinézetére, hanem inkább az önbizalom hiánya miatt.
Moritának igaza van.
elvégre számtalaln ember van, akinek jobb lenne elbújni a trágyás ingovány bűzös legalján. És mit tesznek ezek az emberek? Képeik ott ficegnek a myvipen, meg hasonló oldalakon, miközben hülye ruhaösszeállításokban feszítenek egy mocskos szobában, ahol tárva-nyitva áll a szekrény, amiből büdös zoknik kandikálnak ki.
Szóval szerintem itt senkinek sincs szégyelnie, azt hogy, hogy néz ki. elvégre mindneki ember, (sajnos :'X ) mindenkinek ugyanabból az elnehezítő, gátakat adó fura anyagból van a börtöne (ezalatt testet értek. Tudod: Hús, bőr, haj... nyálka. [ezt csak a gyengébbek kedvéért hangsúlyoztam] )
Szóval gratula mindenkinek a bátorságáért, hogy ilyen merészen képes volt szembe nézni, hogy berakjon egy képet egy olyan helyre, ahol nem csak a fórumos ismerősei vannak, hanem kábé még több ezer ember tévedhet ide. És mivel Földünk nem olyan nagy, de az emberek túl sokan vannak (ide vezetnek a lebilincselő törvények. :'X úgy süllyedünk majd el a történelemben, mint a dínók, vagy az egyiptomiak) ezért ezek az emberek úgy sem fogják tudni, hogy ki vagy és úgy sem találkozol velük soha. Persze lehet, hogy ezek az ismeretlenek akarnák, de kit érdekel.
Szóval mindenkit csak bíztatni tudok, hogy rakjanak fel magukról képet.
Én meg maradok az inkognítóban... :'X
Haku: Szerintem ez tényleg nagyon nem jött be. xD Ne aggódj, ez még nem jelent rosszat. xD max, hogy ne bízz emberi ítélőképességedben.
>> Öt új válasz?!
lassan átkecmereg a duma tropicból az élet ide.
>>>Hát igen.
gondoltam, hogy ez a hsz elküldése sem megy valami gyorsan. Harmadik próbálkozás indul!! Ipirike, nem hiszem, hogy bárki is sasuke desingbe képzelt el téged. Azért az avatarok ennyire nem mesélő képesek. :'X Szerintem max arról nyögnek nekünk, hogy gazdájuknak milyen az ízlése. :'X
>>>> elértem a bűvös négyes számot a próbálkozásokat tekintve. xD Hát igen, aki sokat ír, azt kínozza ez az átok.