24 nov 24, 15:28:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 22
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A MangaFan kiadó jóvoltából magyarul megjelent Naruto Manga  (Megtekintve 95837 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
narutofan 13
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #135 Dátum: 08 jan 13, 15:30:48 »

helló a magyar mangákból mikor lesz magyaritva a kövi része annak amiko ssasuke átszurja itachi t ?
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #136 Dátum: 08 jan 13, 18:50:44 »

Majd ha kijön a RAW...
De a Shippuuden mangának van saját témája is.
Itt a Magyarországon magyarul nyomtatásban kiadott Naruto mangáról van szó.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
RinNegan
Gennin
*

szuper S-osztályú nőcsábász ninja

« Válasz #137 Dátum: 08 jan 13, 20:19:04 »

Az egy dolog, h itt elolvassuk a legujabb manga magyarosításokat, de amikor betérsz egy boltba majd egy újabb magyar naruto mangával a kezóünkben távozunk és érezni a a papír és tinta jellegzetes szagát,kézben fogni egy uilyen remekművet és olvasni,olvansi,olvasni.Ennél nincsen nagyobb élmény Mosolyog (még a  szörnyűen szerkesztett neveket is elfelejtjük Mosolyog )
Naplózva
Cartnecker
Adminisztrátor

« Válasz #138 Dátum: 08 jan 13, 22:24:18 »

És milyen kellemes volt az illat, amikor a MangaFan kiadó raktárjában voltam és tornyokban álltak a különböző mangák  :gaara_12: *nyámi xD* Nevet
Naplózva
Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #139 Dátum: 08 jan 13, 23:21:55 »

Azta! :o
Te voltál a Mangafan kiadó raktárjában?
Hol? Miért? Mikor?
(De jó neked!!! :'()
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #140 Dátum: 08 jan 13, 23:32:45 »

Az AMV verseny egyik szponzora a Mangafan volt. Mosolyog
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #141 Dátum: 08 jan 13, 23:36:46 »

Én akkor szimatolgatnám a magyar Naruto mangát, ha nem magyaros átírással lenne :-X Nem tudom, miért van annyira mindenki odáig érte...! De még jó néhány japán szakos is...! Mivé lesz a világ...!
(bezzeg a kínais tanárt bírtam, mikor ott is az átírásos módszerekről volt szó és azt mondta a magyarosra, meg az MTA ilyen módszereire, hogy inkább nem is minősítené őket... nálunk miért nincs egy ilyen tanár se? :-X)
Egyébként tudjátok, mi a fura? Mintha már láttam volna magyar kiadású mangát, angolos átírással... tettek bele egy kis kiejtési táblázatot egy negyed oldalra az elején és kész... itt miért nem lehet így megoldani...? ???
Naplózva

Susan
Vendég
« Válasz #142 Dátum: 08 jan 14, 04:09:15 »

Hát én 1et értek RinNegan-nel azért mégiscsak más az amikor kisétálsz a boltból a saját Naruto mangáddal és büszkén olvasod és gyönyörködsz benne Hümm-hümm. Más mintha a neten néznéd azért azt meg kell hagyni. ???

Emlékszem mikor +láttam az első kötetet a könyvesboltban...majd hülyét kaptam és nem is akartam elhinni h jól látok :-[. Nem is kell mondanom h szépen megvettem és aznap elolvastam az egészet.. élvezet volt és úgyanúgy az még sokadjára is! Hiába láttam már az animet vagy 3szor és hiába olvastam már el az egész mangát azért mégis más ha a szobádban a kedvenc fotelodban olvasod el Hümm-hümm

És tény h fura a magyarosítás szövege.. és mindig nem szoktam meg és nem hiszem h 1hamar megfogom de minden elképzelhető. Azért a "rejtett levél falu" furrrin hangzik.. meg a többi.. Nevet
Naplózva
Piyoko
Újonc
*

« Válasz #143 Dátum: 08 jan 29, 20:40:25 »

Engem inkább az zavart, ahogy a neveket írták .Például UCSIha SzaSZuke,SZakura.
Igen egyet értek Susannal : sokkal jobb érzés a kezedben a mangával kisétálni a boltból és órán (avagy otthon) olvasgatni ezerszer és minden képet jól megbámulni anélkül, hogy kifolyik a szemed és ha valamire nem emlékszel akkor rögtön fellapozni..érezni a jó kis mangás illatát...*hahh*
Naplózva
Susan
Vendég
« Válasz #144 Dátum: 08 jan 29, 21:59:29 »

jaja.. én pl..már szépen eltettem őket.. mikor olvastam szépen lapozgattam nehogy megtörjön...meg majd pár év múlva szépen elteszem majd őket becsomagolva.. nheogy baja legyen... hát ez már kicsit gáz :-[ :-X.. de biztos jó állípotú lesz + 40 év múlva is X'D.
Mellesleg azt néztem h a 3. könyvben 1 oldal a mangában fordítva lett kinyomtatva  :o és betűztek oda 1 kissebb lapot amin már normális volt.. hát eléggé elképedtem.. a tökéletes Naruto Manga könyvem 1ik oldala selejt :'(..

Ki se adom a kezemből..senkinek se Hümm-hümm talán a legjobb barátnőimnek odaadnám.. de megmondanám h úgy vigyázzon rá h utána ordítok, dührohamot kapok és gyílkolok h vmi gáz van Nevet
Naplózva
uchiha farky
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #145 Dátum: 08 jan 29, 22:03:11 »

Nekem is meg van mind a 3 Nevet Nevet Nevet Nevet az egyetlen ami engem zavar h ien ritkán jelenik meg...uygebár kéthavonta...1 kötet....egy évbe...6kötet....most a neten hanyadiknál is tartunk?...41.kötet?....akkor egy oan jó 6év múlva odaérünk a magyar fordítású nyomtatott mangában ahol most a netes van...azé engem csak az idegesít Szomorú
Naplózva

RASENGAN!!!xD
DreadItachi
Akadémiai tanár
*

no1 hentai fan X3

« Válasz #146 Dátum: 08 feb 02, 13:17:18 »

Nekem is megvan mind a három  de magyarul az öszes manga kijön akkor ???  (mert asztem hogy megálnak majd  a 7. vagy 8. kötetnél  Hümm-hümm )
Naplózva
ipirike
Osztag Vezető
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #147 Dátum: 08 feb 02, 18:26:28 »

szerintem tok jo hogy leforditotak magyarra
Naplózva

glonczy
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #148 Dátum: 08 feb 06, 15:11:22 »

Nem tudtok olyan oldalt a www.naruto-kun.hu/viewpage helyett ahol alegújabb mangák letölthetőek magyarul?
Naplózva
Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #149 Dátum: 08 feb 06, 16:22:46 »

De igen itt: http://www.naruto-kun.hu/viewpage.php?page_id=59 ikszdé
Itt fenn van az összes magyarul, kivéve az elején néhányt, amit a mangafan kiadott, és amit a neten nem fogsz megtalálni magyarul.
Amúgy miért kell neked másik oldal? (Ha nem túl indiszkrét a kérdés?)
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 22
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins