Zakuro
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #900 Dátum: 08 feb 18, 19:51:43 » |
|
Drága férjem:Remélem a fórumos gyermekeiddel nem ilyen leszel :-X Egyértelműen nem vagyok kocka.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #901 Dátum: 08 feb 18, 19:53:22 » |
|
Én grafikatanáromnál szerintem az a helyzet áll fent h a papírjaiba szerelmesXD és emiatt féltékeny a papírra a feleségeXD Amúgy a ti gépeteknek van neve? Az enyimé Dönci
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #902 Dátum: 08 feb 18, 19:54:26 » |
|
Az enyémnek Achmed,a mesterről lett elnevezve
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #904 Dátum: 08 feb 19, 19:55:37 » |
|
Áááááá...Ayaka!!! TÉnyleg édi vagy az első képen...a második meg szerintem nem az én nememenek lett szánva Gyerek én nagyn stréber vagyok akkor itt...ha nagyon nem akarok tanulni akkor nem tanulok..ha csak kicsit nem akarok tanulni akkor tanulok egy fél órát...ha csak úgy nagyjából fel akarok készülni akkor tanulok egy órát...ha nagyon abnormális avygok akkor tanulok 2 2 és fél órát...ha TZ-t írunk ami nagy és félek tőle akkor 5-6 órát is tudok...ha mondjuk komoylabb dolog van előttem akkor egész nap képes vagyok rá...csak sok csoki kell hozzá...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #905 Dátum: 08 feb 19, 19:57:31 » |
|
Hát én minden nap tanulok kb. 2-3 órát függetlenül attól mi lesz Bár sokat pl töri azt bent a suliban megtanulom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tenchi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #906 Dátum: 08 feb 19, 20:01:35 » |
|
Nekem attól függ hogy mit kell tanulni ha csak írásbeli van akkor hamar megtanulom de ha szóbeli akkor sokáig tanulom.. csak későn szoktam hozzá kezdeni... múltkor fél 10 kor kezdtem hozzá bioszt tanulni ugy hogy másnak doga volt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutorban
Chuunin
Nem elérhető
Bash-san(nin) Kami-sama
|
|
« Válasz #907 Dátum: 08 feb 19, 20:03:30 » |
|
Hát ti mind ügyik vagytok h ennyit tanultok....velem csak az a baj h nem tanulok(a tanárok szerint napi 30 perc minden térgyra és kitttűnő lennék) én ha tanulok akkor: 0 sec. ha saokat tanulok akkor: 0 sec. ha tz-t írunk akkor: 0 sec. és ha van kedvem akkor: 1- talán 1-5 órát tanulok de így is megvolt a félévi 4.25
|
|
|
Naplózva
|
APANYA tag Én a Shousensei (kis-sensei) Tanítványom: Mikoji^^;
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #908 Dátum: 08 feb 20, 15:14:59 » |
|
Saphi: tehát az nem igaz, hogy: ,,aztán meg kiállok ártatlan arccal, hogy nem csináltam semmit." de az igaz, hogy: ,,Csalok, gyilkolok, lopok, ahogy a jó gonosztevőknek szokás." dejó, énis! Gk, ez fájt. Hmm. persze nálad már megszokott, hogy minden hibát észre veszel. xD nah jó. Szóval úgy kell értelmezni, hogy az utolsó két mondat volt hazugság. Még nem loptam, nem gyilkoltam, a csalás meg sokrétű fogalom. Óh, és hogy én is sablonos legyek (ami egyáltalán nem igaz,mert ez nem sablon ) Nem iszok, nem drogozok, nem cigizek, nem szedek gyógyszert se megszállottan xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #909 Dátum: 08 feb 20, 17:15:47 » |
|
Áááááá...Ayaka!!! TÉnyleg édi vagy az első képen...a második meg szerintem nem az én nememenek lett szánva köszi Morita^^ a második télleg olyan.... de attól még szeretem ezt a képet xD muszály pumpálni a béka segge alatt lévő egom xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 20, 19:48:50 írta Ayaka »
|
Naplózva
|
|
|
|
1713
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #910 Dátum: 08 feb 21, 20:03:11 » |
|
Akkor egy két szót rólam: Szekszárdon élek, 16 éves vagyok és fijú . Shikamaru vehemenciájával vetem bele magam az olyan dolgokba, amik nem tetszenek (tanulás, kötelező olvasmányok, stb. ), ami viszont bejön számomra, ott 100% nyújtom. Ilyen például a karate is, amit már 9 éve űzök, legjobb eredményem egy diákolimpia 3. hely volt (eddig). Más animékat nem nézek, de ha már sorozatok, akkor South Park és PB a kedvenc. Zenében a hip-hop, house, és még néhanapján a trancet részesítem előnyben. Más hirtelen nem jut eszembe, de ha érdekel még valami, akkor kérdezz nyugodtan. Narutóval a jetixen ismerkedtem meg, és a meglehetősen érdekes (=béna) szinkron ellenére megtetszett az anime. Mégis, csak hónapokkal később szántam rá magam a részek letöltésére, és mára sikerült utolérnem a teljesen a sorozatot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tems
Gennin
Nem elérhető
Bakanda! Cehh... xD
|
|
« Válasz #911 Dátum: 08 feb 22, 17:02:16 » |
|
Mos megörvendeztelesselek titeket az életrajzommal? Inkább rövidre fogom... xD Menten 16 leszek (március), (P)Orosházán élek (dél-kelet-alföld, szegedtől észak-keletre, békéscsabától nyugatra, sokan azt se tudják, h a térképen vagyunk xD), van egy őrjítő hugom, két orbitálisan dagadt macskám, egy hiperaktív kutyám, pár döglött halam... neeeeem... xD döglött hal nincs. már. xD So-so, előbb ismerkedtem meg a mangákkal, mint animékkal, s mint a mai napig jobban is szeretem őket, imádok rajzolni, írni, teniszezni, úszni(ha nem erőszakkal kényszerítenek rá xD), utazni, enni >3, és... és még egy csomó mindent szeretek... Szeretlek titeket is! xD De komolyan! Sokan mondják, h jobb lenne, ha nem is tudnák, milyen vagyok igazából, mert gyakran őrjítőek a hirtelen hangulatváltozásaim, vagy a hülye mániáim, pölö, h fogadjunk be minden kóbor állatot és hasonlók. Még valami? Ja, meg van: PATOLÓGUS AKAROK LENNI!!! >:)Resszkessetek...
|
|
|
Naplózva
|
Jelenleg agyilag zápult, kifacsart felmosó rongy, akit a WCben áztattak ki...
Junjou Romantica! (L)
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #912 Dátum: 08 feb 22, 17:10:01 » |
|
Bakker! Lassan már kisebb fórum talit tarthatnánk a megyében! Egyre több fórumozóról derül ki, hogy dél-alföldi! Én végegyházi vagyok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #914 Dátum: 08 feb 29, 01:56:17 » |
|
Én egyszer egy drotot dugtam a konektorbe és megcsapot az áram (220v) hát csk kiprobáltam nem volt jó érzés kb 6 évesen csináltam ezt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|