24 nov 30, 00:29:28 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 59 60 [61] 62 63 ... 681
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Én  (Megtekintve 1541063 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
Zakuro
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #900 Dátum: 08 feb 18, 19:51:43 »

Drága férjem:Remélem a fórumos gyermekeiddel nem ilyen leszel :-X
Egyértelműen nem vagyok kocka.
Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #901 Dátum: 08 feb 18, 19:53:22 »

Én grafikatanáromnál szerintem az a helyzet áll fent h a papírjaiba szerelmesXD és emiatt féltékeny a papírra a feleségeXD

Amúgy a ti gépeteknek van neve? Az enyimé Dönci Nevet
Naplózva
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #902 Dátum: 08 feb 18, 19:54:26 »

Az enyémnek Achmed,a mesterről lett elnevezve Nevet
Naplózva
Ayaka
VIP

a tudás üldöz, de én gyorsabb vagyok

« Válasz #903 Dátum: 08 feb 19, 19:49:29 »

Ritkán vagyok fenn, de most végre rászántam magam h képet rakjak fel magamról xD szal gyorsan belinkelek egyet-kettőtz mielőtt meggondolom magam xD
ez itt a kis buksim xD :
http://kepfeltoltes.hu/view/080219/K_p_017_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 19, 14:18:27 írta Ayaka » Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #904 Dátum: 08 feb 19, 19:55:37 »

Áááááá...Ayaka!!! TÉnyleg édi vagy az első képen...a második meg szerintem nem az én nememenek lett szánva Nyelvesít

Gyerek én nagyn stréber vagyok akkor itt...ha nagyon nem akarok tanulni akkor nem tanulok..ha csak kicsit nem akarok tanulni akkor tanulok egy fél órát...ha csak úgy nagyjából fel akarok készülni akkor tanulok egy órát...ha nagyon abnormális avygok akkor tanulok 2 2 és fél órát...ha TZ-t írunk ami nagy és félek tőle akkor 5-6 órát is tudok...ha mondjuk komoylabb dolog van előttem akkor egész nap képes vagyok rá...csak sok csoki kell hozzá...
Naplózva
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #905 Dátum: 08 feb 19, 19:57:31 »

Hát én minden nap tanulok kb. 2-3 órát függetlenül attól mi lesz Nevet Bár sokat pl töri azt bent a suliban megtanulom Nevet
Naplózva
Tenchi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #906 Dátum: 08 feb 19, 20:01:35 »

Nekem attól függ hogy mit kell tanulni ha csak írásbeli van akkor hamar megtanulom de ha szóbeli akkor sokáig tanulom.. csak későn szoktam hozzá kezdeni... múltkor fél 10 kor kezdtem hozzá bioszt tanulni ugy hogy másnak doga volt...
Naplózva
Narutorban
Chuunin
*

Bash-san(nin) Kami-sama

« Válasz #907 Dátum: 08 feb 19, 20:03:30 »

Hát ti mind ügyik vagytok h ennyit tanultok....velem csak az a baj h nem tanulok(a tanárok szerint napi 30 perc minden térgyra és kitttűnő lennék)
én ha tanulok akkor: 0 sec.
ha saokat tanulok akkor:  0 sec.
ha tz-t írunk akkor: 0 sec.
és ha van kedvem akkor: 1- talán 1-5 órát tanulok
de így is megvolt a félévi 4.25
Naplózva

APANYA tag
Én a Shousensei (kis-sensei)
Tanítványom: Mikoji^^;
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #908 Dátum: 08 feb 20, 15:14:59 »

Saphi: tehát az nem igaz, hogy: ,,aztán meg kiállok ártatlan arccal, hogy nem csináltam semmit." de az igaz, hogy:
,,Csalok, gyilkolok, lopok, ahogy a jó gonosztevőknek szokás." Nevet
dejó, énis! Nevet

Gk, ez fájt.  Hümm-hümm  Hmm. persze nálad már megszokott, hogy minden hibát észre veszel. xD nah jó. Szóval úgy kell értelmezni, hogy az utolsó két mondat volt hazugság.  Nyelvesít Még nem loptam, nem gyilkoltam, a csalás meg sokrétű fogalom.  Ördögi  Óh, és hogy én is sablonos legyek (ami egyáltalán nem igaz,mert ez nem sablon  Ördögi ) Nem iszok, nem drogozok, nem cigizek, nem szedek gyógyszert se megszállottan xD     Hümm-hümm
Naplózva

Ayaka
VIP

a tudás üldöz, de én gyorsabb vagyok

« Válasz #909 Dátum: 08 feb 20, 17:15:47 »

Áááááá...Ayaka!!! TÉnyleg édi vagy az első képen...a második meg szerintem nem az én nememenek lett szánva Nyelvesít

köszi Morita^^ a második télleg olyan.... Pirul de attól még szeretem ezt a képet xD muszály pumpálni a béka segge alatt lévő egom xD
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 20, 19:48:50 írta Ayaka » Naplózva
1713
Gennin
*

« Válasz #910 Dátum: 08 feb 21, 20:03:11 »

Akkor egy két szót rólam:

Szekszárdon élek, 16 éves vagyok és fijú Mosolyog. Shikamaru vehemenciájával vetem bele magam az olyan dolgokba, amik nem tetszenek (tanulás, kötelező olvasmányok, stb.  Nevet), ami viszont bejön számomra, ott 100% nyújtom. Ilyen például a karate is, amit már 9 éve űzök, legjobb eredményem egy diákolimpia 3. hely volt (eddig). Más animékat nem nézek, de ha már sorozatok, akkor South Park és PB a kedvenc. Zenében a hip-hop, house, és még néhanapján a trancet részesítem előnyben. Más hirtelen nem jut eszembe, de ha érdekel még valami, akkor kérdezz nyugodtan.  kacsint

Narutóval a jetixen ismerkedtem meg, és a meglehetősen érdekes (=béna) szinkron ellenére megtetszett az anime. Mégis, csak hónapokkal később szántam rá magam a részek letöltésére, és mára sikerült utolérnem a teljesen a sorozatot.
Naplózva
Tems
Gennin
*

Bakanda! Cehh... xD

« Válasz #911 Dátum: 08 feb 22, 17:02:16 »

Mos megörvendeztelesselek titeket az életrajzommal? Nevet Inkább rövidre fogom... xD
Menten 16 leszek (március), (P)Orosházán élek (dél-kelet-alföld, szegedtől észak-keletre, békéscsabától nyugatra, sokan azt se tudják, h a térképen vagyunk xD), van egy őrjítő hugom, két orbitálisan dagadt macskám, egy hiperaktív kutyám, pár döglött halam... neeeeem... xD döglött hal nincs. már. xD
So-so, előbb ismerkedtem meg a mangákkal, mint animékkal, s mint a mai napig jobban is szeretem őket, imádok rajzolni, írni, teniszezni, úszni(ha nem erőszakkal kényszerítenek rá xD), utazni, enni >3, és... és még egy csomó mindent szeretek... Szeretlek titeket is! xD De komolyan!
Sokan mondják, h jobb lenne, ha nem is tudnák, milyen vagyok igazából, mert gyakran őrjítőek a hirtelen hangulatváltozásaim, vagy a hülye mániáim, pölö, h fogadjunk be minden kóbor állatot és hasonlók.
Még valami? Ja, meg van: PATOLÓGUS AKAROK LENNI!!! >:)Resszkessetek...
Naplózva

Jelenleg agyilag zápult, kifacsart felmosó rongy, akit a WCben áztattak ki...

Junjou Romantica! (L)
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #912 Dátum: 08 feb 22, 17:10:01 »

Bakker!  Be van tépve Lassan már kisebb fórum talit tarthatnánk a megyében! Egyre több fórumozóról derül ki, hogy dél-alföldi!

Én végegyházi vagyok!  Mosolyog
Naplózva
Sparky
Chuunin
*

Disco Bear

« Válasz #913 Dátum: 08 feb 26, 06:42:02 »

Hát...én még elég kisebb koromba,a strandon szöktem el!Majd mikor már,meguntam a "szökést" elloptam valakinek a kajáját..Bár nem edtem meg,csak valamiért beledobtam a vizbe Ördögi De,ám megtaláltak! kacsint
Naplózva

wolf
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #914 Dátum: 08 feb 29, 01:56:17 »

Én egyszer egy drotot dugtam a konektorbe és megcsapot az áram (220v) hát csk kiprobáltam nem volt jó érzés kb 6 évesen csináltam ezt  Pojén
Naplózva
Oldalak: 1 ... 59 60 [61] 62 63 ... 681
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins